Scudo Sports

700x25 iç lastik önerisi

Adı tehlikeli fos çıkmasın sonra. @Murat B.

ata demirer ile demet akbağ'ın boğaza karşı bir şeyler yedikleri yerde hesap gelince muhteşem bir diyalog geçmiştir o da şöyledir:

+ata: abla , iki çay; bir tost'a 26.5 lira mı verilirmiş , ben geyikli'de sana oğlak kestiririm bu paraya be ya.

-demet: olm , burası istanbul onun üstüne 500 daha koy , adam kestirirsin bu şehirde..
Önceden öküz alınıyormuş, şimdi oğlak'a düşmüşüz. :) İnsan canı değer kaybederken, malların fiyatı artıyor...:)

Scudo
Decathlon'da 700x25 2'li iç lastik vardı (presta, vidalı) önce 25 TL'ydi sonra 35 TL'den satılıyordu. Yakın zamanda iki kere mağazaya uğradım ve yoktu, internet mağazasında da satıştan kaldırılmış.

İyiydi ve hesaplıydı. Decathlon bu ürünü getirmezse nerden alacağız 2 tanesinin 35 TL'ye!

@amasseia Bahsettiğiniz iç lastige kimisi iyi diyor kimisi kötü 1 haftadır yedek iç lastik araştırıyorum herkes ayrı birşey söylemiş burdan anladığım ya kullanıcı hatalarından kaynaklı yada üretim aşamasında defolu defosuz mal karşılıklı yani kısmet kime ne çıkarsa ambalajlayıp yolluyorlar 😂🤣 Yok mu 700x25c Dış lastik için iç lastik tavsiye edecek

• Beğen
Tepkiler: modus operandi
ErzincanLee
Dostum iç lastik dediğin zaten incecik bir malzemeden yapılıyor,markaların birbirinden çok farklı olduklarını zannetmiyorum,bence çok marka birşey alıp paranı ziyan etme,cst de kullandım schwalbe de tel veya cam dış lastiği geçince hepsini patlatıyor,onun yerine zırhlı lastik temin edip daha az patlak sorunu yaşarsın,en kötü zefalin lastik içi şerit zırhları var bir ara kullanmıştım baya işe yarıyor.

@ErzincanLee (link)
Google'da ilk siteye girip fiyat sıralaması yapınca bu çıktı ve geçen gün antrenmanda lastik patladığında yedektekilerden biri de buydu, taktım ve 80 psi ile yaklaşık 60 km. civarı sürdüm. Bir sıkıntı yok şimdilik. Üstte yazan arkadaşın dediği gibi iç lastiğe fazla takılmayın ucuz olanlarından alın gitsin. Dış lastik daha önemli, bütçe doğrultusunda en iyi lastik kullanılmalı. Bir de Meghna diye bir marka var, ben kargo dahil 25 liradan 2 tane almıştım korona yokken. Hala yamayıp kullanıyorum.

@ErzincanLee yukarda bahsettiğim 2'li uygun fiyatlı olan Decathlon'a gelmiyor artık. Ne web sitesinde ne de mağazalarında bulabildim. Kutulu olan pahalı iç lastik ise kullanıcıların yorumlarina bakıldığında hiç beğenilmemis.

Böyle olunca da CST marka aldım.

Ben iç lastikte CST kullanıyorum hep 700x25 liklerden. Decathlon iç lastik pek tavsiye edemiyorum özellikle sibopun lastikten çıktığı noktalarda sorun yaşadım. CST f/p olarak şu an iyi.

Decathlonun iç lastiğini kullanıyorum kutulu olandan. Tek dezavantajı sibop dibi vidalı değil. O yüzden şişirirken pompa takması biraz zor oluyor. Onun dışında gayet kaliteli duruyor memnunum.

@amasseia Anladım.. teşekkür ederim. Peki birde kalınlık yazıyor yol bisikleti için hangi kalınlık daha iyi.

Cumartesi turunda 2 kere iç lastiğim patladı bende 1 yedek vardı 2. patlak için arkadaşımdan iç lastik aldım. Bana sıfır 2'li dechatlonun (İNDİRİMLİ OLAN) iç lastiğini verdi 2 kere hava vurdum sibobu kırıldı, daha önce kutu içersinde satılan tekli dechatlon iç lastiği almıştım o gayet kaliteliydi. Vittoria ve schwalbe iç lastik öneririm gayet kaliteli ve iyi.

Son düzenleme:
@ErzincanLee Rica ederim.

Kalınlık derken TPİ'yi mi kast ettiniz?

@amasseia 48 mm yazıyor ya ondan bahsediyorum bazi lastikler 60mm olanlarda var bu ne anlama geliyor. IMG_20200824_162500.jpg

@ErzincanLee o 48mm-60mm dediği sibop uzunluğu.
Benim jant hafif profilli bir jant ve 48mm'de hava basmasi zor oluyordu en son aldığım 60mm'lik sibop uzunluğuna sahip iç lastikte hava basmam cok kolay oluyor.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@amasseia Anladım. sıktıysam kusura bakma cevaplar için teşekkür ederim. Bende o şekilde alırım o zaman, rahat hava basmak için tamamdır. SAĞOL

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Konu odaklı değil ama yine de buraya yazmak uygun olur diye düşünüyorum. Grup sürüşlerinde tecrübeli arkadaşlardan çok şeyler öğreniyorum. Pazar yatığımız turda şehir bisikleti olan arkadaşımızın lastiği patladı. Yanında bulunan yedek iç lastik, lastiğe uygun değildi, epey büyüktü (bisikletçinin yanlış iç lastik verdiğini o an öğrendik). Uygun iç lastik janta aşağı yukarı tam denk gelirken, bu iç lastik janttan aşağı epey sarkıyordu. Tecrübeli abiler bir şey olmaz deyip taktılar ve gerçekten işe yaradı. İç lastik içeride katlandı ama sonuçta oldu. Belki çok sağlıklı olmadı ama şehre inene kadar işe yaradı.

Şimdi hangisi uygun diye soruyoruz ya hani, zorda kaldığınızda birkaç beden büyük (ör. 28" janta 29" jant iç lastiğini takmak) lastik takabilirsiniz, belki... Bizde işe yaradı. Pratik bilgi olarak buraya bırakayım belki zor zamanlarda birilerinini işine yarar.

@EnginK. tercihlerim arasına alırım teşekkür ederim Artık hangisine denk gelirsem

@ErzincanLee Cst lastikleri yama tutuyor mu acaba? Bir de vittoria denediniz mi daha önce?

Geri