Scudo Sports

7 mart kumköy turu sarıyer rumeli fenerinden

haceli yılmaz

Forum Bağımlısı
Tepki
463
Bisiklet
Sedona
selamlar arkadaşlar gene herzamanki gibi arkadaşlık ve dosluk içinde pazar etkinliği düşündük yeme içme ve gezme turu diyelim . arkadaşlar emirgan,sarıyer,altınkum ,koç üniversitesinin yanından yeni bi toprak yol acılmış ordanda kumköye harita mevcut ordanda inceleme yapa bilirsiniz tabi duruma bağlı he eğer uzun falan olayı olursa ortak karar alınır rumeli fenerinede gidile bilir artık o kararıda orda alırız bi nevi asında keşif turuda sayılır ilgilenen ve gelmek istiyen arkadaşlar olursa tabiki kapımız herkese acık ortalama gidiş geliş 80 km civarı imiş aldığım haber budur katılımlarınızı bekliyoruz
(link)

Scudo
Bir aksilik olmazsa oradayım.Kumköye kadar uzanırız ne kadar uzun o kadar iyi.

arkadaşlar buluşma yeri sahil olur sanırsam sarıyer olabilir yada eğer levent tarafındsaan gelen olursa ben goldun önünden toplar ordanda sarıyere yada emirgandan sarıyere doğru pedallarız he bu arada yağmur yağma olasılığıda var ama inş yağmaz amaaan şekermiyiz eriycez canım dediğim gibi en son bence cumartesi geleceklere göre haberleşiriz

gelen listesi
1 haceli yılmaz
2 bahadır atılgan
3 cem ateş
4 ismini bekliyor ?

arkadaşlar kaçta buluşulacak??

Kaç seferdir gelemedim gelmek çok istiyorum ama kısmet, inşallah bu sefer bir terslik olmaz gelirim. Daha öne Garipçe'ye gitmiştim güzel bir yoldu, arada yaban çileği toplamıştık:) ki bu tur daha güzel olacak direkt ormana dılınacak ise.

evet orman yolunu kullanmayı düşünüyoruz ama malesef cilek zamanı değil keşke olsaydıda yeseydik sabah 8 de leventten goldun önünden cıksak 8.20 de en gec sarıyerde oluruz yani sarıyerdende 8.30 da hareket ederiz düşüncesindeyim eğer daha erken cıkalım derseniz uyar ama daha gec cıkalım derseniz olmaz cünki tadı cıkmaz trafik falan oluyo malum

Ben goldun önüne gelirim oradan beraber gideriz sarıyere.

@CEM ATEŞ

tamam cem bana uyar ben seni ve diğer gelecek olanları orda bekliycem eğer sarıyer uyar bana diyecek olursada sarıyerde de bi buluşma noktası belirleriz hepimiz orda buluşuruz

@haceli yılmaz

Erken Çıkma konusunda katılıyorum. Ben gelebilirsem Gaziosmanpaşa' dan gelicem saat 7,00 de çıkarım

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

faruk kardeşim bu sefer seni bekliyoruz resimlerle kalma ağnı yaşa kardeşim bu sefer şartlan bence ozaman oluyo bence kağıthaneden gel en yakın ora olsa gerek sana yada bi standart yolun varsa ordan gel nasılsa sen pedalda sağlamsın

sana katılıyorum gelmek için elimden geleni yapıcam.
Ya unkapanı şishane taksim zinzcilikuyudan maslak yaparım yada sahilden sarıyer. Kağıthaneden karıştırırım yolu bir terslik olmaz da gelebilirsem güzergahı söylerim yol üstündeki arkadaşlarla buluşarak geliriz

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ATILGAN
listeyi yeniliyorum
1 haceli yılmaz
2 bahadır atılgan
3 cem ateş
4 ömer faruk mumcu oğlu
5 aranıyor?

@Kudret Kurtcebe

kudret abi sende gel bigün turumuza renk kat derim ama senin defter turla dolu neyse bigün turlamak dileğiyle teşekkürler

@erdal ırmak

erdal neden olmasın kardeşim katılıcaksan listeye senide ekliycem

• Beğen
Tepkiler: erdal ırmak
@erdal ırmak

bugüne kadar kötü olmadı bugünden sonrada olacağını sanmıyorum allah kaza bela vermesin gerisi sorun değil tabiki
1 haceli yılmaz
2 bahadır atılgan
3 cem ateş
4 ömer faruk mumcu oğlu
5 erdal ırmak
6 belli değil ?
erdal sen nerden katılcan sarıyermi sanayi mahallesi gold mu onuda dersen seni bekliycemiz yeri biliriz

Geri