Scudo Sports

7 haziran -kartepe -2.tur -robocop

Scudo
@cagan0403

Aslında çok basit!

Robocop !

Abi 1 A4 boyutunda yaz güzelcene,

2 tane de uçlarına pipet çubuk la bi güzel yapıştır, :D :D :D

oldu sana pankart :eek:

İlla 2 metreye 5 metre olacak değil yaaa

@cagan0403

Kerem'e bir soralım bisikleti kızağa çekecekti galiba.
Olmazsa bir Büyük Çamlıca yaparız seninle

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@cagan0403

orta boy bir kartona yazacağım yazıyı olur biter onuda sırt çantamda taşırım
pankartıda tepedeki bir ağacın üstüne koyarım

selam pedalşörler
birincisini 10 mayısta yaptığımız turun ikincisini genel istek üzerine uygulamaya koydum :boese157:
burada şöyle bir prosedür uygulayabiliriz
1-performansı yüksek olanlar (birinci keşifçiler ) :boese157:
2-performansı yarı düşük olanlar (ikinci keşifciler )
3-performansı düşük olan ve elde çıkmak isteyenler (üçünçü keşifçiler )
birinci keşifcilerden cagan-bülent -sado-kerem sorumludur :boese157:
onlar birinci keşifci olarak önde çıkacaklar ve otelide geçip vericilerin olduğu zirveye önce varacaklar ve resim çekecekler
ikinci keşifçilerde robocop -hasan - bazooka -kaşif
üçünçü keşifçilerden serhad baba ve calbiyik görevlidiir

7 haziran supersonik rampa -2.tur (18 km lik supersonik tırmanış )
katılım listesi
1-cagan -(supersonik rampacı -birinci keşif kolu ) :boese157:
2-hatırdan (bülent dostum -supersonik rampacı -birinci keşif kolu ) :boese157:
3-kerem (birinci keşif kolu) :boese157:
4-sado (birinci keşif kolu) :boese157:
5-robocop (ikinci keşifci )
6-hasan (ikinci keşifci)
7-bazooka(ikinci keşifci )
8-kaşif (ikinci keşifçi)
9-serhad baba (üçünçü keşif kolu )
10-calbiyik-(üçünçü keşif kolu )

robocop
1.panzer tümeni
çavuş steiner :Skull-175

gerekli olanlar
1-iç lastik hayatidir
2-pompa
3-su çokkkkkkkkkkkkkkkkk
gerekli

not
arifiyede trenden indikten sonra yol üstünde sok marketten alışverişimizi yapacağız ve bu arada cagan - bülent-kerem ve sado dostum oradan hızla topuklayacaklar bir an önce vericilere ulaşacaklardır (öncü birlik düşmana ani baskın yapacaktır )
artı ikinci keşif ve üçünçü keşifçiler 18 km lik rampanın oraya kadar birlikte pedallayacaklardır
bu arada birinci keşifçilerle cepten haberleşilecek
artı rampalarda duruma göre 3 . üncü keşifciler tempolarını düşürebilir
artı 2.inci keşifcilerle ara açılacaktır ve 2.inci keşifciler hem birinciler ile hemde üçünçüler ile cepten haberleşecektir
plan budur
kartepe böylelikle fethedilecektir
yukardaki plan aynen uygulanacaktır pedalşörlerin performanslarına göre durum değişebilir fakat ceplerden haberleşme olacağından herkes birbirinden haberdar olacaktır en kötü ihtimal herkes otelin oraya kadar ulaşabilir takati kalmayanlar orda kalabilir
tepeye isteyen iki koldan çıkabilir sağdan yol offroad olup zigzaglıdır rakım 300
dür zirve 1601 dir otelin orası 1300 dür
soldan çıkmak isteyenleride dik bir offroad yol beklemektedir
evet zirvede görüşmek üzere
gazanız mübarek olsun o gün çok sıcak olabilir dez avantajımız budur artı yukarda ısı değişikliği olacaktır buda ikinci dez avantajdır bu engeller
sizin için hiç bir şey olmalıdır ezip geçeceğiz kartepeyi
robocop -kudu
bu yaşamda bu bedeni çürüteceğiz spor yaparak yoksa yaşamın hakkını vermemiş oluruz
çavuş steiner
1.panzer tümeni :Skull-175

Bugunkü programdan:
On 2 - arka :3 de ilkinde 2,5 km boyunca gidildi ortalama hiz 21 km idi en yuksek 24 km gorundu ikincisinde yne aynı vites grubunda 2,5 km boyunca ortlama 22 km hız yapıldı en yuksek 28 km hıza ulasıldı...

Toplamda 22 km bisiklete bindim... Amacım yuksek kadensli katılım yaparak bacakların gelisimini yukseltmektir...

Bundan sonrakinde hedefim en az 3 kere 2,5 km bu tempoyu yapmak...

• Beğen
Tepkiler: cagan0403 ve sado
@OrionForEver

helaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal dostum terleyen kazanacak kartepedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Şimdi anlaşıldı Kerem'in sprintlerinin sırrı :)
Yüksek kadans...

