Scudo Sports

6 haziran dünya bisiklet bayramı

@Dinamo

velostik ada turu dünya bisiklet bayramı

199- zafer ünlü
200-aykut subaşı
201- caner hocaoğlu
202- ibrahim yıldırım
203-hasan topcan -go pedal
204-fatih gül
205-ufuk
206 -tuğçe saygın
207-cihan seçkin
208-aykutkarasac
209-mehmet akif
210- rsy ersoy
211- oktay ataş
212-çağlar ve eşi
213-Volkan ULUÇ
214-Bükey Aras ULUÇ
215- Bahar Aras
216-recep işlek
217-dinamo

günkut nebioğlu

Arkadaşlar, Avrupalı bisiklet dostlarımız bu bayram geleneğini çok önceden başlattıklarından, bayramdan birkaç gün önce bayram yeri(köyü) oluşturmaktadırlar.Bizler de, hepbirlikte bu geleneği, ülkemizde yeni başlatacağımız için, emekleyerek de olsa:), birgün öncesinden çadırlarımızı kurarak bu ortak çoşkuya katılıp ken...di bayram yerimizi oluşturacağız.İsteyen arkadaşlarımız çadırlarını alarak, Aya Yorgi'nin sağında kalan yangın gözetleme kulesinin olduğu yerde kamp kurabilecekler..
Ayrıca, 6 Haziran sabahı adaya olan ulaşım için, Kabataş ve Bostancı'dan vapur veya motor kaldırılacaktır:)
5 Haziran akşamından itibaren ''bayram yerinde'' görüşmek üzere..

evet günkut dostumuzun face den mesajı bu yöndedir
bilginize

hava durumu
şimdilik cumartesi akşam kesin sonuç belli olur

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Bisikletliler derneği 6 haziran da Boğaz köprüsünden geçecek. Önce onlarla köprüden geçeceğim sonra da adaya geleceğim.:in: Süper olacak süper

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
@çirkin

çirkin bu fikir banada cazip geldi bende geliyorum senle beraber adaya geçeriz sonra vay anasını valla yağmur mağmur dinlemem sağnakta yağsa ben köprüdeyim ordan adaya geçeriz
ben anadolu yakasından köprüye geleceğim haberin olsun
acaip resimler çekeceğim bu sefer

@Kudret Kurtcebe

Abi geçiş Avrupadan Asyaya olacak. Asya dan almayabilirler.

@çirkin

unuttunmu ben bir adet polis memuruyum avatardaki resim ne ise aynen o vaziyette polisler arasında bekleyeceğim sizi ve siz gelirken bir çok resim çekeceğim

@Kudret Kurtcebe

Abi git gide teknolojiyle barışıyor musun ne. :D Çek be abi. Sanatçı gözü elbet bir başka güzellik görür.

teşkur şükran babo
çirkinnnnnnnnnnnnnnn
hava durumu yaşadıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Abi sapanca da 4 kez aşırı sağanakta ıslanan biri olarak bu havalar bizi bozmaz.

199- zafer ünlü
200-aykut subaşı
201- caner hocaoğlu
202- ibrahim yıldırım
204-fatih gül
205-ufuk
206 -tuğçe saygın
207-cihan seçkin
208-aykutkarasac
209-mehmet akif
210- rsy ersoy
211- oktay ataş
212-çağlar ve eşi
213-Volkan ULUÇ
214-Bükey Aras ULUÇ
215- Bahar Aras
216-recep işlek
217-dinamo

günkut nebioğlu

Arkadaşlar, Avrupalı bisiklet dostlarımız bu bayram geleneğini çok önceden başlattıklarından, bayramdan birkaç gün önce bayram yeri(köyü) oluşturmaktadırlar.Bizler de, hepbirlikte bu geleneği, ülkemizde yeni başlatacağımız için, emekleyerek de olsa:), birgün öncesinden çadırlarımızı kurarak bu ortak çoşkuya katılıp ken...di bayram yerimizi oluşturacağız.İsteyen arkadaşlarımız çadırlarını alarak, Aya Yorgi'nin sağında kalan yangın gözetleme kulesinin olduğu yerde kamp kurabilecekler..
Ayrıca, 6 Haziran sabahı adaya olan ulaşım için, Kabataş ve Bostancı'dan vapur veya motor kaldırılacaktır:)

