Scudo Sports

6 haziran dünya bisiklet bayramı

Scudo
@volkii

volki
düşünüyoruz
düşünüyoruz
düşünüyoruz

ve kendi öz eleştirimi hemen huzurunuzda yapacağım yaşım 53 ne yaptım bu ülke için ben kimseye oy vermedim bir kere oy verdim o da devlet bahçeli ecevit ve yılmaz hükümetine oy verdim ecevit hükümetini küresel sermaye kriz çıkartarak yıktı ecevitin önüne yazar kasa atan o esnaf bunları nerden bilsin türkiyenin ekonomik musluklarını dışarda küresel sermaye tutar
derviş küresel sermayenin adamı ve bu ülkeye gelerek iki parti ortaya çıkardı
akp ve başına deniz baykal konmuş chp o güç deniz baykalı feshederek kılıçdaroğlunu getirdi ama herkes şunu bilsin bu ülkede kurulmuş olan partiler küresel sermayeyi göz önüne almazlarsa al aşağı edilirler
küresel sermaye senin arabanın motoruna konan benzinin adıdır senin kullandığın ford otomobildir mercedes benim arabam değil herkesde mercedes var önemli olan mercedes kalitesinde araba yapıp alman firmasına dünyada rakip olmak yada porsche -a
aklına gelecek her marka otomobile ferrariye
scott bisikletlerden daha kaliteli yerli malı bisiklet yapımına
benim adamım osman ulagay dır ne diyor
üretim
üretim
üretim
herkesi vergi mükellefi yapacaksın
dünya pazarlarında satacak kaliteli mallar dayanıklı mallar yapacaksın
tabi bunları yaparken sanayileşmeyi de bitirip bilgi toplumu çağına enjekte olacaksın tekno toplum olacaksın artı doğa ile at başı barışık giden bir uygarlığa sahip olacaksın vay babam vay yani
yapılacak iş çok emme he babam konuşuyoruz icraat yok şu anda benim yaptığım gibi he babam yazıyorum bendede icraat yok kendimide eleştiriyorum tabi

Arkadaşlar 6 haziran günü şehirhatları vapuru ile mi gidilecek?..

İdo bu konu ile ilgili;
Deniz Otobüsleri İç Hatlarda bisiklet taşıma ücreti: 3 TL 'dir.
Deniz Otobüsleri Dış Hatlarda bisiklet taşıma ücreti: 5 TL 'dir.
Tüm Hızlı Feribot Hatlarında bisiklet taşıma ücreti: 5 TL 'dir.
Şehirhatları Vapurlarında Kabataş - Bostancı - Çınarcık hattında bisiklet taşıma ücreti 5 TL 'dir. Diğer vapur hatlarında ise ücretsizdir.
diyor..

Bununla ilgili bir netlik varmı?

@Mehmet Akif MALKOÇ

günkut nebioğlu

Arkadaşlar, Avrupalı bisiklet dostlarımız bu bayram geleneğini çok önceden başlattıklarından, bayramdan birkaç gün önce bayram yeri(köyü) oluşturmaktadırlar.Bizler de, hepbirlikte bu geleneği, ülkemizde yeni başlatacağımız için, emekleyerek de olsa:), birgün öncesinden çadırlarımızı kurarak bu ortak çoşkuya katılıp ken...di bayram yerimizi oluşturacağız.İsteyen arkadaşlarımız çadırlarını alarak, Aya Yorgi'nin sağında kalan yangın gözetleme kulesinin olduğu yerde kamp kurabilecekler..
Ayrıca, 6 Haziran sabahı adaya olan ulaşım için, Kabataş ve Bostancı'dan vapur veya motor kaldırılacaktır:)
5 Haziran akşamından itibaren ''bayram yerinde'' görüşmek üzere..

mehmet dostum yukarda günkut arkadaşın mesajı bu yönde
kabataştan ve bostancıdan vapur kaldırılacak diyor faceden
günkut nebioğlu ile irtibat kurabilirsin

velostik -günkut nebioğlu

(link), Jun 6
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/02.gif
Mostly sunny. Winds from the NNW at 4 km/h.
Realfeel®: 31 °C
High: 27 °C

(link), Jun 6
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/39.gif
Partly cloudy with spotty showers. Winds from the NNE at 4 km/h.

akşama yağmur
şansa bak

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

@samet_özdemir

accu bazen çıkıyor bazende çıkmıyor
hehehehheh
romatizman azarsa yağmur geliyor demektir anlaşıldı
kanka

günkut çok oluyosun !! :))
mükemmel olacak görünüşe göre...

211. kişi bekleniyor ....

@Oktay Ataş

velostik ada turu dünya bisiklet bayramı

199- zafer ünlü
200-aykut subaşı
201- caner hocaoğlu
202- ibrahim yıldırım
203-hasan topcan -go pedal
204-fatih gül
205-ufuk
206 -tuğçe saygın
207-cihan seçkin
208-aykutkarasac
209-mehmet akif malkoç
210- rsy ersoy
211- oktay ataş

günkut nebioğlu

Arkadaşlar, Avrupalı bisiklet dostlarımız bu bayram geleneğini çok önceden başlattıklarından, bayramdan birkaç gün önce bayram yeri(köyü) oluşturmaktadırlar.Bizler de, hepbirlikte bu geleneği, ülkemizde yeni başlatacağımız için, emekleyerek de olsa:), birgün öncesinden çadırlarımızı kurarak bu ortak çoşkuya katılıp ken...di bayram yerimizi oluşturacağız.İsteyen arkadaşlarımız çadırlarını alarak, Aya Yorgi'nin sağında kalan yangın gözetleme kulesinin olduğu yerde kamp kurabilecekler..
Ayrıca, 6 Haziran sabahı adaya olan ulaşım için, Kabataş ve Bostancı'dan vapur veya motor kaldırılacaktır:)

evet günkut dostumuzun face den mesajı bu yöndedir
bilginize

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/02.gif
Mostly sunny. Winds from the NNW at 4 km/h.
Realfeel®: 31 °C
High: 27 °C

