Scudo Sports

" 6 Mayıs " Cuma Akşamı...Keyfiii

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

sports-man

Forum Bağımlısı
Tepki
3.653
Selam Grup,

Yine keyifli bir Gezi olmasi...........dileklerim ile.

(link)

Etkinlik Tarihi : 6 Mayıs Cuma

Bulusma Saati : 20:30 - 21:00

AV.Y Donus : Uskudar - Besiktas 01:00 e kadar Motor,Kadikoy - Karakoy 24:00 a kadar Vapur seferi bulunmaktadir.

Bulusma Yeri : Kadikoy vapur iskelesi onu ( Kadikoy - Eminonu )

Parkur : Moda + Sahil Yolu

Program : Bulusma yerimizden 21:00 gibi ayrilarak dondurrrmasi ile Messhurrr Ali'nin dondurmaaa,sahlep,tatlı ve bozalarııı lupplemekk uzereee:p Moda'ya pedal basiyoruz,kisa 1 mola sonrasiii sahile pedal basarak (min) Bostanci (max) Cevizli yaparak Grup Disiplini icinde,yolumuz uzerinde olan arkadaslarimizi birakip,geri donusumuzu gerceklestiriyoruzz:winkenlux

" Bol Sporlu ve Pedalli Gunler "

Ayni Duygu ve Heyecani Paylasan.............Tum Spor ve Pedalseverleri
Gezimize bekleriz;) .....sevgilerrr

Not : Tum Etkinliklerimizde eldiven ONEMLI... KASK hayati ve mecburidir.KASK ı olmayan ya da temin edemeyenler lütfen irtibat kurunuz(yagmurluk,ic lastik,aydinlatici vss) yaninizda bulundurmaniz faydali olacaktir.

Complete
Sports*-Man
0533 263 21 69

Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini..(Mehmet Akif Ersoy)

• Beğen
Tepkiler: kaptan vural 74
Scudo
Değerli Pedalsever arkadaşlar,dostlarım...

Gezi ve Organizasyonlarımıza katılmadan önce DUYURULARIN iyi okunarak KURALLARA göre hareket edilmesi ÖNEMLE rica olunur.Böylelikle gereksiz kırgınlıklar ve olumsuzluklar yaratılmamış olur ! Göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyete teşekkürler;) ....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini..(Mehmet Akif Ersoy)

• Beğen
Merhaba.

Bende katılmak isterim ama bisikletim eski bir model (2004-2005 model bianchi wollf) kullanıyorum hala ama kaskım yok.

Eğer onaylarsanız bende katılmak isterim. :)

• Beğen
@Güven GÖZEL

Selam Güven,

Kesin geleceğini bana bildirirsen sana KASK getirebilirim.Beni aşağıda ki numaramdan arayabilirsin;) ....görüşmek dileği ilee

İrt : 0533 263 21 69

Arkadaşlar bu tura katılıcak olan ve 4.Levent - Beşiktaş yani avrupa yakasından gelicek olan varsa bu başlık altına mesaj atabilir mi ?

yaptığınız turların resimlerini buradan eklemiyorsanız neden gelelimki turlarınıza.. buradan bilgi verip güzel anları buradan izleme fırsatını engelliyor bakmak isteyenleri pedalsesine sokmaya çalışıyorsunuz...ben bu resimlere bakmak için pedal sesine girmek yada üye olmak zorundamıyım ki insanları mecbur bırakıyorsunuz...bu olay fena şekilde takıldı kafama.bu forumun moderatörleri bu konuyu düşünsünler bence...
herkese bol sporlu günler ...

@KAAN TOR

Arkadaşım bunlarda ses var görüntü yok Dikkat edersen gidilen güzergahlar aynı Meşhur dondurmacı Ali, Tuzla Köfte Ekşıın, Büyükada Hayvan Barınağı, Garipçe Rampa Balık Ekşıın, Rumelikavağı Midye Tava turu, Kanlıca Yoğurt turu Eğer foruma konu açılıyorsa turun yapılıp yapılmadığını hangi güzergahların kullanıldığını anlatan resim veya video paylaşılsın hepimiz görelim ne var bunda ben anlamıyorum :eek: Bol Sporlu Seneler :)

Selam Grup,

Arkadaşlar forum kurallarına göre buraya resim koymam uygun olmamaktadır.Ayrıca kimse pedal sesi ne üye olmak zorunda veya buraya resim ekleme zorunluluğunda da değildir.Bu tip tahrik edici yazışmalarınız hem forum kurallarına aykırı hem de Gruba zarar vermektedir.Ben yönetici ve moderatörler ile irtibat halindeyim !

