Scudo Sports

7 mart kumköy turu sarıyer rumeli fenerinden

Scudo
@Bahadır ATILGAN

evet bahadır abi tas tamam bu yol :in: emeğine sağlık abi varmı gene bi yol onada gidelim be ya bence calış yeni yerler için şimdiden rota calışması yapalım haftaya olmassa gene bi keşif

Farkettiniz mi?
Aslında tam deniz kıyısından bir önceki yoldan sola dönseymişiz, çamura saplanmadan gidebilirmişiz.
Ancak o bu seferde o güzel manzaraları kaçırırdık. Hay karamba gelde karar ver.

Pardon, amma meşgul ettim, ancak şunu eklemeden geçemeyeceğim.
Kaza yapan geminin sahilde yaptığı tahribatı hem biz gördük, hem oradaki insanlar bundan özellikle bahsettiler. Umarım böyle bir olay buralarda tekrarlanmaz.

Kalın sağlıcakla

Bahadır abi yeni rotalar bekliyoruz.
Benim arka vites makarası kırılmış. vapurdan eve zor geldim. Bu hafta uydurup bi dahaki tura hazır olmam lazım.

evet abi batan gemi resmen doğayıda batırmış oturduğumuz kayalar komple yakıttı yada yağ bu gemilerin türkiye üzerinden gecişi üzücü ve tehlikeli ama hayatta bunu gerektiriyo sanırsam yani bu gemiler illaha burdan gececek keşke olmasa gecmese neyse yahu resimleeeeeeeeeeer nerede evet abi göl süperdi işin dahada iyisi yanı dikkat ettiyseniz sıgara izmariti bile yoktu oralarda insan oğlu sanki daha önce ziyaret etmemiş cesine bakirdi tekrar teşekkürler bahadır abi yol için sağol abi yaşasın teknolojiii....

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ATILGAN
Bırak sigara izmaritini, insan ayak izi bile yok, aman hep böyle kalsın.
Şimdi biz buraya ilk bisiklet izlerini yaptık ya, umarım başka arkadaşlarda burayı
kullanırlar ki bu muhteşem yerin hakkını verebilelim.

Kalın sağlıcakla

• Beğen
Tepkiler: erdal ırmak
evet abi keşke bisiklet parkuru olan alanlarda buralarda araca kapalı alanlar olsa sağdece bisiklet lerin girdiği bi alan cünki piknikcilerin girdiği yerlerden hayır gelmiyo her nekadar bilinçli insanlar varsada bi okadarda yiyip içip atan insanlarda var onun için bu bölgeyi bence hep yasak kılsınlar yasak alan olunca kimse girmeye ve gezmeye cesaret edemiyo bu da bu alanları bakir kılıyor

abi sabırsızlıkla bekliyorum erdal abi attımı acaba resimleri yoksa uykuyamı daldı ya erdal abi küvette uyuya kalmasın

• Beğen
Tepkiler: erdal ırmak
resimleri yoladım ... ilk bisiklet turumdu sizin gibi arkadaşlarla olmaktan cok cok memnun oldum.. HER ŞEY İÇİN TEŞEKÜR EDERİM ..BAHADIR,CEM, ÖMER FARUK,ZEKERYA,BAHADIR VE HACELİ YILMAZ HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKÜRLER TÜRKİYEDE BÖYLE SPORCULARIN VE DOĞA SEVDALILARIN OLMASI BENİ GURURLANDIRDI.. HARİKA BİR TURDU ,HARİKA BİR TURDU, HARİKA BİR TURDUUUUU,

Geri