Scudo Sports

7 li Shimano Megarange mi? Shimano TZ37 Mega mı?

burock2318

Üye
Tepki
13
7 li Shimano Megarange
(link)

Shimano TZ37 Mega
(link)

İkisinden birisini alıcamda hangısını önerirsiniz? Bide 1. vitesin büyük olmasının bir dejavantajı varmı ?

Scudo
@Yasin Mutlubay

Peki birinci dişlinin büyük olması attırıcıya sorun oluyor mu?
Arka attırıcı olarak neyi kullanıyorsunuz?

Bende TZ37 kullanıyorum. Attırıcı olarak shimano tourney var. Hiçbir sorun yaşamadım daha 1 senedir kullanıyorum. İlk dişlinin büyük olamsı yokuşlarda çok işe yarıyor.

• Beğen
Tepkiler: burock2318
@burock2318

Arka Aktarıcı Shimano Tourney Megarange. Aktarıcım Da Ruble Ile Uyumlu. Fazla Bir Fiyatı Olacağını Sanmıyorum Değiştirmen Gerekse Bile ;)

• Beğen
@Yasin Mutlubay

Arka attırıcı olarak tx30 vardı ,ama tx70 megarange alıcam anlasılan :)

@burock2318

En Azından Benimki Bu Şekilde :) Istersen Tx30 Ile Bi Dene Ama Tx70 Megarange Olduğundan Performansı Daha Iyi Olur Diye Düşünüyorum :) Benim Aktarıcının Yani Tx70'in Resmini Koydum Asagı Sanırım Bahsettiğimiz Aktarıcı Bu Makaralı Olması Hoşuma Gidiyor :)

http://www.freemanscycles.co.uk/images/Gears/rear/RD-TX70.jpg

• Beğen
2 rublenin standardı farklı yani birisi kaset birisi eski vidalı tip, burda asıl soru hangisini alıyım değil göbeğim hangisine uygun olması lazım. eski tip vidalı göbek kullanıyorsanız tz37, yeni tip göbek kullanıyorsanız cs-hg40 ı almanız lazım:in:

@zafer sidal

O Da Diger Bir Konu Ama Artık Fazla Vidalı Göbek Kullanan Bisiklet Kalmadı O Yüzden Pek Değinmedim O Konuya :)

• Beğen
@Yasin Mutlubay

önemli olan bu bence tz37 vidalı tip yani eski sistem ama 2 kişi kullandığını yazmış diğer rubleyi kullanan daha çıkmamış ama ayrıca konuyu açan arkadaş hangisini alıyım diye konu açtığına göre aradaki farkı bilmiyorki böyle bir konu açtı :in:

• Beğen
@zafer sidal

İkisi arasında fark oldugunu bilmiyordum şuanda bisikletimde kullandığım ruble SHIMANO TOURNEY MF TZ07 bunu cıkarıp yerıne SHIMANO TZ37 takabılır mıyım ?

kullandığım ruble TZ07
(link)

(link)

Teşekkürler :) uyduğuna göre tz37 ruble ve tx70 arka attırıcı alıyorum :)

Selam dostlar bu gün bir dag gezintisi yapım dedim Ng 650 salcano bisikletim..
ama 1.ci vites hicde 1 degil :D:D:D
beni en kolay bicimde rampa ve yokuş cıkarabilecek bir arka dişli tavsiye edebilirmisiniz.
Shimano TZ37 Mega ? nasıL kullanan varmı ?

Shimano STEF-40/TZ50 21 Vites benimkinin vites özellikleri böyle . tskler.

Merhaba, benim ruble 6'lı (28-14) vidalı tip. TZ37 taktırmayı düşünüyorum. Attırıcım eski Shimano SIS. Bu ruble 7li olduğu için sadece vites kolu mu değişmeli yoksa attırıcı da değişmesi gerekir mi?

Geri