Scudo Sports

700 ytl ye kadar önü diskli ve amortisörlü bir bisiklet arıyorum

alper15

Üye
Tepki
18
forumda yeni olduğum için henüz bir bilgi birikimim yok malum havalar ısındı 1 hafta sonu yazlığa gidicem gitmeden önce bir bisiklet almayı planlıyorum tercihim önü disk fren arkası v-fren ,amortisörde sadece önde olmak kaydıyla simdiden yazacağınız yorumlar için size teşekkür ediyorum

Scudo
scott aspect 50 alabilirsin ki bende öyle yapmayı planlıyorum,
sedona 711le scott arasında kaldım, scott alıcam galiba.

Diske fazla takılma, o fiyatlarda disk frenin sana daha fazla sorun
ve masraftan başka bir getirisi olmaz. Diske vereceğin paraya
vites veya başka donanımlara harcaman daha yararlı olur.

Kron XC-1000 veya Sedona 751V veya 711V tavsiyem.

amoeba hussar tavsiye edebilirim her iki tarafta v fren ama rahat bi bisiklet

arkdasım nerde oturuosun bılmıyorum ama eger ıstanbul ıcındeysen ve toplama da ısımı gorur dıosan sana 600 ytl ye arka dısk on v fren bısıklet toplanır.bunu toıplayan arkadaslarımda var hemde 3 yıl garantı verıyorlar.ıstedıgın zamanda arzası cıkınca degısım yapıolar.bılgıne... iyi pedallamalar

arkadaşlar bisikletimi aldım yardımlarından dolayı foruma ve ata bisiklete teşekkür ederim bisikletim scott voltage 2007 ön arka disk fren 24 vites altus vites set süspansiyonlarını bilmiyorum .

arkadaşım 2007 model scott yz mi fz mi :D ole bişi ama voltage serisi yz 3 olması lazım :D 700 ytl ye aldım :D hatta bugun tekeri patladı hayvani kullanışım sonucunda :D yapacak yama bulamadık ne yapsak tutmuyor iç lastik nerden bulabilirim böyle tür bisikletlerin yamasını ?

hussar 711 hatta 751 alabilirsin ancak neden disk istediğini anlamadım.o fiyata hidrolik alamayacağına göre disk bence bir işine yaramaz;)

keşke 711 v alsaydın.disk bisikleti güzel gösterio ama bisikletin özelliği önemli görünüşü değil.keşke sedona 711 V alsaydın.üstüne daha para ekleyim çok güzel çift hidrolik disk alırdın...

Geri