6000 üye neler yapmazki, yönetime duyrulur.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

acumur

Forum Demirbaşı
Kayıt
22 Mart 2006
Mesaj
580
Tepki
563
Şehir
Beşiktaş, İstanbul
@sevgili

Saçma sapan bir yorum olmuş bu.Temize çekte öyle yaz anlaşılmıyor zira ne demek istediğin.Birde soyadımıda doğru !! yaz Acumur' olarak.
 
Scudo

Derya AKYILDIZ

Forum Bağımlısı
Kayıt
17 Ocak 2006
Mesaj
1.532
Tepki
1.666
Şehir
Ataşehir
Saygı değer arkadaşım msconfig, yazacaklarımı yönetimi destekliyen ve bu anlayış içinde olduğum için görüşlerinide bu yönde belirten birisi gibi algılanmasını istemem tamamen yönetici kimliğimin dışında hür irademle görüşümü belirtmek istiyorum eğer kayda değer bulursanız tabi bununla ilgili birşey yazmayacağınızı söylemiştiniz bende cevap beklemiyorum zaten bu görüşünüze saygı duyuyorum.

Öncelikle henüz konuyu açmadan, yönetimle bu fikrin paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. Diyelimki paylaşılmadı, ozaman yönetimin bu davranışa kırılması doğal değilmidir.. tabiki doğaldır bu ikili ilişkilerde de böyledir, birşey yaparsınız bunu en yakın arkadalşınıza söylemezsiniz yada söylemeyi unutursunuz.. kötü bir niyetiniz yoktur aslında.. arkadaşınız buna alınır fakat size birşey söylemez içine atar kalbi kırılmıştır.. yarın bir gün başka bir ortamda bu konuyla ilgili gönderme yapabilir bu konuya atıfta bulunabilir.. ne kadar çabalasanızda bunu o arkadaşınıza anlatamazsınız.. size kırılmıştır çünkü siz çok samimiyiz diye samimiyetinizden (o bizden diyerek) söylememişsinizdir o ise bunu bana yapmamalıydı der.. sizde pişman olursunuz ama olmuştur bir kere, yapacak birşey yoktur.. bu tabi bir teşbih bir benzetme.. buradan hareket ile, forum yöneticileri sizden bir paylaşım gelmediği için kırılmış olabilirler, bu çok doğal sizcede öyle değilmidir? etik olarak bu yapılmalıdır.. iki arkadaş arasında bile bu gereklidir.. Sonra telafisi çok daha zordur. hani bir laf vardır: "kalbi kırmak çok kolaydır, yapması çok zordur" diye işte aynı öyle..

İsteyerek değil; fakat bu bence çok güzel paylaşıma, gönlü kırgın bir insan pisikolojisi ile ilhak edilmemiş olunabilir, bu çok doğaldır.. ayrıca kalbi kırık bir insanın yüzündeki hafif üzgün bir tebessüm ile yetinilmesini ve sizin bu paylaşımınıza bunca çabanıza saygı duyularak tepki verilmemesini de doğru ve takdire şayan buluyorum.. bana gelince bende sizin bu güzel paylaşımınızı çoşkuyla izledim çok hoşuma gitti fakat yönetimdeki arkadaşlarımın katılımını ne yazılı nede fiili olarak göremeyince çekimser kalmayı uygun gördüm ve bu konuyla ilgili hiç kimseylede bir paylaşımım olmadı merak ettim ama sormadım şimdi onun cevabını alıyorum.. zaman en güzel cevabı verecektir demişler bu çok doğru.. konunun bu boyuta taşınmasını sanırım kimse istemezdi.. zaten Tuğrul'un konuyla ilgili açıklamasıda başka bir mesaja tns' ye cevaben, örnek şeklinde olmuş "Dikkat ettiyseniz,yönetim olarak ,t-shirt konusuna girmedik, sağolsunlar arkadaşlarımızda adınızı kullanabilirmiyiz diye de sormadılar ..." diyerek.. Ayrıca, bunu size verdiği cevaptada belirtiyor "Ben bu yazıda masum bir gönderme, serzeniş yaptım. diyerek.. bunlar tabi benim kendi yorumlarım kimseyi bağlamaz.. kişilerin kendilerine ait görüşleri, yorumları bakış açıları vardır. buna sonsuz saygı duyuyorum.. amacım ise konunun benim penceremden nasıl göründüğünü arz etmekti sadece.. konunun başka yönlere çekilmesi ise kimseye fayda sağlamaz.. ekip ayırımıda bana göre yapılmamalı.. burda hepimiz "bisikletforum" ekibiz.. saygı ve sevgilerimle..
 
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.