Scudo Sports

700 TL ye bisiklet önerisi.

Peki carraro sportive 224 ü önerirmisiniz?
Birde bisikletcim.com dan sipariş olarakmı söylemem daha iyi olur yoksa mağazalardanmı almam?

Scudo
@Hakan Acar
Aklınızdaki bisikletlerden en iyisi sedona 321 dir. 711 zaten farklı kategoride. Bütçeniz uygunsa 321 alın ancak 321 ön amortisörlü değil sabit maşalı. Arazi ve bozuk yollar dışında ön amortisör gerekli olmuyor. Anlattığınız beklentileriniz ölçüsünde şehir bisikleti daha uygun gibi. Kullandığınız yollar düzgün ise ön amortisörlü alıp boşu boşuna ağırlık taşımayın. Ancak benim kullandığım bölgedeki gibi çukurlar bolsa yollarda ön amortisörü kilitli kullandığımda özellikle yokuş aşağı bayağı tehlikeli oluyor, ön amortisörü devreye soktuğumda çok daha hızlı ve güvenli yol alabiliyorum bozuk yollarda. Bu yüzden ben ön amortisörlü bir bisiklet tercih ettim. Ön amortisörlü isterseniz carraro 224. Çoğu ihtiyacımı internetten karşılayan biri olarak bisikleti internetten almanızı tavsiye etmem. Problem yaşayanların çoğu internetten bisiklet edinenler. Bilindik bir bisikletçiden alırsanız en azından muhatabınız olur diye düşünüyorum. Saygılar..

Yorumunuz için teşekkürler şuan aklımdaki bisiklet carraro sportive 224 ancak bu bisikleti nerde bulabilirim istanbul icinde bir bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

(link)

hakan bey buradan ulaşabilirsiniz..seçiniz e tıklayın ..istanbul anadolu yaka avrupa yaka olacak orada..

@Kudret Kurtcebe

İlginizden dolayı teşekkür ediyorum Kudret bey.

@alirauf

usta sen cok yanlış yere gelmişsin.

(link)

Carraronun sitesinden buldum bunu.Avcılardaymış bu pazar günü bi uğramam gerek.
Birde bu bisiklet sportive 224 den iyimidir?
Sportive 224 ün diski yokta önde bununkinde olunca sormak istedim.

@Hakan Acar

hakan bey burada kullanan arkadaşlar var ise size yardımcı olabilirler...

Kardeş ben de şu an 2 günlük sportive 224 sahibiyim.daha bugün biraz adam akıllı sürebildim.yaklaşık 25 km yol yaptım.8 yokuş aşağı 8 yokuş yukarı 9 da normal(karışık).
ares fs den sonra bisiklet uçak gibi geldi.yokuş aşağı 8 km yi 15 dakikda, yokuş yukarı 8 kmyi 30 dakikada aldım.bisikletin görebildiğim kadarıyla olumlu ve olumsuz yanlarından bahsedeyim.
maşanın kilitlenebilir olması gerçekten güzelmiş.biraz hafif arazi yollara girince maşayı açtım yokuş yukarı çıkarken ya da düz yollarda maşayı kapattım gerçekten çok fark etti.
fark etti diyorum çünkü arkadaşıma da dün carraro force 500 mtb bisikleti aldık.yan yana sürdük bisikletleri ve ben 1 kez pedal çevirirken arkadaşım 2-3 kez pedal çevirmek zorunda kaldı. :D ayrıca bisiklet ares fs ye göre çok daha hafif tahmini yaklaşık olarak 13 kg civarı.tekerlekleri az daha kalın bekliyordum biraz daha yol bisikletine yakın geldi ama bu da bana düz yolda enerji tasarrufu sağlıyor.
biraz da gördüğüm bir kaç olumsuzluktan bahsetmek gerekirse, bisiklet ilk kurulduğunda arka frenin biraz gevşek olduğunu anladım servise söyledim 2. bakımda hallederiz dedi.sen şimdi bisikletin aksaklıklarını not al ben 2. bakımda yaparım dedi.ben de pek sorun etmedim.yani 15 gün böyle kullanacağım.aslında basit bir şey bisikletin arka fren telinin biraz sıkılması lazım ama kendim ellemek istemiyorum adam 2. bakımda yapsın artık.
diğer bir husus bisikletin vites sisteminin altus olduğu yazıyor.doğru arka attırıcı altus fakat orta göbekteki attırıcı tourney miş.bu benim biraz canımı sıkmıştı.
bir de yukarda da yazdığım gibi tekerler hafiften ince ama ben bunu olumsuzluk olarak görmüyorum.tümsekte çukurda dikkat edeceğiz artık.

