Scudo Sports

720 Adrenaline Skatepark (Türkiye'de Tek)

Tepki
12
Selam arkadaşlar sitede böyle bir skatepark yapılıyo diye konu vardı bende yapımından sonraki halini göstermek istedim. Ve karşınızda 720 Adrenaline Skatepark
http://www.skateboardingturkey.com/resimler/etkinlik_resimler/5700_108880367948_527907948_2260392_1687409_n.jpg

http://vthumb.ak.facebook.com/vthumb-ak-sf2p/v3359/66/74/561924847/b561924847_123596999847_1420.jpg

Ülkemizdeki tek kapalı skatepark Beşiktaş yıldız yokuşuna açıldı 500 m2 alan içinde cafesi ve kendi skateshop bulunmaktadır.

Scudo
Hayır tavan yüksekliği çok azmış . O yüzden Ülkede tek olan Kapalı Skatepark'ı ellerine yüzlerine bulaştırmışlar.

• Beğen
Tepkiler: ilkercan
@neodim_bmx

neeeee sadece kaykaycılar mı girebilecek bende sevinmiştim 2-3 yıl sonra ilerleyip giderim diye......gerçi o zamana kadar 1 tanede bmxçilere yaparlar inş.

ne kaykayı ne pateni ne bmxi yürüyerek bile girsen biraz zıplasan kafan tavana çarpar o şekil yani birde aylık 100 tl ücreti var günlük 15 tl mi neydi türkiyenin en rezili bence....

Yavaş yavaş devamı gelir inşllah Türkiyede yaşıyoruz bizim buralarda o bile yook :)

Pank duvarlarını boyadıgından biliyorum bmx almıyorlar diye duyum bende almıstım ve cok dar tavanları kapalı alanda biraz zor belediyeden sadece alan istense istanbulun orta yerine yapılması tahta parçalarının birlestirlmesi cokmu zor ya :) herbir yana kıcı kırık demirden kondisyon aletlerinden bir parka az yapsalar onun parasıyla cok rahat bi skate park yaptırılır yani.
kimse beyaz masaya böyle bir istekte bulundumu belediyelere ?

peki kaykaycılar ve skaterlar icin ucretlimi bu adrenaline park ?

ücretliymiş.galiba aylık 100 tl günlük giriş ise 15 tl.ne kadar doğrudur bilmiyorum ama ben böyle duydum.

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
Hani bir laf vardır.. Aza tamah etmeyen çoğu da bulamaz diye. Bugün bu yapılır tavan yüksekliği azdır bmx almazlar. Yarın bunu yapana rakip çıkar tavanı büyük olur bmx de alırlar. Bence kaykaycı ve patenci arkadaşlarımız adına büyük bir adım atıldı. Bizim içinse bazı şeylerin o kadar da imkansız olmadığı göz önüne geldi. Sabredelim devamı gelir. Bir de bakarsınız biri pool yapar bizde orda kasarız :).

biz bisikletçiler için hangar tarzı bişey lazım ama sadece yukseklık değil hız alabilecek bi alan hatta direk pool yapmak gerek :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Çakırlar
@ErkaL

Kesinlikle haklısın ama bunun için bizlerden biri ön ayak olmaz ise bu iş çok zor gibi gözüküyor.

bızım ole bısey olmayacagı ıcın bakıpta hayal kurmaya bıle gerek yok:S:S:S

bunun maliyeti nkdr olabilir yalıs şekline fln baktim okdr yorucak bsy degil aslında gereken beton hem dusununce genclerin bir sekilde enerji atması gerekiyor gidip kavga edip birbirimizi yaralıyıcagımıza orda zıplamaka var buyuklerin bunu bir dusun mesi lazım bnce ..

bmxler yoğun istek üstüne alınıyor tavan yüksekliği 3,45m pazartesi günleri ve cuma günleri giriş parası 5 lira aylık 50ye indirdiler saatlik özel eğitimlerde veriyliyo yanlış bilgilerle karıştırmıyalım ortalığı

@streetman:) kaan

solenmıs olması lazım bmxlerı almıyorlar...

Geri