Scudo Sports

700x25c Vittoria Rubino Pro III Lastik (Çifti)

AtilaF

Forum Bağımlısı
Tepki
887
İsim
Atila F
Başlangıç
1990—91
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Garanti Durumu
Garantisi Yok
Lastik/Jant Parça Tipi
Dış Lastik
Jant veya Lastik Türü
Clincher
Lastik/Jant Boyu
28 inch
Marka
Vittoria
Model
700x25c Rubino Pro III
Bulunduğu Şehir
İstanbul (Avrupa)
Kargo Seçenekleri
Alıcı Ödemeli
Fiyat
450 (Çifti)
Kullanım Süresi
Kullanılmamış
Durumu
Sıfır
İletişim
Özel Mesaj
Merhabalar,

Elimde ihtiyaç fazlası olduğundan dolayı paketi dahi açılmamış durumda olan Vittoria Rubino Pro III dış lastik bulunmaktadır. Lastik ebatı 700x25c (25-622) ve katlanır tiptedir. Lastikler çift olarak satılacaktır, tek satın alma talebi iletmeyin lütfen. Ağırlık olarak teki 254 gr'dır.

150 TPI dayanım gücü bulunmaktadır. Üreticinin ibaresinde hız ve yuvarlanma direnci göz önünde bulundurularak üretilmiş yazmaktadır.

Teslimat İstanbul Avrupa yakası Taksim civarı elden veya kargo ile alıcı ödemeli olarak yapılacaktır.

Dosyalar

• IMG_20210922_121503.jpg
    IMG_20210922_121503.jpg
    53,5 KB · Okunma: 136
  • IMG_20210922_121533.jpg
    IMG_20210922_121533.jpg
    90,9 KB · Okunma: 135
  • IMG_20210922_121541.jpg
    IMG_20210922_121541.jpg
    56,1 KB · Okunma: 116
Scudo
Selamlar 5372153773 whatsapptan ulaşabilir misiniz?

Üretim tarihi belirtilmemiş üzerinde, alalı 1 yıl olmadı henüz.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Ersoy
Günceldir evet, elimde son bir çift kaldı.

başka bir ürün aldım teşekkürler ilginiz için

Atila beyden satışta bulunan lastiklerin bir çiftini almış bulunmaktayım. Kaliteli bir alışveriş gerçekleştirdik. Kendisine teşekkür ederim. Alışverişte bulunmak isteyen arkadaşlara da tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: AtilaF
Selamlar, tamamıyla yeni olduğumdan soruyorum.
Benim ikinci el aldığım bisiklette schwalbe durano dd addix lastikleri var ve yanında iplikler çıkmaya başladı.
Bu lastiği schwalbe yerine önerir misiniz?
Son durum bu:rsz_1dsc_0069.jpg

Selamlar, tamamıyla yeni olduğumdan soruyorum.
Benim ikinci el aldığım bisiklette schwalbe durano dd addix lastikleri var ve yanında iplikler çıkmaya başladı.
Bu lastiği schwalbe yerine önerir misiniz?
Son durum bu:277676 dosyayı görüntüle
Sorunuza benim cevap vermem çok doğru olmaz, keza herkesin lastikte aradığı kriter farklı olabiliyor. Kimi patlama direncini tercih edip ağırlıktan feragat ederken, kimi de benim için yuvarlanma direnci en önemli şey diyebiliyor. Aşağıda, takip ettiğim bir sitede iki lastiğin kıyaslamasını bulabilirsiniz, bence siz kriterleri değerendirip kendi yorumunuzu yaparsanız daha sağlıklı olur. Schwalbe'nin bu lastiklerini hiç kullanmadığım için kişisel bir yorum yapamayacağım. Ama şu anda bisikletime takılı olan Schwalbe Lugano II 'lere göre daha memnun kaldım bu lastikten yol tutuş olarak.

(link)

Sorunuza benim cevap vermem çok doğru olmaz, keza herkesin lastikte aradığı kriter farklı olabiliyor. Kimi patlama direncini tercih edip ağırlıktan feragat ederken, kimi de benim için yuvarlanma direnci en önemli şey diyebiliyor. Aşağıda, takip ettiğim bir sitede iki lastiğin kıyaslamasını bulabilirsiniz, bence siz kriterleri değerendirip kendi yorumunuzu yaparsanız daha sağlıklı olur. Schwalbe'nin bu lastiklerini hiç kullanmadığım için kişisel bir yorum yapamayacağım. Ama şu anda bisikletime takılı olan Schwalbe Lugano II 'lere göre daha memnun kaldım bu lastikten yol tutuş olarak.

Teşekkürler karşılaştırma için. Ben ilgileniyorum bu lastikle.
Emin olmak için soruyorum, çift lastik fiyatı 450TL değil mi?
Bir de 700*25 inch'e uyuyor değil mi?
Nasıl ilerleyelim, size DM atamıyorum.

SATILDI olarak işaretlenip kapatılabilir.

Son düzenleme:
Geri