bu arada rengini alırken pek beğenmemiştim özellikle üst modeli sportive 225 ile karşılaştırınca rengi çok sönük kalıyordu.ama şu an güzel görünüyor gözüme.alan başka arkadaşların da yorumu bu şekilde.

aklıma geldikçe ve bisiklete bindikçe buraya yazmaya devam ederim.müsait olunca da fotoğraflarını çekip konu açacağım.

@Hakan Acar

kardeşim verdiğin linkteki resim carraro 225 e ait fakat özellikler 224 ün özellikleri. Sadece resmi yanlış koymuşlar. Doğru diyorsun disk var. 224 ten farkı disk fren olması zaten. Carraro 224 ün linki (link)

@ALTINBAŞAK

bugün 16-17 km daha yol yaptım.hatta yokuş aşğı 47 km yi gördüm :D (hızı sevmem aslında)
yine Allahaşükür yolda sıkıntı çıkarmadı ama viteslerin özellikle arka vitesin kablosu biraz gevşek gibi.vitesi atıyorum, vites kolu geri gelmiyor :D bu kablonun da sıkılması gerekecek.
ayrıca bugün nazar deydi bisiklete :D ilk zinciri attırdık :D gerçi tam attı sayılmaz zincir arka tarafta dişlilerle kadro bacağı arasına sıkıştı.çektim hemen çıktı ama sanırım hafif boyayı attırdım fakat görünecek bir yer olmadığı için sıkıntı yok.
bugün 3 kişi birlikte gittik.her çeşit vardı :D
bende şehir-tur, arkadaşta mtb, diğer arkadaşta da yarış bisikleti vardı.ben neredeyse yarış bisikletiyle aynı hızda gittim fakat mtbli arkadaş yine baya arkada kaldı ve yoruldu :D
yani bisiklet tur için ideal olacak sanırım.bakalım 1 ay içinde bi 80 km lik yol yapmayı planlıyorum.yazında 1 gece kalmalı 200 km yol yapmayı planlıyorum.hayırlısı...

aklınıza takılan bi soru olursa cevaplayabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Acar
@ALTINBAŞAK

Teşekkürler bilgileriniz için.
Bu pazar günü nasip olursa sportive 224 veya anlaşabilirsem 225 alabilirim.

Tekrardan merhabalar.
Bugün Carraro Sportive 225 almak için Avcıların oralarda bisikletçiye girdim.Sağolsun Cüneyt abimiz bizlere iyi davrandı.Ellerinde Sportive 225 olmadığı için Citysport 10 tercih edebilirim dedi ancak ben kendim sportive 225 almak istediğimi söyledim ve anlayışla karşıladı sağoslun.Nakitte güzel bir indirim yaptı ancak 700 TL lik nakitim olduğu için kredi kartıyla almak zorunda kaldım yinede 40 TL bi indirim yaptı kartla alırken.Umarım bu salı gelir ve yanlış bir seçim yapmamışımdır inşallah.

Keşke 224 alsaydınız. 225'te disk fren mevcut, fazladan ağırlık, masraf ve bakım ücreti demek. Renk dışında 224'e göre bir avantajı yok kanımca. V fren sizin işinizi rahatlıkla görecekti. :)

Neyse, güle güle kullanın diyelim.

hayırlı olsun. Fiyatına göre güzel bisiklet. iyi günlerde, kazasız belasız kullanın.

Geri