Scudo Sports

6 haziran dünya bisiklet bayramı

@enver avcı

haklısın enver üstad ben yarın anadolu yakasından gelenleri köprüden karşılayacağım bol bol resimler çekeceğim ben düşersem kesin çekecem kendimi

:D :D :D :D :D

Scudo
yağmurluk götürmesek çok mu ıslanırız acaba kısa kollu formalarımızla :) . Birde ben bikaç arkadaşımla önce köprü gçişine sonrada ada ya gitmek istiyorum fakat köprüden sonra adaya gideceğimiz yolu bilmiyoruz :D acaba bizimle aynı durumd olan arkadaşlar varsa bize rehberlik edebilirlermi onları takip etsek köprüden sonra ??

@ufuk_

dostum
yağmurluk ince bir olay ayarla yoksa siyah çöp torbası çok iyi iş görüyor ben denedim seninle adaya doğru gidecek arkadaşları ben köprünün anadolu yakasından alarak size kılavuzluk yapacağım yalnız üsküdara kadar ekiple birlikte gitmemiz gerekebilir üsküdardan adaya gitmek için kadıköyde motora binilirse çabuk gidilir
bu arada çirkin dostumda gelecek onun topiği açık

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=64206&page=15

çanta tşımak istemediğim için sordum bu soruyu aslında. havanın sıcak olması durumunda yağmurluğu bir çantayla taşımak hoşuma gitmiyor. Kudret abi en iyisi senin çöp torbası formülün de olabilir sanırm :)

@ufuk_

çok ideal şöyleki iki kol yerinden yırt acaip koruma yapıyor benim yağmurluk var gerçi ama diyebilirimki yağmurluktan daha iyi koruyor

dostlar bd nin forumdan an ve an olayları takip edeceğim şu anda iptal söz konusu değildir
artı çirkin dostumun açmış olduğu köprü topiğini gece yarısına kadar kontrol edeceğim

@Kudret Kurtcebe

aç abi bir konu başlığı orada bu konuda neler yaparız tartışalım
imza toplayalım
faks yollayalım
daha sık izin için başvuralım vs vs.

şöyle bir durum olmasını ne engelliyor anlamıyorum:
köprüdeki asfalta yine izin vermesinler ama yandaki beton yürüme yerlerini bisikletlere sürekli açsınlar
bence bisikletlilerin gönlünü kazanmak, bisiklette dünya şehirleri arasında istanbul da var demenin ilk ve EN KOLAY ve en ETKİLİ adımı bu olur...

@kerem seckin

hay aklınla yaşa dostum
bu sorunsalı bu forumun forum cafesinde açılabilinir de ama ses getirirmi
kafaları nasıl değiştireceğiz ve bize bisiklete neden izin yok birinci köprüden ben 365 gün geçmek istiyorum bu benim hakkım ve belediye bana alt yapı yapacak ta beşiktaşa kadar ve diğer ulaşacağım yerlere kadar
bisiklet kullanan az diye düşünüyorlar herhalde 3-5 kişiye niye köprüyü açalımmı diyorlar bunların kafalarında örümcek ağları oluşmuşta farkında değiller
biz millet olarak ilkleri yapamadığımız için batı aldı başını gitti adam 1969 ayda yürüdü eller aya biz yaya ne değişti 1969 dan bu yana biz daha uzaya adam gönderemedik ufku geniş düşünmek zor iştir bazen düşünüyorumda acaba geçmişin atalarımızın genlerimi bizim gelişmemizin ön faktörü oluyor biraz bilim kurgu gibi oldu ama neden batı geliştide ortadoğu ve arap ülkeleri böyle
toplumların genetiği önemlimi acaba demekten kendimi alamıyorum

@Hasan Topcan

şu anda yağmur başladı bu önemsiz bir çiseleme şeklinde anadolu yakasında başladı

saat saat
6 haziran

sabah
saat -10.00 - yağmur normal
saat- 11.00 -bulutlu
saat -12.00 -yağmur -normal
saat -13.00-yağmur -normal
saat - 14.00-bulutlu
saat -15.00-yağmur -normal
saat -16.00-yağmur-normal
saat-17.00-bulutlu
saat- 18.00-bulutlu
saat 19.00-yağmur -normal

yağmur tipinin son şekli normal bir yağmur sağanak alacak yerler ormanlık bölgeler artı yüksek yerler olabilir

aşağıdaki linkten bd forumunu takip edebilirsiniz yazışmaları aynı anda görebilirsiniz

(link)

@Hasan Topcan

search bölümüne bisikletliler derneği .org yaz ondan sonra birinci kısma gir forum de devam et bir daha dene sorun olursa o vakit doğrudur bende olmuyor

evettt şu an maslakta yağmur durduuu :)) hadi hayırlısıı

duyuru dikkat önemlidir

(link) Bd. Kocaeli temsilcisi

Çevre haftası nedeni ile düzenlenen gezimiz, 2010 organizasyon komitesi tarafından alınan karara göre gök gürültülü sağnak yağış nedeni ile Boğaz Köprüsü geçişi birr hafta sonraya ertelenmiştir.

yarın saat 09.00 dan itibaren velostik etkinliği adada başlayacaktır iptal söz konusu değildir bilginize

günkut Nebioğlu

Arkadaşlar, bizleri, Kabataş ve Bostancı'dan alarak adaya götürecek olan motora, köprü geçişinden dolayı tam sayı veremediğimiz için gidişler kendi imkanlarımız ile olacaktır!
Ancak dönüş için, kaç kişi olduğumuz belli olacağından, belirlediğimiz bir saatte(saatlerde) bize özel motor seferi kaldırabileceğiz..

evet günkut dostumuzun faceden mesajı evet herkes rotayı adaya çevirebilir evet ben bu gün sabahtan gittim sıramı savdım yarın başka bir yerde bisiklet bayramını kutlayacağım

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=64431

herkese bol pedallar adada
bu gün adaya gittim velostiğin afişlerini burgazda gördüm ve aya yorgide gördüm çevre etkinliği adaya kısmet oldu
ben yarın aydosun bir çamuruna batayım yarın bisiklet bayramı nede olsa dünya bisiklet bayramı hepinize kutlu olsun arkadaşlar

panzerler aydosta

bütün forumun bisiklet bayramını kutlarım arkadaşlar dışarda yağmur mağmur yok olsa ne yazar ben bu gün durmam rota bellidir aydosun çamuru
alın bisikletlerinizi adada bol bol rahat sürün
yaşasın bağımsız bisiklet sürücüleri
ve yaşasın dünya bisiklet bayramı

Bütün bir hafta cayır cayır yanan havaların, pazar günü hele hele dünya bisiklet bayramında şakır şakır yağası tuttu... Ankara'da sabah 10'dan beri yağmur yağıyor, halen de durmuş değil... Nedir bu tabiat ananın bize gıcığı anlamadım gitti, deli gibi pedal basmamız gereken bir günde eve hapsolduk ya! :(

Geri