Burakhan Adar
Üye
- Tepki
- 24
Merhaba arkadaşlar 700 TL bütçe ile bana uygun bir bisiklet almak istiyorum.Dağ bisikletlerinde karar kıldım(mtb) Ancak pek bilgim olmadıgından size danışmak istedim.Öncelikle eski bisikletim çok ağırdı bu hususta çok çektim kendisinden.Tek amortisörlü ve gerektiğinde amortisörü kitlenebilen bir model kullanışlı olur sanırım.Genelde şehir içinde kullanacağım ama ikametim biraz şehir dışında yani istediğim an arazide sürebilme imkanım var ve malatya bisiklet topluluğuna katılmak düşüncesindeyim onlarda arada uzun turlar düzenliyorlar kaldı ki normal yollar da pek düzgün değil
1.86 boy 65 kilo 15 yaşındayım(yani kilo ve boy muhtemelen artacaktır) bu ölçülere göre bir bisiklet arıyorum.Sedonaları çok övüyorlar biraz göz attım hoşuma gitti gerçekten, bir de sizin fikrinizi alayım dedim sizin önerileriniz nedir?
bir de alırken bu dönemde almak mı daha makbuldür yoksa yeni modeller çıkınca mı ?
1.86 boy 65 kilo 15 yaşındayım(yani kilo ve boy muhtemelen artacaktır) bu ölçülere göre bir bisiklet arıyorum.Sedonaları çok övüyorlar biraz göz attım hoşuma gitti gerçekten, bir de sizin fikrinizi alayım dedim sizin önerileriniz nedir?
bir de alırken bu dönemde almak mı daha makbuldür yoksa yeni modeller çıkınca mı ?