Scudo Sports

% 65´e % 35 bisiklet önerileriniz...

Görkem Kılınç

Forum Bağımlısı
Tepki
1.670
Merhaba bisikletforum üyeleri;

Kendime %65 yol(sokak,cad.uzun yol vs. yerlerde sürüş...) %35 arazide kullana bileceğim bir bisiklet arıyorum...

Sedona 711 V & 711 dısk şuan inceliyorum.

Beldeyama Gemini kullanıyorum hem çok ağır hemde çift amortisörlü açıkcası bisikleti beyenmiyorum...

Önerilerinizi bekliyorum...

N0T:Yardımlarınız için teşekkürler...

Scudo
711 V olabilir.
%35 arazi kullanımı için Disk frene gerek yok.

Onun dışında aynı fiyat aralığındaki diğer markaların modellerine de bakabilirsiniz.
28" tekerlekli melez bisikletleri de düşünebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
ben Amoeba Hussar kullanıyorum, bende senin gibi çoğunluk asfaltta kullanıyorum, slick lastik kullanıyorum, arada araziye çıkarsamda mtbleri takıyorum, gayet mutlu, mesut, bahtiyarım. aslında en güzeli iki bisiklet almak.

• Beğen
aslında fena fıkır deıl slıck teker kullanmak...Sedona 751 beyaz-mavi 18" arazıde surecegım zaman mtb taksak buna olurmu ?

Önerilere halen devam edebilirsiniz...:D

Şimdi alacağım bisikleti secenek haline sundum sizce hangisi ?

A) Sedona 711 V
B) Sedona 751 V (711 Malzemeli)

Seçim senin göz zevkine kalmış.
Tek fark kadro yanlış anlamadıysam.
Lastik sök-tak yapmak istemiyorum dersen ufak ve seyrek dişli arazi lastikleri var.
Asfaltta sık dişli arazi lastiklerinden daha az yorar.
Arazide de kaydırmadan işini görür.

• Beğen
711 kadroyla 751 kadro arasında ne gibi farklar var?

Ben geçenlerde Erdoğanlarbisikleti aramıştım, yanılmıyorsam Lütfü Bey'di bana da aynı öneriyi yapmıştı, 711v malzemelerini 751'e aktarırız demişti. Hal böyle olunca tek fark kadro renkleri sanırım.

@yelkenler

Kadro renkleri değil kadro ağırlıkları farkıda var...

bence araziye fazla girmicem diye diskten vazgeçme disk fren daha başka oluyo hem sekil bakımından da güzel oluyor bide ben kendimi disk fren kullanırken daha güvenli hissediyorum istediğim fren gücünü kesin olarak alıyorum çok dik bir yerden indiğimde de rotorların ısınmasına bayılıyorum :D bide disk freni düşün istersen vs....

Arkadaşlar bisiklet öneriniz...

Fren vs. sorun yok ikisinide kullandım...

Boyuma,kiloma göre bir şey istiyorum.

Geri