tabiat ana intikamını alacak dostum 200 senedir bu uygarlık doğaya ettiğini fena ödeyecek daha geçenlerde bir kaza oldu petrol denize karıştı bitti orda hayat
tabiat anayı kontrol eden allah -yahve -god bütün yollar aynı yere çıkar dostum
herkes allah demez hristiyan god der yahudi yahve der
müslüman allah der bütün dünyanın insanları aynı yaratıcının allahın tanrının ve yahvenin çocuklarıdır farklı dinden olan insanlar aynı yaratıcının elinden yaratılmıştır
açıkçası hiç güzel bi gün geçmedi kendi açımdan çünkü grubu bulamadık, tabeladan falan bahsedilmişti fakat ben tabela falan göremedim adakuleye gittim YASAK BÖLGE tabelasından başka bişi görmedim ayayorgiye kadar çıktım tek eğlendiğim şey o yokuştan inmekti... grubu anca dönüşte iskeleye inerken görebildim, anladığım kadarıyla grupta fazla eğlenememiş 250+ kişi gelmesi düşünülüyordu fakat 50-60 kişi geldiğini söylediler, neyse inşallah buna benzer daha fazla katılımlı bir etkinlik daha olur bu sefer hayatta kaçırmam...
Bir de yağmur yağmadığını, ve yazın karpuza, kışın da portakala üç katı fiyat ödediğini düşün dostum. Varsın Pazar yağsın. Haftaya ertelersin olur biter.