Scudo Sports

711v yi hidrolik disk yapsam(fikirlerinizi bekliorm)

ahmett.01

Daimi Üye
Tepki
75
711 v yi hidrolik disk yapmam ortalama bana ne kadara mal olur.yorumlarınızı bekliorm.

Scudo
Gobeklerin disk fren uyumlu ise yaklasik 150-180 €.

Degilse eger arti gobek parasi ki sanirim 50-70 Lira gibi en azindan onlar tutar. Gobekler degisirken jantlarin tekrar orulecek, tellerin uymama riski var.

Bence hidrolik disk frene gerek yok. V fren yeterince karşılamıyor mu? Yarışlara katılmayacaksanız V fren yeterince iyidir. :)

• Beğen
Tepkiler: ahmett.01
profesyonel alanda kullanmayacaksınız V frenlerinze kaliteli pabuçlar taktırarak ve doğru ayarları yapatırarak, hem daha az masraf yaparsınız hemde performansınızda artış olur.

• Beğen
Tepkiler: ahmett.01
Eğer bisiklet yarışlarına katılmıyosan v fren yeterli ama param var bisikletimde disk fren görmek istiyorum diyorsan en düşük 200 $ gözden çıkarman gerekir.50 $ da göbekler tutar.

Bulabilirsen en makul seçenek Deore seri dışı hidrolik fren seti.Fiyatı 120 $ civarında.Takılması için centerlock uyumlu göbek lazım.

ahmet sattınn dereceli eksantriği al bakalım frenleri :D şimdiden hayırlı olsun kardeşim

hortlatmıs olucam ama bunun için baska bi konu açmak forumu çöplüğe dönüstürür diye düşündüm ve burda sorıyım V frenler ıslandığında iyi tutmuyolar bunun için ne yapmak lazım onlar için farklı pabuçlar faln varmı acaba??

@gvenc_mtb

Baradine'in 3 renkli pabuçlarını tavsiye edebilirim.

Geri