Scudo Sports

6000 Serilerindeki Ağırlıklar

Mustafa Arman

Daimi Üye
Tepki
17
Bu bisikletlerdeki(6000,6300v.s.) kullanan arkadaşlardan ağırlıkları hakkında bilgi alabilirmiyiz ???

Scudo
Bende 2009 model 6700 var, 19.5 inc kadro , ustunde FSA aynakol, sele borusu,gidon,gidon bogazi (hepsi karbon) ayrica Fulcrum Red Metal jantlar ve Racing Ralph lastikler bulunuyor ve bu haliyle 11,5 kg.

• Beğen
Tepkiler: burakg
@Ozzgurr

Bu Malzemeleri siz mi taktınız üstüne yoksa kendi mi vardı?

Çünkü Türkiyede öyle bir ekipman mevcut değil :) SLX ekipman var ve ağırlığı 12.5 ve üstü olması mümkün...

@Hasan Çağrı

Dogrudur,hepsini ben taktim, Amerikan versiyonlarinda SLX donanim yok, siradan bir Shimano ile gelmisti.Ben bisikleti aldigimda upgrade etmeden once tartmisttim sanirim 12.8 kg gelmisti.

• Beğen
6000li serilerin kadroları hep aynı değil mi ? yada fark varmı ?

Kadrolar aynı renkler farklı olabiliyor birde ekipmanlar değişebiliyor...

17.5" Trek 6700 kadro 1700gr civarında gelmişti sele kelepçesi ve kadro kulağı ile.. Sanırım sele kelepçeside 40-50gr vardır..

• Beğen
2009 model 6300d 18.5 boy kadrom üzerinde furj yatagi ve sele kelepcesi dahil 2020gr gelmisti

iste bu kadro

(link)

• Beğen
benim de 6500 kadrom var 15.5 sele kelepçesi ve kulak ile beraber 1550 1600 civarı geliyor

Benim 2010 6500 de bazı parcalar fazla agır mesala ruble sram pg950 yaklasik 450 gram .. :-( ama bırkaç degisklikle oldukça basarıli bir makina haline gelecek..

Merhabalar, bende 2010 6300 aldım ama üzerinde kadro ve jant seti hariç her şeyi değiştirdim. Ayna kol dahil full XT paytım. Sele, Sele borusu, Gidon ve gidon boğazı, ve Ön maşa derken bisikleti aldığım fiyattan daha fazla para harcadım ama hala 11,5 gibi bişey :) Jant setini, Lastikleri değişirsem sanırım 11 kg olacak ama sanırım daha aşağıya inemez. Ama şuan çok keyifli bir alet oldu...

(link)

Geri