Scudo Sports

700-900 TL Arası Bisiklet

iamhasancanbam

Daimi Üye
Tepki
528
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar ve değerli büyükler. Arkadaşıma 700-900 Tl arasında şehir tur bisikleti arıyorum. Eğer bu fiyat aralığında satmak istediğiniz bir bisiklet varsa, bu konu altında paylaşırsanız sevinirim.

Not: Arkadaşımın boyu 1.88 dir. Boy ortalamasına göre bisiklet önermenizi istiyorum.

Scudo
Şu bisiklet benım çok hoşuma gidiyor Birazdaha arttırabilirse bütçesini 0 bir bisiklet alabilir.
(link)

Bu siteyi göz gezdirirsen 1000 tl yede Tur bisikletleri var Biraz indirim yaparlar galiba 2.elden iyidir diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: iamhasancanbam
dostum öncelikle şunu söyleyeyim boyun uzun 1.90m neredeyse benimde boyum 1,95m çok zor bisiklet buldum.seni belki L kadro boylu 51 cm kurtara bilir ama XL kadro 56 cm tam denk rahat bir kullanım sağlar.simdi XL kadro boylu şehir bisikleti bulman lazım ki belli markalarda var 0 alacaksan isin zor elindeki bütçeyi en az 1250 lira yapman lazım.ama ben küçük kadroya binerim önemli değil rahat etmem o kadar dersen Whistle 1160 Guipago City bu bisikleti al nakit de pazarlıkla 850 ye alabilirsin iyi bir pazarlıkla yada XL kadrolu scot trek cannondale gibi markaların alt modellerin bak biraz daha para ile saygılarımla...

Geri