Bende TZ37 kullanıyorum. Attırıcı olarak shimano tourney var. Hiçbir sorun yaşamadım daha 1 senedir kullanıyorum. İlk dişlinin büyük olamsı yokuşlarda çok işe yarıyor.
En Azından Benimki Bu Şekilde Istersen Tx30 Ile Bi Dene Ama Tx70 Megarange Olduğundan Performansı Daha Iyi Olur Diye Düşünüyorum Benim Aktarıcının Yani Tx70'in Resmini Koydum Asagı Sanırım Bahsettiğimiz Aktarıcı Bu Makaralı Olması Hoşuma Gidiyor
2 rublenin standardı farklı yani birisi kaset birisi eski vidalı tip, burda asıl soru hangisini alıyım değil göbeğim hangisine uygun olması lazım. eski tip vidalı göbek kullanıyorsanız tz37, yeni tip göbek kullanıyorsanız cs-hg40 ı almanız lazım:in:
önemli olan bu bence tz37 vidalı tip yani eski sistem ama 2 kişi kullandığını yazmış diğer rubleyi kullanan daha çıkmamış ama ayrıca konuyu açan arkadaş hangisini alıyım diye konu açtığına göre aradaki farkı bilmiyorki böyle bir konu açtı :in:
Selam dostlar bu gün bir dag gezintisi yapım dedim Ng 650 salcano bisikletim..
ama 1.ci vites hicde 1 degil
beni en kolay bicimde rampa ve yokuş cıkarabilecek bir arka dişli tavsiye edebilirmisiniz.
Shimano TZ37 Mega ? nasıL kullanan varmı ?
Shimano STEF-40/TZ50 21 Vites benimkinin vites özellikleri böyle . tskler.
Merhaba, benim ruble 6'lı (28-14) vidalı tip. TZ37 taktırmayı düşünüyorum. Attırıcım eski Shimano SIS. Bu ruble 7li olduğu için sadece vites kolu mu değişmeli yoksa attırıcı da değişmesi gerekir mi?