Scudo Sports

700-800 TL bütçe ile bisiklet tavsiyesi

batuhan90

Üye
Tepki
0
İsim
Batuhan
Bisiklet
Kron
Merhaba arkadaşlar. Yeni bisiklet alacağım bütçem 700-800 TL arası. Boyum 170 cm, yaşım 16. Bisikleti şehir içinde kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
900 tlye cıkabilirsen bbtwin rr 500 modelini öneririm. Bütcen yetmezse 2.ellerinede göz atabilrisin.

btwin 340 öneririm.donanımı pek iyi değil ama kadrosu bence mükemmel.

@batuhan90 triban 3 kullanıyorum 800 tl yol bisikleti istanbulda kullanıyorum uygun kadro bulabilirsen al

Arkadaşlar bütçem 1100 tl ye çıktı. Bir kaç araştırma yaptım bir kaç model çıkardım. Yorumlarınızı bekliyorum.
1) Carraro Force 540
2) Ghost se 1150
3) Kron xc 750
bu bisiklet arasındaki özelliklerinin farkları nedir acaba.Birde sizlerin de bu bütçeye göre önerebileceğiniz bisikletler varsa duymak isterim.

@batuhan90 Eğer şehirde kullanacaksan dağ bisikleti alma ! Şehir bisikletlerine yönel iyiki dersin dua edersin bana :)

Kendi bisikletim diye demiyorum gerçekten iyidir Sedona 410 bütçen de yetiyor, forumda incelemesi ve kullananlarda var istersen bi araştır :)

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
şehirde dağ bisikleti ile kendinize eziyet edersiniz 1100tl yol bisikleti giriş seviyesi bu seviyede yol bisikleti olarak bunlara bakabilirsiniz
Btwin triban 3
salcano xrs040
mosso cavalier 700 claris
bianchi slr 400

Geri