Scudo Sports

700-750 TL Arası MTB Tavsiyesi

MustafaNR

Daimi Üye
Tepki
75
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Merhabalar Abilerim/Arkadaşlarım.İnternetten Alabileciğim 700-750 TL Arası Hidrolik Disk Frenli (Gölpazarı Şartlarından Dolayı) 18' Kadro Boylarında Bisiklet Tavsiyesi Alabilir miyim? Teşekkürler.

Scudo
@abdullah0732

Cevabınız İçin Teşekkür Ederim Onun Maşası'nı Bir Arkadaşın Konusunda Tartıştık Biraz Kötü Geldi.Durup Kitlemeli Manuel Yani.

Ekleme:Sahibinden.com'da Kron XC750 HD Buldum 2-3 Gün İçinde Belirli Olucak Durum İnşallah :)

Gidondan kitlenebilir maşa o kadar da gerekli değil bence. Çünkü hem maşa kiliti seyir halindeyken ulaşabileceğiniz biryerde hemde bunun zırt pırt açıp kapatacağınız birşey olduğunu düşünmüyorum.

Ha kitlenebilir maşa gerekli midir? Tamamen kendi kullanım tarzıma göre söylüyorum benim için kesinlikle gereklidir. Ama gidondan kitleme olayı pek fazla önem arz etmiyor benim için

• Beğen
Tepkiler: MustafaNR
Az biraz daha çıkabilirseniz Force 530 ve 520 var 800 liraya alırsınız pazarlıkla...

• Beğen
Serdar Sarii Ve Taylan Er Hocam Kredi Kartı İle Alıncak Bulunduğum Bölgede Salcano-Kron-Sedona Satan Yerler Yok En Yakın Yer Esk. Ve Bursa Oraya Gidip Gelmem 50-100 TL Arası Birşey Tutar Ki Öğrenci İşiyle İmkansız Gibi Birşey Ama Yinede Önerileriniz Ve Cevaplarınız İçin Teşekkürler :)

Serdar Hocam Gidon Kitlemesi Benim İçin Olursa İyi Olur Çünkü MTB İle Uzun Yol Bilecik-Gölpazarı Arası Yapma Planim Var (50-55) KM Arası O Zamanlar Gidon Kitlenirse Rahat Olur Diye Düşünüyorum.

V Frenli Bir Bisiklet Buldum Ama 2011'DE İlana Koyulmuş Cannondale F5 Sizce Nasıl İlan Numarası Şu: 63811662

@MustafaNR

Burada tartışılan bisikletlerin çok çok üstünde bir bisiklet, ama hala satışta olduğunu sanmıyorum çok zaman geçmiş.

@Ahmet.KOÇ

Hocam İlan Sahibine Mesaj Attım Ama Bakalım Olmadı Ararım Yarın Şimdi Geç Oldu.

Piyasayı çok iyi bilmiyorum ama 700-750 tl arasında hidrolik disk frenli alırsanız bazı donanımları düşer vites amortisör gibi ya da illa hidrolik disk diyorsanız da kadroyu disk frene yükseltilebilir bir donanımı daha yüksek v frenli bisiklet te düşünebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: gok ve MustafaNR
@sabihavni

Hocam Artık Sanırım V Fren Seçeneğinide Göz Önünde Bulunduracağım Hidrolik Fren Keskin Durduğu İçin Bide Bizim Burada Şöförler Bildiğiniz Kazma Sinyal Diye Birşey Bilmiyor Birde Bisiklete Saygı Yok.

@MustafaNR
Bildiğim kadarıyla sahibinden.comda ilanlar aylık güncellenmesi gerekiyor. Yani 1 ay güncelleme yapılmassa ilan yayından kalkıyor.Buna göre 1 ay içinde güncellediğine göre satış devam ediyodur.

• Beğen
@Emre GÜLEN

Eğer Hocam Öyle Birşey Varsa Sanalpazar Üzerinden Konuşup Taksit İmkanı Olabilir.

Bugün Birde Bu İlanı Gördüm Ama Ne Resim Var Ne Detaylı Model (Eğer BisikletForumundansa Burdan Konuşalım)
:(link)

Geri