Scudo Sports

" 7 Ağustos " Cuma Akşamı...Keyfiii

Scudo
Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Cuma Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 22 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S .

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

umarım bu akşam yağmura yakalanmayız geçen cuma güzzeelce ıslandım çamlıca semalarında:D kaptan senin beğendiğin babadağ t-shirtümde heba oldu yollarda:(( burdan ne çıkıyor en yakın tarihte uçmakdereye yada sapancaya o da olmadı boluya gidilerek uçulacak yeniden t-shirt temin edileceeek:)
önce pedal sonraa takee offff and flyyy !

@ümran çoker

Uwww hade bakeem:D bekliyoruzz Ümrancım:)

yağmurrr mu oda neeeeeeeeee:p

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Kusura bakmayın işleri toparlayamadım size katılamadım malesef.
Hala çalışmaktayım.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
abooooo, anlsam yardım edicem diyecem Sado'cum ama :( Umarım işlerine yoluna koyabilmişsindir...

• Beğen
Tepkiler: sado
Katılan herkese tesekkurler guzel bir dolunay ısıgında pedalladık, umarım herkes kazasız belasız ulaşmıştır.

Bol pedallı günler..

• Beğen
yine adı üstünde keyifli bir geziydi yine yedik içtik güldük eğlendik:) bir başka geziye hazırız kaptan:) söylemeden de geçemeyeceğim bu kadar nazik,kibar birbirine yol vermek için centilmenlik yapan az grup olur.Tüm centilmen sportmenlere teşekkürler:) ama kerem ve aykuta iki kere teşekkürler yine büyük bir nezaketle bana eşlik edip eve kadar bıraktıkları için:) sağolun varolun:)

kaptan bu arada sana da tatile gidiş partisi gibi oldu bu gezi:) dönüşün muhteşem olsun! güzelce dinlen,gez,eğlen gel bizim yerimize de eğlen :)tüm ekip kaptanın seyir defteri-sahil günlüğü bilimum aktivitelerini heyecanla bekliyor:) iyi tatilllleeeeeeeeeer

• Beğen
Ben de başta kaptan olmak üzere katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.. Bir Darub' cuya bu kadar nezaket yakışmadı (diğer Darub' cu arkadaşlar üstüne alınmasın lütfen.. :') ).. Bisiklet bile ortadan çatlıyodu nezaketten.. ;)

Bu arada Dayig ruhunu da yaşattık; yer miyiz diye sorulan hiçbir şeye hayır demedim şahsen..

@OrionForEver

Aman deyim sen çekiş sistemini yenileyeli ne kadar oldu ki:eek:
Benim de arka orta mil gittigidiyor:D
Kurtdoğmuştan sonra değiştirmek gerek

Geri