Scudo Sports

600 lira bütçe ile tavsiye!

asidodo

Aktif Üye
Tepki
8
Merhaba maximum 600 lira bütçe ile gerek şehir içi gerek dağda kullanabileceğim bir bisiklet tavsiyesi verebilir misiniz? Salcano nova gözüme çarptı.

Scudo
O paraya sıfır bisiklet alma bence. Faturalı ikinci el bir biiklet al

@asidodo
Mosso legarda 1521 mdm satıyorum 550 tl ama arkadasında dediği gibi sıfır bencede alma o paraya cok ozellikli bişey alamayacağın için özelliğin fazla olmasına değil parçalarının kaliteli olup 12 kilonun üstünde olmayan bi bisiklet bakmaya çalış :)

@kutlucan

@Yusuf !!WOW!!

Anladım. 2.el tavsiye edebileceğiniz var mı? Nelere dikkat etmeliyim. Pek fikrim yok bisikletle ilgili detaylarını, kalite konusunu falan detaylı bilmiyorum.

Salcano astro serisine bakabilirsin 2.elde .

• Beğen
Tepkiler: asidodo
Salcano NG 650 yi tavsiye edebilirim

• Beğen
Tepkiler: asidodo
Öncelikle internette ve forumda arama yapmadan gelip konu açmanızın bir mantığı yok arkadaşlar, benzer başlıkla açılmış onlarca konu var. 12 Senelik forum database'ini daha da şişirmeyelim luzumsuz yere.

60 Saniyelik arama sonuçları buyrun :

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

700 TL ye bisiklet önerisi.

500-1000 TL arasi butce icin sehir bisikleti tavsiyesi

750 TL bisiklet tavsiyesi

6 kiş dağ bisikleti alacağız, 700-1000 tl arası, TAVSİYE VE YORUM LÜTFEN. izmir-foça

1000 tl ye kadar mtb almak istiyorum

• Beğen
Tepkiler: wenom
@Halilibrahim
Haklısınız ama konular genelde detay içeriyor. Ben ise bisiklet hakkında detaylı bilgi sahibi olmadığımı belirttim, konulara bakarak fikir sahibi olamazdım o yüzden şahsi konu açtım.

@asidodo hocam o zaman benden de size nacizane tavsiye o paralara sıfır makine alacağına 2. el daha dolu cihaz alabilirsin. En azından Hidrolik disk frenli ve giriş seviyesi üzerinde vites grubuna sahip.

@Halilibrahim
Bu konuyu açmamış olsaydım bugün salcano nova'ya 700 lira para vermiş olacaktım. 2.el olarak da forumda gözünüze çarpan önerebileceğiniz, marka fark etmeden sağlam satış varsa yazarsanız sevinirim. Direk önerilere bakmak benim için daha iyi olacaktır.

@asidodo Öncelikle market bisikleti dediğimiz ortadaki süspansiyonu kilitlenmeyen çift amortisörlü bisikletlerden almayın sakın. Düz yolda ve yokuş inerken sizi canınızdan bezdirir.

Bacak boyunuz ve uzunluğunuz nedir? Ona göre makine bakılmış olur.

@Halilibrahim
Bacak boyu ile ilgili bir fikrim yok boyum 1,85 kilom

@asidodo
:)

(link)

(link)

Fena değiller gibi bu paraya.

@Halilibrahim
Metreyi aradım da bulamadım :) bulabilseydim onuda söylerdim :) 2. el için uygun fiyat mıdır?

@Halilibrahim
Teşekkür ederim gönderdiklerinize bakıyorum.

Elindeki bütçe ile sıfır bir bisiklet olayına fazla girme derim. İnternetten çok güzel sağlam ikinci el bisikletler bulabilirsin. Fakat ikinci el bisiklet işine gireceksen, mutlaka faturasını da iste ya da bu işi mesleki açıdan iyi yapan birilerinden tedarik etmeye çalış. Bisikletle ilgili ileri ki günlerde sorun ile karşılaştığında, karşında muhatap olabileceğin birileri olsun mutlaka.

@Ozan_Aydin
Teşekkür ederim. araştırma içerisindeyim arabalarda olduğu gibi bisiklet 2.el satışı yer yok galiba. Şahıstan alınıp fatura istemekten başka çare yok herhalde. O da varsa tabi ki.

@asidodo genellikle fatura olmayabilir. En azından firmadan kaşeli garanti belgesini isteyebilirsin.

Geri