Scudo Sports

6 modelden birine karar veremedim

Tepki
0
İsim
mehmet
arkadaşlar 1 haftadır başlangıç bisikleti araştırıyorum ama karar veremedim. haftada birkaç kez genelde asfalt ve toprak yolda 5 10 km binerim, bunun içinde en uygun fiyatlısına bakıyorum. üstünde durduğum noktalar kilitli maşa ve arabayla taşıyabilmem için ön ve arka tekerin rahat sökülmesi. ilerde üzerinde upgrade yapmamı gerektirmeden binebileceğim en uygun hangi bisikleti tavsiye edersiniz? bütçede 1000 tl ye kadar sorun yok ama dediğim gibi işimi görecek ve kullanırken tat alacağım en uygun bisikleti almak istiyorum.

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

araştırmalarım sonucunda acr 101 öne çıkıyo ama daha tecrübeli arkadaşların da fikirlerini almak isterim ki bisiklet kitlediğim yerde yatmasın. bunlar dışındaki f/p ürünlerine de açığım benim bi haftada bulabildiklerim bunlar :)

Scudo
Anket düzenlemenizi öneririm.Herkes yorum atarsa kafalar daha karışır ayrıca ;
Beklentileriniz, sizin düzeyiniz vs belirtirseniz daha iyi sonuç alırsınız..

eleme usulü yap karar verecek sayıya indir

@mhmtzncrkrn
Bisikletlerin fren sistemleri birbirinden farkli.
V fren, MD fren, HD fren...
Bence oncelikle hangi freni istediginize karar verin ve secenekler azalsin :)

ben eleme yaptım bunu alabilirsin

(link)

Fren konusu zaten muamma :) mantigim kesinlikle v fren diyo ama gozum gonlum disklerden yana. Ozellikle ng 450 nin hidrolik olusu cezbediyo. 650 ve bisani eledim, bi yanim en ucuzundan mosso wildfire V diyo, diger yanim en guzelinden ng 450 :)

Yanlış anlamayın ama 6 modelin hepsinde ayrı ayrı sizi cezbeden ne oldu merak ettim cidden.

Bende mtb düşünüyorum ve hepsinden farklı bir model vereyim size Salcano NG555 jant boyutu ve fren seçeneği size kalmış. Fiyatı sizin bütçeye yakın. Artısı arka ruble kaset.

Verdiğiniz modellere tek tek bakmadım.

Mobilim :)

carraro big 627 alın bence ben dün aldım bugün 30 km yaptım çok beğendim bi bakın derim.

@MBB yok hocam yanlis anlamam aciklayayim :) acr 101 f/p gibi gelmisti. Sonra daha ucuzu olan wildfire v ye baktim on masasi farkliymis sadece, bunun fiyati cazip geldi. Bisanin kadrosu gercekten guzeldi kadrosu cazip geldi. Ng 650 nin herkes tarafindan tercih edilmesi bilindik bir model olmasi cazip geldi, ng 450 ise anladigim kadariyla bunlardan ust duzey ve hidrolik diskleri cazip geldi. Vsd 1424 u use 450 ye alternatif yazmistim. Boyle :)

Bianchi , Carraro ve Kron modellerine de bakın bütcenize göre.

Ben de çok araştırdım ve araştırdıkça kafam karıştı. Fiyat fayda vs. derken Salcano NG650 HD aldım sonunda...

Egerki camurda surerim diyorsaniz kesinlikle disk alin HD öncelikli. Ama asfalttan cok cikmam ve kuru toprak zeminde surerim camurda işim olmaz diyorsan disk fren cok gereksiz. Bende mosso wildfire V fren var 3000 km oldu degisen sadece arka gobek ve maşa ( kendi maşasi cok kotu) diger aksamlari tikir tikir calisiyo. Tercih size ve butcenize kalmis :)

@Makula 06 arka göbek neden değişti. Arıza mı kişisel tercih mi. Ruble değil değil mi

Ses geliyordu kumlama deniyormus sanirim ondan oturu degisti. Ruble degismedi.

Degisen birde fren papuclari onu unuttum :)

arkadaşlar mosso wildfire 27,5 aldım sonunda. birkaç gün önce geldi ancak bugun binmek kısmet oldu. 615 lira gibi bi fiyata geldi. şimdilik kargoda birazcık eğilen teker dışında bi sorunu yok. cevap veren ilgilenen tüm arkadaşlara teşekkürler :)

Merhabalar, Acaba bianchi speed 4000 hakkında biligisi olan var mı? bitane temiz ikinci el buldum 450 tl önerirmisiniz fiyatı uygun mu?

Geri