7 haziran supersonik rampa -2.tur (18 km lik supersonik tırmanış )
katılım listesi :boese157:
1-cagan -(supersonik rampacı -birinci keşif kolu ) :boese157:
2-hatırdan (bülent dostum -supersonik rampacı -birinci keşif kolu ) :boese157:
3-kerem (birinci keşif kolu) :boese157:
4-sado (birinci keşif kolu) :boese157:
5-robocop (ikinci keşifci )
6-hasan (ikinci keşifci)
7-bazooka(ikinci keşifci )
8-kaşif (ikinci keşifçi)
9-serhad baba (üçünçü keşif kolu )
10-calbiyik-(üçünçü keşif kolu )

dostlarım romalılar
şafak ---16
bekle kartepe dünya bisikletliler gününde seni fethedeceğiz

sürüş disipilini
arifiyede trenden indikten sonra yol üstünde sok marketten alışverişimizi yapacağız ve bu arada cagan - bülent-kerem ve sado dostum oradan hızla topuklayacaklar :boese157: bir an önce vericilere ulaşacaklardır (öncü birlik düşmana ani baskın yapacaktır ) :boese157:
artı ikinci keşif ve üçünçü keşifçiler 18 km lik rampanın oraya kadar birlikte pedallayacaklardır
bu arada birinci keşifçilerle cepten haberleşilecek
artı rampalarda duruma göre 3 . üncü keşifciler tempolarını düşürebilir
artı 2.inci keşifcilerle ara açılacaktır ve 2.inci keşifciler hem birinciler ile hemde üçünçüler ile cepten haberleşecektir
plan budur
kartepe böylelikle fethedilecektir
yukardaki plan aynen uygulanacaktır pedalşörlerin performanslarına göre durum değişebilir fakat ceplerden haberleşme olacağından herkes birbirinden haberdar olacaktır en kötü ihtimal herkes otelin oraya kadar ulaşabilir takati kalmayanlar orda kalabilir
tepeye isteyen iki koldan çıkabilir sağdan yol offroad olup zigzaglıdır rakım 300
dür zirve 1601 dir otelin orası 1300 dür
soldan çıkmak isteyenleride dik bir offroad yol beklemektedir
evet zirvede görüşmek üzere
gazanız mübarek olsun o gün çok sıcak olabilir dez avantajımız budur artı yukarda ısı değişikliği olacaktır buda ikinci dez avantajdır bu engeller
sizin için hiç bir şey olmalıdır ezip geçeceğiz kartepeyi
robocop -kudu
bu yaşamda bu bedeni çürüteceğiz spor yaparak yoksa yaşamın hakkını vermemiş oluruz
çavuş steiner
1.panzer tümeni :Skull-175
gerekli olanlar
1-iç lastik
2-pompa
3-su
4-kask
hava durumu son hafta verilecektir

Abi o gun biraz erken kalkıp cıksak derimmm... Cok sıcaga kalmayalım cunku oglene dogru orası asagidan daha sicak olabilir...

Bence 11:00 gibi biz 1300 de olalim. Sonrasinda 1600 için en azında mucadele gucumuz kalsın...

Aksi taktirde sıcak yukarıda daha fazla olacagindan vucudun su kaybı cok cok hızlı olabilir buda kasilmalari artirabilir derim...

Nedersiniz Romalılar? Gladayatorlar? Yorumlarınız nedir?

@OrionForEver

dostum
içinde endişe oluşursa performansını etkiler
uzun yola çıkarken 27 aralıkta karmış kışmış yolda kalacakmışım gibi olumsuz düşüncelerden uzak kalarak kapı dağ turunu (100 km ) tamamladım
hiçbirşekilde negatif düşünülmeyecek uzun yola çıkarken
artı 08.35 de gideceğiz hasan dostum anca yetişecek (çünki karşıdan geliyor ) daha geç trene binemeyiz hasan dostum o vakit bizimle gelemez
hiç canını sıkma zati sıcağa yakalanacağız kaçış yok 10 mayısta bile piştik
:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175 :Skull-175
bu endişenden dolayı seni üçünçü keşifcilere alabilirim ne dersin kendini zorlamazsın bir yerde durur kalırsın zirveye çıkman şart değil
mesajını bekliyorum

Zaten zorlandımmı cekerim cok takmam ben... Ama diyecegim oki mayıs gibi olmayabilir...

Benim kendi cıkısımdan bir endisem yok sadece bu kısmıda goz ardı etmemek gerek diyorum...

Ozellik ile 11:00 den sonra rakım muhtemelen 700 800 m civarinda olacak ve o noktadan itibaren uzunca bir sure gunes altında bisiklet surulecek buradan kalp atışlarına baglı olarak temponun azaltılması gerekli...

Burada bence antreman yapanların rampa çalışmak ile birlikte yuksek kadensli surus yapmaları cok onemli... Eger zirveye sorunsuz cıkılacak ise bunu mutlaka calısmamız gerek...

@OrionForEver

dostum soruma cevap alamadım
bir daha soruyorum seni üçünçü keşifcilere yazayımmı

not
birinci keşifcilerin rampaya gelişi biri bulabilir zati sıcağa yakalanacaksınız

@kudu

Canin saolsun abi, istersen 4. kesifcilere yaz dedigim gibi ben 1. olsamda bir 2. olsamda bir 3. olsamda bir... fark yapmaz bana...

:boese157:

Ben başladığım işi bitirim.

@OrionForEver

hah- işte yakaladım istediğim buydu bu sözlerdi sıcağı düşünme kadans çalış artı
birinci keşifciler şok marketin ordan hızla topuklayacak:boese157: :boese157:
(bülent sado- kerem -cagan )sizler zati rampanın başlangıcına geldiğinizde sıcak olacak saat yarım en geç birde orda rampa başlangıcında olursunuz
esas olay o zaman başlayacak
dayanıklılık sıcağa karşı ve yüksek adrenalin gazanız mübarek olsun derim

Geri