Lütfen konu ile ilgili şikayetlerinizi özelden yazın ya da benimle irtibat kurun....size bu ve her konuda açıklık getirilecektir.Telefonum 24 saat açık bekliyorum !

İrt : 0533 263 21 69

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

(link)

burası herkeze açık bi forumdur ....
daha önce bu foruma resim koymak face den mümkün olmuyordu yani tek bi link face linki olursa kabul edilmiyordu şimdiki durum nedir bunu bende merak ediyorum ender alıcıoğlu arkadaşımız yönetimden ayrılmıştır o arkadaşımız tek face linklerini hep kaldırmış idi...
ayrıca gene ender bey buraya açıklamalı bi şekilde nasıl resim yüklenir onuda açıklamıştı............

bisiklet forum hepimizin paylaşım yaptığı yerdir .....yapılan gezileri insanlar görmek istemektedir bu doğaldır ....yoksa paylaşımın anlamı kalmaz ...........
biz burda neyi paylaşıyoruz

1- önce dostluğu arkadaşlığı
2- trafikte bisiklet kullanmayı
3- bütün eksik ve hatalı yönlerimizi buraya yazarak diğer arkadaşlara faydalı oluyoruz...
4- beylik laflar yerine şurda şu hata yapıldı burda ben hatalı idim demek bize daha faydalı olmaktaıdr ..
5- garipçe -belgrad-poyraz gibi güzergahı riskli olan yerlerde bir geziyi paylaşırken dikkat edeceğimiz çok şey var ..
bunlar öncelikle tabi kask ama insanlara sevdirerek yapacağız bu işi baydırarak değil,,özellikle bisiklete yeni başlayan arkadaşlar bence kask takmalı acemi demiyeceğim ama yeni başlamış ve trafik içinde hiç bisiklet kullanmamış arkadaşların kask takmaları kendi menfaatleri icabınadır ...........
evet kıssadan hisse burası evimiz ve evimize sahip çıkalım ......
ve gençliğimde hiç böyle bi olayı yaşamadığım için yani 70 lerde nerde böyle internet ortamı ve böyle forumlar evet bu yüzden kendimizi şanslı görelim ve bisiklet foruma sahip çıkalım resimlerimizi paylaşalım.....
ve hatalarımızı paylaşalım ........

aşağıdaki linkte video var lütfen izleyin her tur sonrası arkadaşlar böyle yaparsa iyi olur yeni bi anlayış getirmek niyetindeyim özellikle cengiz beyle..

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=82605&page=16

@Berk Yıldırım

ben yeni üye oldum buraya.atılmamın da hiç önemi yok.sağlık olsun.ama burada gerçekten ciddi bir sorun var.forum kuralları gereği diyor mert bey. nasıl yani.diğerleri yaptıkları turların resimlerini koyunca kuralları ihlal mi etmiş oluyorlar.dediğin doğru dostum.bunlar sabitlenmiş belli mekanlara takmışlar bi ekşın falan gidiyorlar.bide diğer arkadaşlardan duyduğum kadarıyla kask olayında çok kasıyormuş milleti.kasksız gelenleri resmen çocuk azarlar gibi azarlayıp geri yolluyormuş.hangi hakla.yani ben şimdi turuna kasksız gitsem ve gelemezsin dese,bende arkalarından gitsem durdurup döveceklermi ne olacak yani.az önce dediğim gibi foruma resim ekleme kuralları nedir bilmiyorum ama forum kuralları gereği resim eklemiyorum lafı pek de tatmin etmedi beni.bence bu tarz uygulamalara son verilmeli.yada buradan tur duyurusu yapılıyorsa resimler buraya da konmalı.pedal sesinden bi çıkarları,menfaatleri olmasa bu iş buralara gelmez.bide heryerde herbalife reklamları yapıyorlar.alın bunları diye.mükemmel diye.yurt dışında tanesi 0,80 euro olan malzeme buralarda 4-5 katından satılıyor.5 liraya yani.biliyorum moderatörler bu yazdıklarım için beni engelleyebilir.dedim ya en başta.sağlık olsun.ben içimdekini söyliyeyim laf gideceği yeri bilir zaten.herkese bol sporlu günler ...

