bende bu soruyu defalarca foruma sordum düz sahil yolunda ve hafif dağlık kesimlerinde hangi bisikleti önerirsiniz cevap city bike.
şimdi olayı birde proffesional bisikletcilere sordum gürkan genç serkan taşdelen kevserseri feyyaz ondan sonra kudred abiye sordum.. görüşleri farklı idi.
serkan taşdelen dedigi tek şey mtb ben türkiye turu yaptım. onu geçtim mtb citymi diye sorarsan ben sana mtb derim...
mtb hem düz yolda gider hemde dağda bayırda arazıde kullanırsın
serkan taşdelen şunları söyledi suanda marmarise taşındım yolla kaymak gibi ama mtb türkiyede herzaman öneririm yine olsa yine mtb alırm masrafı az yaratan dayanıklı ve akıcı bir bisiklettir. şuanda bilende yorum yapar bılmeyende. gürkan genç tek söz söylemişti japonya mtb 26 inc tekerle gittim memlunum demişti,
kevser seri bir söz söylemişti, şudur mtb asla vazgeçmem bugune bugun yol bisikletide şehir bisikletide keyifli ama mtb yerini asla tutmaz demişti.
işin bide istanbulda yaşayan özellikle kuzenım mtbsini satıp trek 7.5fx aldı. sakın mtb alma halil dedi bana git sedona 321 bak mtb alma boşa pedal yaparsın yorulursun. onun bu sözü üzerine kafamı açayıp karıştırdı. ve forumlara gelip konular açtım halende konular tam netlik kazanmadı.
heralde mtb alıp keyfime bakıcam.
sevmessem 1 2 yıl icinde city dönerim büyük ihtimal.
ama ağır bir mtb almıyacagım

oda işin büyük bir yanı
teker olsun lastik olsun degişirim.
ama şu vardır sedona 321 bi anlık kararla yönelebilirim

yada whistle gruopio ya..