Scudo Sports

750-1000 tl arası şehir bisikleti tavsiyeniz ?

yplt

Üye
Tepki
0
selamlar. Foruma yeni üye oldum. tavsiyeler çokça sorulmuş çoğunu okudum. kafam yine de karışık.
Araşturmalarım sonunda şehir bisikleti almaya karar verdim
ama marka model konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum
aklımdaki sedona 300

Bütçem: 750 ile 1000 arası, az kullanılmış ikinci el de olabilir
Boyum: 1.74 kilo: 74
kadro jant tavsiyelerinizi de yazarsanız sevinirim

teşekkürler...

Scudo
bianchi touring 613 , carraro sportive 224 , carraro sportive 225(1035 TL) , bianchi touring 713(1044 TL) . sedona 300s veya 300 , merida crossway 15 (500$) benim henüz bisikletim yok ama 3 aydır araştırıyor ve aynı fiyata arıyorum. Uygun olan sıfır şehir bisikletleri bunlar başlıca.

Amortisör olsun demiyorsan fuji absolute 2.1 e bak derim internette veya izmirde 1050 tl ye bulabilirsin

teşekkürler önerileriniz için. amortisör olması şart değil tabiki sonuçta şehir içi kullanılacak. jant boyu 28 mi olmalı acaba, bir de bazı modellerin lastikleri çok kalın sürüşte zorluk çıkarıyor mu bu modeller son olarak bisikletin kilosu önemli mi en fazla kaç kilo olmalı.
teşekkürler tekrar..

son değilmiş :) çamurluk olmalı mı alacağım modelde. çamurluksuz modeller ıslak zeminde sorun oluyor mu ?

Mosso 771 dmv (amortisorsuz) smv amortisorlu ikiside binlira civari ankarada. Hafifligi ve donanimi avantaj

Bende aynı büütçede arıyorum bisiklet marka model çok fazla insan karar veremiyor :)

Geri