kaan arkadaş duygularını anlıyorum yalnız bisiklet forum ticari bi forumdur, ama mecburen ,evet burada giyim artı bisiklet üzerine alım satım olacak bunlar gayet normal burda kimse zati bisiklet forumu eleştirmiyor yalnız hem tur düzenleyip hemde millete herbalife satmaya kalkışmağı siz değerli arkadaşların görüşüne bırakıyorum ,yalnız arkadaşımız daha önce liste yapmayacağını söyledi...ama kapı dağına liste yaptı tabi çelişki olmakta ....
ayrıca arkadaşın bağlı bulunduğu pedal sesi kurucusu ile irtibat halinde oldum murat öztürk ile arkadaşımız pedal sesinin face inede herbalife reklamını koyunca üyelerden eleştiri geldi ve sonunda kalktı o logo ben bütün olayları takip ediyorum kim ne yapıyor kim nerde ne dedi hepsini biliyorum polemik yapmamak için susuyorum herkezin değerlendirmesine bırakıyorum son olarak grup disiplininden bahsedip üzerine kamyonun dikiz aynasına asılıp çıkan bayanı görüntülemeyide siz bisiklet forumun üyelerine bırakıyorum hani derler ya bu ne perhiz bu ne lahana turşusu...

:) :) :) :)

@Kudret Kurtcebe

abicim ticaretini yapsın da bu kadar da değil ama.hem yapıyorsada kendi sitesi üzerinden yapsın.sen neden tur yaptığında resim koyuyorsun.yadao vatandaşın dediği gibi forum kuralları gereği konulmuyorsa seni niye çıkarmıyorlar.iyi be sen buradan tur yap faydalan.turlarına gelenlere herbalife satmak için tanıtım yap sonrada resimleri buraya koyma...ilk fırsatda gideceğim turuna.kask da takmayacağım bakalım neler olacak. çok merak ediyorum.kim abi buranın sorumlusu.direk ona yazayım.buradan yazmaya bende bayılmıyorum ama kimseye özel mesaj da atamıyorum.resimleri buraya koysa ne olacak.yada gelsin diğer istanbul temsilcisinin yerine atasınlar.ne çıkar sağlıyorsa buradan sağlasın...pedal sesi bu forum kadar büyük değil.

@KAAN TOR

kaan dostum o ne demek istanbul temsilcisinin yerine atasınlar.ne yani biz işe yaramıyormuyuz.bu konuya beni dahil etmeyin ben diğerleri kadar sakin ve uysal davranan bir adam değilim.tur yapıpda resimleri buraya koymaması elbette doğru bir olay değil bencede ama bu konuyu buradan tartışmak doğru değil.beni olayın içine çekmeyin lütfen.temsilciliği yapamıyorsam da bunu moderatörler düşünsün.yada istersen sen yap...

• Beğen
Herkes kendi fikrini ifade etmiş aşağı yukarı
Kaan bey'in tek sıkıntısı çözüm değil sorun üretmek haklı olduğu yerlerde var yalnız bu konunun burada konuşulması bu yazıları diğer forum üyelerinin görmesi doğrumu sizce, Kaan bey'in derdi Mert başka hiç bir şey değil
Kaan bey demiş Mert bey'e yapılan turların fotoğrafları burda neden yok haklıdır burada da fotoğraflar olmalıdır yalnız illaki buraya fotoğraf koyacak diye bi kanun yok herkes özgürdür bu konudan şikayetçiyseniz eğer Mert bey'in telefonu her yerde yazılı yazmış bide 24 saat açık diye ara söyle ben katıldığım turun fotoğraflarını istiyorum sana forumdan olmassa facebook'tan olur ordan olmassa msn'den olur Usb bellek verirsin sonra kendisinden alırsın ee yok Mert bunları kabul etmeyip sadece Pedal Sesi sitesine fotoğraf koyarım diyorsa eğer sizde Mert bey'in turuna katıldığınız için bir seferlik üye olur daha o sayfaya selam dahi vermezsiniz ee zaten huyunu suyunu beğenmediğiniz kişinin turuna da gitmekte ısrar etmessiniz..

