Scudo Sports

7 Haziran pazar Çevre Haftası bisiklet turu

@kudu

Geçmiş olsun abi.
Acil şifalar diliyorum.

Scudo
@kudu

Çok geçmiş olsun Kudret Abi..

Bu haftayı maalesef dayanışma olmadığı forum konusuna iştirak ile açıklanabiliyor,

Üzücü :(

Konuya destek olmak için bile yazılar yazılmıyor vs .. yapılmıyor,

Anlamadım!

Arkadaşlar tatile mi çıkıldı,

Yoksa bu gibi organizasyonların bilincinde değilmiyiz

Bisikletin bilmem ne parçası için yüzlerce yazı yazıyoruz ama bu özel günleri vurgulamıyoruz,

Sahil yolunda bisiklet sürerken yolumuza saygı gösterin diyoruz ama kendimiz aslında göztermiyoruz sonucu çıkıyor,

Doğruya doğru ,yanlışa yanlış demek gerekiyor,

Avrupa standartları için daha çok yolumuz var gözüküyor

Herkese iyi akşamlar,

gerçi Herkes demek biraz abartı oluyor konuyu okuyan bile az

• Beğen
Tepkiler: Kadir Yılmaz
dostlarım hepinize çok teşekkür ederim dün gece yarısı ablamı klinikten evine getirdik kalp krizi geçirdi şimdi durumu iyi şimdi yazıyorum saat 09.00 da ablamın evine gideceğim ordan üsküdar haremde olacağım saat tam 11.00 de
dernekten dostlarımı ve amatör pedal sesi bisiklet dostlarımı karşılayacağım

@volkii

ne yazıkki çok haklısın volki dostum hem ablamın durumuna üzüldüm hemde şu kopukluğa üzüldüm böyle kopukluk olmaz kaynaşacağımıza herkes bildiğini okuyor bu durumu eleştiriyorum ben saat 11.00 de üsküdar haremde olacağım
görüşmek üzere

Bence izin vermeleri çok zor sonuçda kötü olan istanbul trafiği size izin verirlerse daha kötü bir duruma gelecek...

Ülkemizde alt yapısını bir türlü atamadığımız bisiklet yolları olmayınca ınsan böle izinlerle uğraşıyor :mad:

dostlarım hepinize çok teşekkür ederim dün gece yarısı ablamı klinikten evine getirdik kalp krizi geçirdi şimdi durumu iyi şimdi yazıyorum saat 09.00 da ablamın evine gideceğim ordan üsküdar haremde olacağım saat tam 11.00 de
dernekten dostlarımı ve amatör pedal sesi bisiklet dostlarımı karşılayacağım

Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur...

Bisiklet sever ve bu ugurda mucadele eden cevre dostu tum insanların,dunya bisikletliler gununu kutluyorum.Dilerim bisiklet yasamımızda hak ettiği yeri bulur.Su anda Tayland da bisikleti ile bu konuda katkı koyan evrimde opucukler.selamlar.Yolu acık olsun tum bisiklet seven dostlarımızın...

@kudu

geçmiş olsun kudret abi umarım ablan hemen sağlığına kavuşur

evet bisikletliler derneğine ve amatör pedal sesi bisiklet topluluğuna teşekkürler hepimiz sirkecide buluştuk ve taksimden gelen pedal sesi ile birlikte epeyi kalabalık olundu feribotla üsküdara geçildi oradan kadıköye oradan moda istikametinden fenerbahçeye sahil yolundan bostancı ve geri dönerek bağdat caddesinden kadıköye gidildi ben erenköyde ayrıldım seneye inşallah köprü izni çıkar şu bir gerçekki insanların bu tip etkinliklere açık oldukları görülmüştür

grubu gördüm 11.45 te paşaköy dönüşü kızıltıopraktan geçiyoduk karşıdan bostancıya doğru gidiyodunuz sanırım 60-70 kişi vardı:D

Geri