Scudo Sports

7 mart kumköy turu sarıyer rumeli fenerinden

haceli soyadım mumcuoğlu birleşik olacak düzeltebilirsen sevinirim

Scudo
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

kusura bakma kardeşim hatalar oluyo düzeltim bile
1 haceli yılmaz
2 bahadır atılgan
3 cem ateş
4 ömer faruk mumcoğlu
5 erdal ırmak
6 belli değil?

nedemek faruk kardeşim ya evdeki klavyede sorun var kelimeleri atlıyo gene soyadında buseferde harfin birini unutmuşum idare et

arkadaşlar sahilden katılacak yada Anadolu yakasından gelecek olan var ise Eminönü / Beşktaş ta buluşup sahilden toplanma yeri Sarıyer e gidebiliriz yoksa Maslak Gold a gelicem.
irtibat için 0544 335 31 98

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ATILGAN
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Selam Ömer Faruk,
Eğer sahilden gelirsen, ben sana Emirgan Sahilden(Çınaraltı) katılabilirim.
Yada sen gold önünden devam edersin Sarıyerde buluşuruz.(?)

Sağlıcakla kal

Sabah ilk vapur ile geçicem. Saat 07.40 gibi beşiktaşta olurum. Oradan maslak golda gidecem engeç 08.10 gibi olurum maslakta.

selamlar arkadaşlar yahu hava kutup bölgesi kadar soğuk ve yağışlı iptal istemi olursa sorun yok ama gitme yanlısı kişiler olursa 1 kişi dahi olsa bile yanımda kar yağsa giderim ondan yana sorun yok ama yağış ve soğuk var yorumlarınızı bekliyorum iptalmi tura gidilecekmi yorumlarınızı bekliyorum

yarın gündüz yağış yok hava tahminlerine göre. sıcaklıkta 6-8 derece olacak gibi gözüküyor.
Ben kesin gelicem. bisiklete binerken ısınırız zaten :D
Kumköy beklesin bizi.

işte olay bu yürü be cem valla bi ara dedim kimse gelmez tamam kardeşim sabah bekliyorum seni goldun önünde

evet arkadaşlar yarın tur olayı kesin
1 haceli yılmaz
2 bahadır atılgan
3 cem ateş
4 ömer faruk mumcuoğlu
5 erdal ırmak
6 belli değil ?
arkadaşlar yarın goldun önü saat 8 de buluşulacak ordan sarıyere gidilecek maslaktan sarıyere inince ışıklarda 2 buluşma yerimiz olacak ordanda rota takip edilir katılan ve katılamayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum katılacak olan arkadaşlarımızda varsa forma yazarlarsa onnarıda bekleriz yolda kimse kalmaz en azından

@Bahadır ATILGAN

7gibi evden çıkıcam 8civarı emirgan da olurum oradan devam ederiz.

evet arkadaşlar ben evdeyim gezi için tekrar teşekkürler fotoları bekliyorum

Dostlar bende geldim diğer fotoları bekliyorum hepsini bir göndericem.Herkesin yüreğine sağlık.

@haceli yılmaz

nasıl geçti haceli?
özellikle sabah soğuğundan çekindik biz ve öğlen çıktık ki.. yine de hava soğuktu.

Merhaba Arkadaşlar,
Muhteşem bir gezi oldu, yepyeni daha bisiklet lastiği değmemiş
yerler keşf ettik, Karadeniz i, hiç görmediğim yerlerden gördüm.
Muhteşem, harika söyleyecek söz bulamıyorum.
Herkese çok teşekkür.
Kalın sağlıcakla

@otec

vala sabah hava iyiydi taki hacı osmandan aşşaya salanıncaya kadar kilometrede 50 yi görünce malum ayazda vardı parmaklarımı hissetmedim ciddi soğuktu ama gıda alınca havada acınca ısındık gezi ciddi anlamda güzel geçti benim zincir koplmalarımın haricinde :D ama yol süperdi arkadaşlar fotoları atacaklar eğer hepsini atarlarsa görsel ziyafet var diye biliriz ne yerler keşfettik ne .......

Evet 1 dk ile vapuru kaçırdım en son ben geldim heralde eve.
Bugünkü muhteşem tur için tüm dostlarıma teşekkür ederim.
Öyle bir çamura girdik ki resimlerden göreceksiniz zaten.
Zekeriya biraz sonra sende resimler.

Geri