Scudo Sports

6 Haziran......Edirne'den Bursa'ya

Berker Kartel

Daimi Üye
Tepki
552
Bisiklet
Trek
(link)

Merhaba Arkadaşlar,
Haziran ayının gelmesiyle biraz açılalım dedik :)

EDOSK üyesi olarak 2 kişi...Ben ve Gökhan Balcı arkadaşım 6 Haziran'da yola çıkıp Gelibolu-Lapseki üzerinden geze geze 10 Haziran'da Bursa'da olmayı planlıyoruz..
4 qecemizi de çadırda kalmayı düşünüyoruz..
Kafamızda şekillenen program ise şöyle:

6 Haziran EDİRNE - Keşan: 110 km.
7 Haziran Keşan - Lapseki: 70 km.
8 Haziran Lapseki - Denizkent: 95 km.
9 Haziran Denizkent - Karacabey: 80 km.
10 Haziran Karacabey - BURSA: 70 km.
Toplam 425 km.

11-12 Haziran Bursa'da kalıp 13 Haziran otobüs ile Edirne'ye döneceğiz..
Şimdiden sabırsızlanıyorum :D Hazırlıklarımız devam ediyor..

Hepinize Bol pedallı,Sağlıklı günler dilerim..

Scudo
Bende gelmek isterdim ama çok yoğunum... Size şimdiden kazasız-belasız yolculuklar dilerim... İyi pedallar ! :))

• Beğen
Tepkiler: Berker Kartel
Merhaba Umut
Çok Sağol Teşekkür ederiz
En yakın zamanda Babaeskiyede gelicem

Halil Abicim çok teşekkür ederim çok sağol
Selamlar

@kudu

Evet Kudret Abim Dünya Bisiklet Gününe denk gelmesi
gerçekten çok iyi oldu
Dünya Bisiklet Gününe armağan olsun

Tam da final zamanıma denk geliyor.Gelmeyi çok isterdim.Baba tarafım Edirneli,anne tarafım Bursalı:) Bu nedenle benim için değişik bir tur olabilirdi:) Rota da güzel.Planlarım arasında bu rota da vardı.Keşke sizinle birlikte pedallayabilseydim:eek:

@AppRoacHaTe

beraber pedallamayı bizde cok isterdik :( Baba tarafı Edirne,Anne tarafı Bursa olması da güzelmiş :) benimde baba tarafından Bursa'da akrabalar var :) onlar da beni bekliyorlar zaten :)
Bir gün beraber pedallamak dileğiyle..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
Haydi bakalım gençler, görelim sizleri... Bu güzel turu başarıyla tamamlayacağınızdan şüphem yok, çünkü performanslarınızı biliyorum.
Başarılar ...

• Beğen
beyler hayırlı olsun şimdiden kolay gelsin
şuan birşey söylemek için çok erken ama size katılmayı çok isterdim genç insanlarla olmaya bayılırım çok eğleneceksiniz eminim görüşürüz inşallah....

• Beğen
@dbr
Çok Teşekkürler

@c.turhan
Cahit Hocam çok sağolun teşekkür ederiz İnşallah dediğiniz gibi sorunsuz bir yolculuk olur bizim için...L.Burgaz'a Selamlar

@Aytekin Erzan
Aytekin Abi çok teşekkür ederiz...Biz de katılmanı isterdik artık kısmet...Bir türlü tanışamadım seninle..Zevkli bir yolculuk olacağını düşünüyoruz ama bir o kadar da yorucu... :D Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
kardeşim yarın kımetse edirne de olacağım birde bülent arkadaş var eğer mümkün olursa tüm edoskluları görmek isterim

• Beğen
Geri