türkiye'de hayran olduğum modellerden biri ama sanki o özellikte bir bisiklete o pedal yakışmamış sanki wellgo c-27 mükemmel olurmuş gibi. hayırlı olsun bu arada.
Merhaba. Bisiklet çok güzel, ancak fotoğrafların çekim stili de çok güzel. Dikkat çekilecek alanın net diğer kısımların flu olması ayrıca dikkatimi çekti. Tebrik eder, bisikletiniz ile kazasız mutlu günler dilerim.
@ Emre Alp Özkurt ; Aslında eski bisikletimde wellgo vardı ama yatağı bozulmuştu bende idareten elimde olan bu pedalları taktım ama takış o takış uzerinde kaldı en kısa zamanda değiştircem.
Değerli arkadaşlar.Bu soruyu daha önce sorumuştum farklı bi konu açarak ama hazır resimlerde var bir kere daha görüşlerinizi almak istiyorum.Vites kablolarını değiştirme gibi bir amacım var sizce beyaz mı mavi mi ?
Valla daha önce yorum yapmıştım sanırım bu soruya direk beyaz derdim normalde ama bisiklet o kadar asil ki, en ufak bir renk bunu bozar diye düşünüyorum. Kolay gelsin
Evet daha öncede yorum yapmıştınız teşekkür ederim . Bende beyaz düşünüyorum ama başka insanların fikirleri de önemli değişik bakış açılarından bakmak lazım
hayırlı olsun kardeş bendede bunun fabrika cıkışlısı var full xt olanı makinen güzel bence rengini bozma bendekinin ekcikler;maşa;sele;kablolar tamamen beyazkadrya yakışmıyor değil ama bendekinin beyaz uyumu fazla ama sendekinin beyaz olan fazla bişeyi yok bence hiç bozma derim tekrar hayırlı olsun
Önerilerinizi dikkate alacam teşekkür ederim.Mavi mandallar ve beyaz kabloları listeye eklemiş bulunmaktayım.Yeni zincir eski rubleye olmamıştı çok km yapmadan rublemi de değiştim az önce.Artık eksiği kalmadı bisikletin.Bundan sonra biraz daha görselliğe yatırım yapacam.
çok başarılı dizayn tebrikler iyi günlerde kullanın. Aynı kadrodan bende almayı düşünüyorum ancak burada sadece 18'' var benim boy 1.88 sizce rahat edermiyim kadro boyu nasıl açıları falan 18 ınch de?