bilginize

bd nin düzenlediği etkinlik saat tam 10.00 da-taksimde - köprüden geçerek devam edecektir anadolu yakasından gelmek isteyenler kadıköy beşiktaş iskelesinde saat 09.00 da toplanarak taksimde saat 10.00 da olmak üzere kendilerini programlasınlar
ben anadolu yakasından avrupadan gelen ekibi köprüde karşılayacağım anadolu yakasından ekibe eşlik ederek güzergahı adaya yönlendireceğim isteyen köprüden geçerek ada istikametine yönlenebilir

Rota- Taksim, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu, İSTANBUL BOĞAZKÖPRÜSÜ, Üsküdar, Harem

ve haremden ben adaya doğru topuklayacağım

bir aksilik cıkmazsa 5 haziran aksamı ben ve birkac arkadasım daha cadırımızla ordayız...

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
@Blasto

199- zafer ünlü
200-aykut subaşı
201- caner hocaoğlu
202- ibrahim yıldırım
204-fatih gül
205-ufuk
206 -tuğçe saygın
207-cihan seçkin
208-aykutkarasac
209-mehmet akif
210- rsy ersoy
211- oktay ataş
212-çağlar ve eşi
213-Volkan ULUÇ
214-Bükey Aras ULUÇ
215- Bahar Aras
216-recep işlek
217-dinamo
218- blasto

günkut nebioğlu

bilginize

bd nin düzenlediği etkinlik 6 haziran saat tam 10.00 da-taksimde - köprüden geçerek devam edecektir anadolu yakasından gelmek isteyenler kadıköy beşiktaş iskelesinde saat 09.00 da toplanarak taksimde saat 10.00 da olmak üzere kendilerini programlasınlar
ben anadolu yakasından avrupadan gelen ekibi köprüde karşılayacağım anadolu yakasından ekibe eşlik ederek güzergahı adaya yönlendireceğim isteyen köprüden geçerek ada istikametine yönlenebilir

Rota- Taksim, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu, İSTANBUL BOĞAZKÖPRÜSÜ, Üsküdar, Harem

ve haremden ben adaya doğru topuklayacağım

aşağıda 5 haziran ve 6 haziran hava durumu verilmiştir

o gün sbs sınavı olacağı için ve o sınavda görevli olduğum için geç geleceğim. etkinlik kaçta son bulacak, sonra boşuna gelmiş olmayayım.

@gökhan aksoy

gökan dostum etkinlik bd yi soruyorsan üsküdarda bitecek ordan sonra adaya gidilecekte akşama da yağmur geliyor bakalım ne olacak sabahtan hava iyi akşama sağnak geliyor galba bakalım birde artık yağmurlu havalarda doktor bisiklet kullanmamı istemiyor birde çok soğuk havalarda nedeni prostat prostat soğuğu sevmiyor artı hava sıcakta olsa yaz yağmuru yedikten sonra ıslaklık ve nem olayı prostatı tetikleyebilir dedi doktor amca artık gördüğün gibi yarım adam oldum eeeeeeeeeeee ne yapalım başa gelen çekilir dostum

6 haziran akşam

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg

Considerable cloudiness with occasional rain and drizzle late

Düsük sicaklik
62°F

RealFeel®
59°F

Rüzgarlar
N 5

Gök gürültülü saganak yagis olasiligi
45%

Yagis miktari
0,05

Yagmur miktari
0,05

Kar miktari
0

Yagis süresi
3 Saatler

Yagmur süresi
3 Saatler

şöyle bir olay var biz adaya gittiğimizde sizi nereden bulacağız?

@Oktay Ataş

adada kalabalık olucaktır zaten.hangi gün geliceksiniz ? cumartesi ise adada gözetleme kulesinin orada kamp kurulucak.pazar günü zaten herkez orada olur.

@Oktay Ataş

Oktay, bence sen kırmızı karanfili tak, ulu çınarın altında bekle :) biz seni buluruz..:D

Geri