Kardeş ben de şu an 2 günlük sportive 224 sahibiyim.daha bugün biraz adam akıllı sürebildim.yaklaşık 25 km yol yaptım.8 yokuş aşağı 8 yokuş yukarı 9 da normal(karışık).
ares fs den sonra bisiklet uçak gibi geldi.yokuş aşağı 8 km yi 15 dakikda, yokuş yukarı 8 kmyi 30 dakikada aldım.bisikletin görebildiğim kadarıyla olumlu ve olumsuz yanlarından bahsedeyim.
maşanın kilitlenebilir olması gerçekten güzelmiş.biraz hafif arazi yollara girince maşayı açtım yokuş yukarı çıkarken ya da düz yollarda maşayı kapattım gerçekten çok fark etti.
fark etti diyorum çünkü arkadaşıma da dün carraro force 500 mtb bisikleti aldık.yan yana sürdük bisikletleri ve ben 1 kez pedal çevirirken arkadaşım 2-3 kez pedal çevirmek zorunda kaldı.

ayrıca bisiklet ares fs ye göre çok daha hafif tahmini yaklaşık olarak 13 kg civarı.tekerlekleri az daha kalın bekliyordum biraz daha yol bisikletine yakın geldi ama bu da bana düz yolda enerji tasarrufu sağlıyor.
biraz da gördüğüm bir kaç olumsuzluktan bahsetmek gerekirse, bisiklet ilk kurulduğunda arka frenin biraz gevşek olduğunu anladım servise söyledim 2. bakımda hallederiz dedi.sen şimdi bisikletin aksaklıklarını not al ben 2. bakımda yaparım dedi.ben de pek sorun etmedim.yani 15 gün böyle kullanacağım.aslında basit bir şey bisikletin arka fren telinin biraz sıkılması lazım ama kendim ellemek istemiyorum adam 2. bakımda yapsın artık.
diğer bir husus bisikletin vites sisteminin altus olduğu yazıyor.doğru arka attırıcı altus fakat orta göbekteki attırıcı tourney miş.bu benim biraz canımı sıkmıştı.
bir de yukarda da yazdığım gibi tekerler hafiften ince ama ben bunu olumsuzluk olarak görmüyorum.tümsekte çukurda dikkat edeceğiz artık.
bu arada rengini alırken pek beğenmemiştim özellikle üst modeli sportive 225 ile karşılaştırınca rengi çok sönük kalıyordu.ama şu an güzel görünüyor gözüme.alan başka arkadaşların da yorumu bu şekilde.
aklıma geldikçe ve bisiklete bindikçe buraya yazmaya devam ederim.müsait olunca da fotoğraflarını çekip konu açacağım.