(link), Jun 6
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/52x40/39.gif
Partly cloudy with spotty showers. Winds from the NNE at 4 km/h.
Realfeel®: 18 °C
Low: 18 °C

Yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz bayram yapçaaazzz:))))

http://tecrubem.net/wp-content/uploads/2009/04/buysuspor.jpg
BİSİKLET ŞENLİĞİ İÇİN
SON 1 HAFTA
6 HAZİRAN BÜYÜK ADA VAPURU KALKIYOR..
http://www.mimdap.org/w/wp-content/uploads/2009/04/buyukada.jpg
SONRA DUYMADIM DEMEYİN... :)

Ayın 5' inde gelmek isteyen çadırcılar için şenlik cumartesi başlıyor!

• Beğen
Tepkiler: çirkin
210 kişi süper bir rakam..Haftasonuna kadar 250 yi bulsak daha iyi olacak..%10 fire payı..225 kişi gideriz inş :)

Bursa'dan Katılacağız. Bizide listeye ekleyin arkadaşlar.
Volkan ULUÇ
Bükey Aras ULUÇ
Bahar Aras

Cumartesi gecesi 03:15'de bursa otogarından Ataşehire geçeceğiz. Ataşehirde servisler bisiklet almadığı için kadıköy limanına kadar pedallayacağız.
Sefer saatlerini sorguladım eğer kadıköy de sorun olmazsa 07:20'de Büyükada ya doğru yola çıkacağız.

Birkaç sorum olacak sayfalarda baktım ama ayrıntı göremedim.
Büyükada da kaçta olmamız gerekiyor?
Etkinlik kaçta sona erecek?
Etkinlik çerçevesinde hangi etkinlikler bulunacak?
Bu bir kaç soruma yanıt bulabilirsem sevinirim. Ona göre bir program yapacağım.
Bu arada İstanbul'u pek bilmem Ataşehir'den Kadıköy' geçiş yolu konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Bursa'dan selamlarımla...

@Volkan ULUÇ

Selam..Sabahtan ilk vapurlar dolu gidecek buna eminim :) o yüzden bulabildiğin ilk vapurla geçmeni tavsiye ederim..
Etkinlik akşama kadar sürer büyük ihtimal fakat etkinlik çerçevesinde yapılacak etkinlikleri günkuttan bekleyeceğiz.fakat en büyük etkinlik sizler ile büyük ada pedallamak olacak benim için.
Bu arada servisler bisikletini uygun bir şekilde yerleştirirsen sorun çıkartmıyor.
geçen hafta ataşehirden bir arkadaşım servise binerek gitti. :in:

velostik ada turu dünya bisiklet bayramı

199- zafer ünlü
200-aykut subaşı
201- caner hocaoğlu
202- ibrahim yıldırım
203-hasan topcan -go pedal
204-fatih gül
205-ufuk
206 -tuğçe saygın
207-cihan seçkin
208-aykutkarasac
209-mehmet akif
210- rsy ersoy
211- oktay ataş
212-çağlar ve eşi
213-Volkan ULUÇ
214-Bükey Aras ULUÇ
215- Bahar Aras

günkut nebioğlu

Arkadaşlar, Avrupalı bisiklet dostlarımız bu bayram geleneğini çok önceden başlattıklarından, bayramdan birkaç gün önce bayram yeri(köyü) oluşturmaktadırlar.Bizler de, hepbirlikte bu geleneği, ülkemizde yeni başlatacağımız için, emekleyerek de olsa:), birgün öncesinden çadırlarımızı kurarak bu ortak çoşkuya katılıp ken...di bayram yerimizi oluşturacağız.İsteyen arkadaşlarımız çadırlarını alarak, Aya Yorgi'nin sağında kalan yangın gözetleme kulesinin olduğu yerde kamp kurabilecekler. Ayrıca, 6 Haziran sabahı adaya olan ulaşım için, Kabataş ve Bostancı'dan vapur veya motor kaldırılacaktır:)

evet günkut dostumuzun face den mesajı bu yöndedir
bilginize

mehmet dostum

facede sayı 291 i çoktan buldu yalnız katılanların listesinde tabi gelmeyenler olacak ama anlaşıldığı kadar bayağı bir kalabalık olacağı gözüküyor.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
tabi olur mehmet dostum genede bayağı bir insan olacak ve eğleneceğiz bu bence güzel bir gün olacak ben gerçekte artık bir günümüzü bisiklet bayramı olarak kutlasak diyorum herkes o gün bisiklete binse istanbulun her yerinde düşünebiliyormusun tabloyu tabi araç trafiği olmayacak bütün yollar o gün kapatılacak tabi bu işin pazardan olması daha mantıklı binlerce kişinin yaşlısı coluğu cocuğu kadını genci sele üstünde

slogan hazır
kap bisikletini sende gel
tabi bunun öncüsü istanbul büyük şehir belediyesi olabilir

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Geri