Scudo Sports

650×23 ebadında yaşanılan sıkıntı

Burhan_11

Üye
Tepki
10
İsim
Burhan
Bisiklet
b'Twin
Decathlon firmasının zamanında düşüncesizce üretmiş olduğu 26" yol bisikletlerine uygun teker ile ilgili hiçbir aksam bulunamıyor. Bu bisikletlere sahip arkadaşlarımızın bu mağduriyetlerine bir çözüm yolu bulabilmek için açtım bu konuyu
(Bu madurlardan biri de benim) şimdiden herkese teşekkürler

Scudo
@Burhan_11 (link)

(link)

Yurtiçinden iç lastik, yurtdışından dış lastik bulabilirsiniz. Bu decathlon'u haklı göstermez elbette. 10 sene yedek parça sağlamak zorunda diye biliyorum ama geçen sene sattıkları bisikletin kadro kulağı bile bulunmuyor kendilerinde.

Sayin @trainspotting35 , belki ellerinde yoktur ve oyaliyorlar falandir. Baska bir yer de vardir da kendilerini kotu gostermemek icin calisanlar gecistiriyorlardir.

@CmlCLK Arkadaş hiçbir aksam bulamıyorum demiş. 26 jant için bulunamayacak 2 aksam iç lastik ve dış lastiktir. İkisini de buldum arkadaş adına uğraşmasın diye.

Sorunumuz bu işte kendimizi 1 yere yoğunlaştırıyoruz başka yerleri hiç değerlendirmiyoruz. Tek yere bağlı olmaktan daha büyük sıkıntı olamaz. Ben asla decathlondan ürün alacak değilim açıkçası internette daha iyileri varken illa da decathlon illa da decathlon! Atmnin önündeki yaşlı insanlar gibiyiz açıkçası onlar ben bilmiyorum bana yardım et demesi durum sizde de aynı açıkçası kendinize çekidüzen verin :S

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bir yere bağlı kalıp illa o olacak diye tutturdugum falan yok ben birçok alternatifi değerlendirmeme rağmen bı sonuca ulasamadigim için açtım bu konuyu.Decathlon firmasını arayıp defalarca bu sorunu dile getirmeme rağmen haklısınız efendim bu büyük bir sorun bu soruna çözüm getirilmesi gerektiğini söylemelerine rağmen oradan oraya yönlendirip durdurdular hiçbir şekilde çözüme gitmedikleri den dolayı bu şekilde sitem ettim.

Bu arada trainspotting35 arayıp bulmaya calismissin herşey için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri