Scudo Sports

600-700 TL arası tavsiye

Tepki
1
Merhabalar,

600-700 TL bütçe ile iyi bir bisiklet almak istiyorum. Yaklaşık iki gündür istanbulu geziyorum fakat karar veremedim. Tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Scudo
istanbulda olma aavantajını kullanıp kron xc 1000 alabilirsin. kron sevmiyorsan tavsiyelerim

trek 3700
giant boulder
geotech ascent

arasından seçim yapman

@emre kubilay

Kulanım amacını ve kullanacağın yerleri de belirtirsen daha yardımcı olur.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Cadde bostan sahil, Belgrad gibi klasik parkurlarda kullanmayı düşünüyorum. Hangi bisikletçiye gitsem diğerine bir kulp buluyor. En son sedona'ya çinden kilo ile kadro getirip burda yapıyorlar diye yorum yaptilar. Etkilenmemek elde değil sonuçta, daha çok bilgim yok.

Servis güvencesine de cok önem veriyorum. Bu kriterlere uygun bir model olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ns06
Ben yaklaşık 2 hafta önce salcano ng 303 sv aldım çok memnunum tavsiye ederim.
(link)
peşin alımda 730 liraya iniyorlar

@emre kubilay

evet öyle açıkcası. sedona 751 den aşağı tavsiye edilmiyor. trek giant tan şaşma hocam o halde. trek 3700 kullandım harbi güzel bisiklet.

Trek 3700 velespit'te 340 Euro (700 TL)
Kron XC 1000 840 TL civarında.

Trek 3700 alsam, Kron almadım diye vicdan azabı ceker miyim?

@emre kubilay

güzel soru :) kron xc1000 lerin istanbuldan efordan alırsan 2008 modellerinin fiyatları 650 civarı. ikisininde kadrosu ömür boyu garanti trek ithal uluslar arası bir marka biri efor un atölye üretimi gibi bişey.

kron daha hafif ama diğeri bildiğin marka :) sana kalmış.

Specialized'ın Hardrock modeli var 800 TL. Bugün inceledim. Peki Trek 3700 ile Hard rock kıyaslarsak servis/performans bakımından hangisi daha iyidir?

Specialized'ı satan yer sanki Ferrari show room gibiydi.
Bir sorun çıktığında bisikleti aldınız yere mi götürürsünüz yoksa yan sanayi gibi samimi bir tamirci şart mı?

ben salcano 303srd öneririm erdoğanlarda peşinde yüzde 10 kadar da indirim yapılıyor bu fırsatı kaçırma bence:p

fiyat limitini düşürürsem, salcano astro / sedona borla 'dan hangisi daha iyidir?

@emrea

şimdi ben sana merida tavsiye edicem bende merida var diye söylüyorum sanıcaksın öyle ise bu aleti bi düşün ben çok beğendim sedona salcano geç bunları derim alacağın bisiklet ciğerli olsun kadrosu iş yapsın ilerde modifiye etmeye değsin derim iyi kadroya sahip bisikletler kendileri ile aynı fiyattaki diğer bisikletlere nazaran kompenent olarak düşük olabilir bu seni aldatmasın bisiklette yaptığımız en biyik hata önce vitesine frenine bakmak oluyor kesinlikle önce kadro kalitesine ve jantlarına bak sonra maşasına,vites fren,aynakol felan

@aykansin

Bu yoruma katılıyorum, ben de Specialized Hard Rock Disk kullanıyorum, ufak tefek upgradelerle çok memnunum...Tavsiye ederim...Ayrıca o Ferrari showroomu gibi olan showroom da tavsiye ederim ;)

salcano ng303sv tavsiye ederim.üzerindeki donanıma ve rakipleri ile karşılaştırısan fiyat donanım etkisini göreceksin.2 hafta önce aldım cok memnunum.servisten yana bir probleminde olmaz.ayrıca tl uzerinden satışı.

yarış görünümlü yol bisikleti arıyorum ne tavsiye edersiniz..kimse bianchi demiyor hayret ettim.

Geri