Scudo Sports

6 vidalı Disk - Centerlock Disk

eRay.Akdeniz

Aktif Üye
Tepki
50
Bisiklet
Specialized
Arkadaşlar diskleri şöyle bir incelediğimde centerlock diskin, aslında 6 vidalı iskelete perçinlenerek sabitlenmiş bir aparat sayesinde "centerlock" olduğunu fark ettim. 6 vidalı diske perçinlenerek sabitlenen o siyah parçanın vidalanarak sabitlenen şeklini bulabilir miyiz? Böylece 6 vidalı disklerimizi Centerlock'a çevirebilir miyiz?

Scudo
Centerlock olan göbeği 6 vidalı rotor takmak için adaptör var;
http://d1210.hizliresim.com/12/w/fcym6.jpg

• Beğen
Tepkiler: eRay.Akdeniz
İlgilendiğiniz için teşekkürler. İşin enteresan kısmı; Alligator rotorları centerlock'a çevirmek istiyodum, çözüm yine Alligator'dan geldi :D Bu aparatı nerden temin edebiliriz?

(link)

burada istediğin aparat var dostum.. yurtdışından almanı öneririm, türkiyede fiyatları 20€ civarı...

Yurt dışından bir kaç malzeme getirtecektim arkadaşıma o zaman bunu da ekletiyorum hemen. Yardımlarınız için teşekkürler.

bende sizin düşündüğünüzü düşünüyordum aslında hiç bir sıkıntı olmaz gibi duruyor.operçinleri kesip yerine bir vida bir somun..6 vida diskler oturtulabilir bence

Peki 6 delik janta centerlock rotor takmak mümkünmü

@membrancı
Evet adaptörle mümkün ama neden 6 Delikte Center Takmak istiyorsunuz. 6 delik ise 6 delik takin, centerlock ise centerlock rotor takin.

• Beğen
Tepkiler: Burak Boralılar
Xtr rt99 rotor almak istiyorum sadece centerlock var

Alabileceğim istanbul avrupa yakası bir yervarmı

merhabalar salcano hector bisikletim var disk fren seti almayı düşünüyorum fakat jant göbeğinde disk fren adaptörü yok ben jantıma nasıl disk takabilirim bu konuda tecrübe sahıbı değilim oyun kusura bakmayın

@Mertdemiroz Jant göbeklerinden ziyade, bisikletinizin kadrosu ve maşasında disk fren kaliperlerini takmak için yer yok. O yüzden bisikletinizde disk fren sistemi kullanamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Geri