Forumun moderetörleri bu konuyu düşünsünler diye burda cümle alemin içinde yazmışsınız Kaan bey oldumu şimdi yaptığınız sizce ben turlara kendim veya grup halinde çıktığımda bildiğim hangi düzgün site varsa söylerim biz turlar yapıyoruz yeni kişilerle tanışıyoruz aynı yolu gidiyoruz birbirimize yolda sahip oluyoruz saygı ve sevgi duyuyoruz ayrıca internette de evdeyken haberleşiyoruz yeni üye olanlar bu yazıları benim yazdığım yazıda dahil ne düşünecekler forum serseri yuvası anlatılan gibi değil diyecekler ve haklıda çıkacaklar bisiklet sporunu sevdirelim derken dahada insanları ve kendimizi uzaklaştırmış olacağız oysaki bunun tam tersi olması lazım neyse konuya devam edeyim

Berk bey demiş ki gidilen güzergahlar hep aynı demiş ben bi ara her cuma Sarıyer'e akşam çay içmeye giderdim tur düzenlerdim aynı istikamet olamaz mı
Ben mert bey'le aynı yolu en az 20 kere gitmişimdir, bi 20 daha olsun o 20'yide giderim. Enver beyle daha çok gittim daha çok ta giderim aynı yolu
Kudret abi sevdiğimiz abilerimizdendir he bide şu oluştu bisikletliler arasında
--hmm bak bu Mert'ci
--hmm bak bu da Kudret'ci
Kudret bey'le Mert bey dargındır bilmeyen yok
Ben bi gün Mert bey'in grubu ile gidicem geç kaldım hareket edecekler Mert bey'e dedim 2 dk gittim Kudret abi ve onun grubundaki arkadaşlarla tokalaştım
grup katılanları benim arkadaşlarım döndüler bana mülteciymişim gibi bakıyolar geldim sonra bizim arkadaşlara ne oldu dedim selam veremezmiyiz yoksa kimse kimseye karışamaz ben Mert abi yide severim Kudret abi yide Enver abi de zaten canımızdan bi parça her tura onunla gitmek isterim kendisi buraya yakışan biridir ilgisi ve bilgisi vardır

Kaan bey bi konuda çok haklı ekşın falan bu tür yazıları bende sevmiyorum ayrıca kask konusunda çok kasıyormuş milleti burada haksızsın kasksız gelenleri çocuk gibi azarlıyomuş Mert bey'den mi bahsediyosun öyle bişey yok yazmışsınız arkasından gitsem beni dövecekmi böyle bir şey niye olsun
he örnek ben kasksız geleni en yakın arkadaşını unuttuğunu gördüm tura almadı haklıydı Hem Mert bey kim oluyoda kimi azarlıyo eğer kişi ısrar ederse kavga olması normaldir ya bana deseler biz seni turumuzda istemiyoruz lan bidaha yalvarsa gitmem turuna illa beni al diye çocukluk yaparsa çocuk gibi azarlar ben azarladığını görmedim bana da dediler Mert şöyle adam Mert kızar ulan ben Mert'i meğer o kadar büyütmüşüm ki gözümde gidicem dalıcam diye bi fikir var aklımda adam gayet beyefendi çıktı bi kaç kere daha gittim alakası yok adamın kuralı var uymayan katılmasın kardeşim. Kaan bey şu konuya da değinmiş haklı resimler bisiklet forumda da olmalı evet haklısın burda da olmalı yalnız dediğim gibi herkes özgürdür zorunlu değil ama olması gerekir şurda haksızsınız Kaan bey Herbılıfe reklamları her yerde yapılıyo demişsiniz yapılamazmı ne zararı var bize, yapsınlar gırtlağınamı yapıştılar illa bunu alacaksın diye Allah akıl vermiş fikir vermiş banada al Herbılefe dediler ben almadım yaa öyle bi abarttınızki şu merti anlatamam ya bırakın adam ne yaparsa yapsın beğenmeyen katılmasın turuna Kudret abi demişki Kapıdağ'a yapılan tura Mert liste yaptı bu liste isim listesi ise bu gayet güzel bişey ben 30 kişilik bi tura katılacam örnek 1 kişiyi sevmiyorum onun adını görürsem bende gitmem benim için iyi olur, yada bi baktım aa benim kankam var bu turda bende gidiyim derim katılırım liste bence iyi bişeydir siz hepiniz fikrinizi açıklamışsınız bende yazdım uzun oldu ama ancak anlatabildim yine söylüyorum asla taraf tutmuyorum hepinize sevgiler saygılar
Kudret abi'yide Mert abi'yi de Enver'i de çok severim
Kudret abi'nin de demiş olduğu gibi forumda kavgaya eleştireye değil bisiklet sevgisi kardeşliği verelim..
Enver bey'ede ayrıca teşekkürler kendisinin yoğun bi çalışma hayatı olmasına rağmen her türlü fedakarlığı yapmaktadır
Benim örnek gördüğüm kişiler birbirine laf atmamalı benim arkadaşım,dostum bi kardeşim dediğinde iyi bisikletçi kimler sizleri gösterebilmeliyim kavgayı her nerde ediyosanız edin yalnız bu forum sayfası olmasın..
Savaşamı gidiyoruz Bisikletemi biniyoruz..

