mesut bey gene güzel bir gezi yapmışsınız. masada yemek yerken biran sizi tanıyamadım hep kaskla görmeye alıştığım için neyse iyi oldu yoksa sizi kasksız görünce tanıyamazdım
paylaşım için teşekkürler bileğinize kuvvet
çok güzel bir gezi yapmışsınız
sizi ve ekibinizi görmek çok güzel
Beyşehir size bir adım gibi !
bana da yakın güzellikleri göstermek için elimden geleni yapıyorum.
Tüm Konya'lı dostlara selamlar.
Ne zamandir forumda yazacak bir sey bulamayip hayalet gibi gezinip bakinip cikiyordum Bu gezi ve bu geziyi gerceklestiren guzel insanlar beni ortaya cikmaya zorladi
Tebrikler, tesekkurler ironman abim butun Konya ekibine selamlar
Daha dur bakalım.... Sezonu yeni açtık.. Yapacağımız gezilere kayıtsız kalamayacaksınız... İçimizdeki coşkuyu ve yaşama sevincini sizlerle paylaşmaya and içtik. Hiçbir güzelliği sizlerle paylaşmadan geçmeyeceğiz.
Sözümüz söz...
Merhaba arkadaşlar,
Konya'dan Antalya'ya doğru çıktığım bisiklet turumda öncelikle Bisikletforum'dan tanıdığım namı-ı diger IRONMAN filosu ile tanışmak hatta mümkünse sembolik bile olsa bisiklet gezisi yapmayı diledim. Bir gün önce Mesut ağabeyimiz ile yaptığımız mesaj ve telefon trafiğinden sonra kendimi 7,5 saat de 200 km etkinliğinde buldum. Tabi ben Beyşehir'e karadan gidip geldiğim için 9 saat sürdü
Ironman filosunu, sıcak kanlılığı, konuk severliği, yardım severliği, paylaşımcılığı, aralarındaki dayanışma birlik ve beraberlik. Hayran kaldım adeta...
Nezdiniz de tüm Konya'lı bisiklet dostlarıma sevgi ve saygılarımı yolluyorum...
Yine bir sürü birbirinden harika anılarla forum dostlarıyla fotolarınızı paylaşıyorusunuz sizin hızınıza yetişilemez! Süpersiniz Ironman ler !!!
Antalya ya geldiginizde mutlaka haber verin ben forumdan takip etmeye çalışıcagım Sizinle tanışmak ve maceracı yönümü keşfetmek istiyorum iyi yolculuklar
Ben de onun gerçek bir dede olduğundan (aslında olmadığından) uzun zamandır şüpheleniyordum.. Doğrusun valla ironBülent bey.
:rolleyes: :ci: :Skull-175 :rolleyes:
Sitenize yeni üye oldum aranızda olmayı çok isterdim,harika ekip olmuşsunuz gerçekten muhteşem kareler insanı cezbediyor. Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum...
ŞU anda zaten aramızdasınız ya ..
Ha İstanbul ha Kon ya
Aramızda gönülden bir köprü var ya
Pedallar döndükçe mesafeler azalır ya
Yollar sanki azaldıkça tatlanır ya..