Scudo Sports

" 6 Şubat " Cuma Akşamı....Keyfiii

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

O gün içime "sanki bu akşam daha kalabalık olacağız" gibi 1 his geldiiii:) bunu doğrularcasına mesaj ve telefonlar aldım .ok "Altıncı hissim oldukça kuvvetlidir" aaa 2 pedalsever dostumuz AV.Y ından,uzun zamandır aramızda olmayan dostlarım gelmezzzzzmi;) Tabiiiiii müthiş çoşku,sevinç olduuum:p Veerrrrrrr gazı aynen Moda Ali gelsiiiin dondurrrmalar,tatlılar,sahlepler,bozalar hepiciiiiiini lüüüplettiik:D Daha sonra sahilde fotolar çekildi:p amaaan bu sefer çektiğim fotoları peek 1 beğendiiiim beaa:winkenlux yaniiii işi çözmüşüm:) Neysee daha sonra aynı istikametten geri dönüp,arkadaşlarımızı yolcu ederek,bu neşe ve keyif dolu Gezimizi noktaladııık:cheer: Gezimize katılan,paylaşımda bulunan,güler yüzünü,tatlı dilini eksik etmeyerek,yardımlaşma ve Grup Disiplini içinde pedal basan,Tüm arkadaş ve dostlarıma teşekkür ederim;) Birlikte Nice Renkli ve Keyif dolu Gezilere İnşallah......sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

İşteee.....Gezimize ilişkin Renkli karelerrr;)

(link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link) (link)

Scudo
ooo çok güzel bir akşam qeçirdiğiniz fotograflardan fazlasıyla belli oluyor :) afiyet bal şeker olsun :) ağzımın suları aktı valla :p
paylaşım için teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: sports-man
sizi gidi bensiz gidersiniz
haaaaaaaaaaaa
şaka şaka
havalar ısınsın dondurma yemeğe geleceğim gene eskisi gibi
robocop karbon apaçi

selam arkadaşlar ben buraya yazmıştım ama şimdi bakıyorum yok.
acaba önizleme yapıp kapatmış olabilirmiyim.
yoksa bu konu başka yerde demi var????
valla o zaman güzel bişeyler yazmıştım.
tekrarlıcam şimdi.
ama ozamanki gibi tadı olmayacak...
mert kaptanın dediği gibi farklı bir gezi oldu. d,ğer gez,şer, benzemedi.
öncelikle leventten gelen arkadaşlara teşekkürler. bravo tebr,k etmek lazım.o soğukta gelmek hereksin harcı değil.
ve tabii ilhan abinin meridası geznin havasını değiştirdi.
mert kaptanın enerjisi daha bir ayrı hava kattı.
ilker arkadaşımıda uzun zamandır görmemiştim.
güzel bir gezi idi

çok zevkli bir gezi olmuş kaçırdığıma çok üzldüm

slmmm Mert Kaptan yıne tam tadında bır gezıye ımza atmışsın havalar ısındıgında bende bu lezzetlerden bol bol tatmayı düşünüyorum :D

@galipulusoy

galip bisiklet dostum
virgüller doğru yerlerde değil
robocop

hakkaten ya ben direk okumuşum hataları görmeden.
yazan benim ya bir göz gezdirmişim ama gözlerim kapalıymış galiba

güzel bir akşam turu olmuş ayagınıza saglık.....

Geri