Msn=kaptanVURAL@hotmail.com

arkadaşlar herkez kimin ne olduğunu biliyor kişi ya kendini değiştirir yada ben onunla sahada uğraşmaya devam ederimki uğraşacağım ...evet burası yeri değil ve ben daha fazla konuşmak istemiyorum en başta yazdım biz burda önce dostuz sonra trafikte bisiklet sürmeyi öğreniyoruz arkasından hatalarımızı paylaşıyoruz evet hepinize iyi forumlar bu arkadaş kendini değiştirirse sorun biter .....

Turda illaki fotoğraf çekilecek diye bir durum yok.. Tur dönüşünde de fotoğraf eklenecek diyede birşey de yok.. Bu forum insanları buluşturma yeri. İsteyen fotoyu ekler isteyen eklemez. Benim fotoğraf makinam yok ne olacak ben bu forumda tur organize edemeyecekmiyim.

Bu tarz eleştirileri hiç doğru bulmadığım için yazmak istedim.

Ayrıca kimseninde savunucusu değilim Mert ile hiç bir turada daha gitmedim.

Kask felan meselesine gelince. Kask herkesin güvenliği için. Bende olsam bende almam. 18+ üstünde de olmasını tercih ederim.. Kask takmadı Allah muhavaza birşey oldu öldü ne olacak.. Turu organize eden olarak ben hep suçluluk duyacam...

Sevgiler

Merhaba Değerli Kıymetli Arkadaşlar,

Nedense forumda iki guruptan biri konu açtı mı adrenalin hat safaya çıkıyor ve gerginlik başlıyor.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz. Türkiye'de bisikletle ilgili bir çok site var ve hepsi ciddi emekler harcıyor. Bisiklet Forum olarak biz bu sitelerin artmasını istiyoruz ve destekliyoruz. Pedal Sesis de bu işe ciddi emekler harcamış ve harcayan bir sitedir ve bizim için de dost bir sitedir.

Gelelim yapılan turlara..

Değerli arkadaşlar kim tur yaparsa yapsın forumda paylaşmak istiyorsa. Resimlerini eklemek zorundadır yada Bisiklet Forum'da paylaşmasın. Kimse 1 resim koyup ardından face booka yada başka bir siteye link veremez.

Şimdi gelelim benim bu konuya yazma amacıma. Bir kaç kişinin aralarında sorun olduğunu görüyorum ve uzun zamandır da takip ediyorum. Bu arkadaşlardan biri Mert diğeri de Kudret,

Her iki arkadaşı da kendim uyarmak istiyorum. Arkadaşlar Bisiklet Forum'u kendi özel tartışmalarınıza alet edemezsiniz. Eğer bu tartışmalara forum içinde devam ettirirseniz her ikinizi de forumdan uzaklaştırırım haberiniz olsun.

Konu tarafımca kilitlenmiştir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri