specific
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.101
- İsim
- Harun
- Başlangıç
- 1981—82
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
@specific
Tam tersi yavaşlarsın büyük ihtimal. Marathon green guardlar, diğer tur lastiklerine göre çok daha az yuvarlanma direncine sahip. orta seviye yol lastiklerine yakın yuvarlanma direnci var.
Fikir vermesi açısından.
schwalbe marathon green guard 32mm, 75PSI basınçta 22.8 Watt yuvarlanma direnci var.
schwalbenin durano 25mm, 100PSI basınçta 18.8 Watt yuvarlanma direnci var. arada sadece 4watt fark var.
CST, schwalbe duranonun yanına yaklaşamaz bile.
ciddi fark istiyorsanız schwalbe one, schwalbe pro one veya continental gp4000 lere bakın.
(link)
(link)
Birkaç ay sonra tekrar hort. Mayıs ayında geçtiğim yol bisikletine CST Caldera 700x25 lastik taktım. Yaklaşık 2.600 km'dir kullanıyorum, Strava'da PR'leri her seferinde artırmayı başarıyorum (Sanırım yol bisikletini eğilerek kullanmanın da avantajı) Kuru zeminde çok iyi bir lastik, viraj almada da tedirginlik yaratmıyor ve şu ana kadar hiç patlamadı...ancak yağmurlar ile birlikte nasıl bir yol tutuşu gösterir onu kestiremiyorum. Nette birkaç kişinin sığ ve yetersiz yorumları var. Deneme yanılma yapmadan ıslak yolda binmeye nasıl karar verebilirim? Görüşü olan ya da hiç riske girme MAKUL fiyatlı şunu al kafan rahat olsun diyen olur mu? (Şimdi yine yüksek fiyatlı öneriler gelecek, kışın ucuz lastik kullananlar yorum yaparsa sevinirim)