umarım bu akşam yağmura yakalanmayız geçen cuma güzzeelce ıslandım çamlıca semalarında kaptan senin beğendiğin babadağ t-shirtümde heba oldu yollarda( burdan ne çıkıyor en yakın tarihte uçmakdereye yada sapancaya o da olmadı boluya gidilerek uçulacak yeniden t-shirt temin edileceeek
önce pedal sonraa takee offff and flyyy !
yine adı üstünde keyifli bir geziydi yine yedik içtik güldük eğlendik bir başka geziye hazırız kaptan söylemeden de geçemeyeceğim bu kadar nazik,kibar birbirine yol vermek için centilmenlik yapan az grup olur.Tüm centilmen sportmenlere teşekkürler ama kerem ve aykuta iki kere teşekkürler yine büyük bir nezaketle bana eşlik edip eve kadar bıraktıkları için sağolun varolun
kaptan bu arada sana da tatile gidiş partisi gibi oldu bu gezi dönüşün muhteşem olsun! güzelce dinlen,gez,eğlen gel bizim yerimize de eğlen tüm ekip kaptanın seyir defteri-sahil günlüğü bilimum aktivitelerini heyecanla bekliyor iyi tatilllleeeeeeeeeer
Ben de başta kaptan olmak üzere katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.. Bir Darub' cuya bu kadar nezaket yakışmadı (diğer Darub' cu arkadaşlar üstüne alınmasın lütfen.. :') ).. Bisiklet bile ortadan çatlıyodu nezaketten..
Bu arada Dayig ruhunu da yaşattık; yer miyiz diye sorulan hiçbir şeye hayır demedim şahsen..