Scudo Sports

6 haziran da Boğaz köprüsü

çirkin

Forum Bağımlısı
Tepki
1.321
http://img203.imageshack.us/img203/4606/afis20102020mm.jpg

Bisikletliler derneği 6 Haziran da Boğaz köprüsünden geçecek. Saat 10:00 da Taksimde buluşan grup eskort eşliğinde bisikletliler için ayırılan tek şeritten köprüden geçecek. Ben bu keyfi kaçırmamak için önce oraya gidip köprüden geçeceğim sonra da adada dostlara katılacağım. Facebook ta grupları var ayrıca internette sitesinden de takip edilebilir. :in:

Scudo
@çirkin

çirkin anadolu yakasından köprüye doğru pedallayarak ekibi karşılacağım sonra adaya geçebiliriz ben yağmur mağmur sağnak dinlemem
o gün olay bir gün evet inşallah son anda sorun çıkmaz

bu olay kaçmaz

:in: :in: :in: :in: :in:

@çirkin

evet haklısın

gözümüz aydın hava durumu çok iyi

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/6_int.jpg
Pazar 06.06.2010
A morning shower in places; otherwise, mostly cloudy
21 °C
(link)

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Pazar Gece 06.06.2010
Considerable cloudiness with occasional rain and drizzle late
17 °C
(link)

@RSY Ersoy

ersoy dostum çirkin dostumda seni bilgilendirir saat 10.00 da toplanılacaksa
daha önce 2 defa geçtim polis eskortluğu ile mecidiyeköyden otobandan köprüye
vapurla anadolu yakasından gelmek isteyenler beşiktaşa ordan toplanma yeri taksime geçer

Ersoy baba ben seni tamamen yanlış anlamışım sen anadoludan avrupaya geçişi sormuşsun. Hocam Kudret abinin dediği gibi vapurla beşiktaş oradan da Taksim yapacağız.

boğaz geçişi kulağa hoş geliyor,daha önce boğazda biskilet sürmenin keyfini defalarca yaşamıştım.
aksilik olmazsa taksimde görüşmek dileğiyle ;)

• Beğen
Tepkiler: çirkin
bir aksilik olmazsa köprü geçişine bende katılmak istiyorum..

Haydi Boğaz Köprüsünden Bisikletle Geçmeye

Merhaba bisiklet severler 06.06.2010 Pazar günü saat 10.00 taksim’den hareketle İstanbul Boğaz Köprüsünden geçmeye ne dersiniz

2001-2002-2008 yıllarında gerçekleştirdiğimiz gibi Çevre haftası kapsamında ve 2010 İstanbul kültür başkenti etkinlikleri programında yer alan etkinliğimizde birlikte pedal çevirmek dileği ile Toplam 18 km lik gezimiz 7 den 77 ye katılımcılarımızla gezerek 1 saat 15 dakika sürüyor.

Gezi sonundada çekiliş ve hediyelerimiz olacak.

İstanbul dışından, Anadolu yakasından uzak yerlerden araçla gelenler için araçları Harem' de bırakmalarını Avrupa yakası araçları ile gelecekler içinde Sirkeci - Kabataş çevresine park etmeleri önerilir

2010 Avrupa Kültür Başkenti ve Dünya Çevre haftasında Bisikletin önemini anlatmak için İstanbul Boğaz köprüsünden geçiyoruz

Rotamız Taksim, Mecidiyeköy, Zincirlikuyu, İSTANBUL BOĞAZKÖPRÜSÜ, Üsküdar, Harem şeklinde olacak

Detaylar için (link) sitemizde ve facebook da (link) bakabilirsiniz

Ayrıca

3 Haziran 2010 Perşembe saat 17:00 Cevahir alışveriş merkezinde bisiklet park yerleri hizmete açılıyor açılışı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül yapacak.

5 Haziran 2010 Cumartesi 22:00 - 24:00 NTV’de yeşil ekran programında konuk oluyoruz.

Gerçekten övgüye değer çabalar bunlar. Tebrik ederim sizi.

@Kudret Kurtcebe

Abi hava durumunu bu şekilde resimli nasıl yüklüyosun. Ben beceremedim yahu.:(

@çirkin

çirkin nasıl anlatsam dur özelden yazayım sana

:in: :in:

Geri