Scudo Sports

6 gün yayla kampı (Maçka-Hamsiköy-Kulat-Karaca-Torul-Zigana-Trabzon)

Muhteşem, mükemmel, harikulade...
Bizi Karadeniz'in bu yemyeşil soluğuna kattığınız için teşekkürler...

Scudo
merhaba arkadaşım.Çok güzel bir tur olmuş ayaklarına yüreğine sağlık.Paylaşımın ve emeğin için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: delibalta
Uzun zamandır gördüğüm en güzel turdu Hüseyin.
Fotoğraflarına bakarken heyecan katan, Karadeniz'i sevdiren, o yüksek yerlerde tek başına oraların hakimi olman gibi hisleri verdin bana.
Paylaştığın ve bisikleti bırakmadığın için memnunum. Teşekkürler, eline ayağına sağlık kardeşim.

• Beğen
Başlangıçta o güzel manzaraları görünce senin çabalarını ikinci plana itiliyor gibi olsada, bu muhteşem tabiatı bize göterdiğin için ve özellikle gayretinden dolayı tebrik ederim.

• Beğen
Selam Hüseyinim. Çok güzel bir tırmanış olmuş, ayaklarına sağlık. Daa.... insan bize de haber eder uşağum...
2004 Ürgüp MTB ve 2006 Babadağı MTB Uphill yarışından bu yana görüşemiyoruz..??? İnşaallah bu yaz Karadeniz'de bir gezi yapalım senin liderliğinde... (Ahmet YILDIRIM)

müthiş güzel bir tırmanış ve harika fotoğraflar paylaştığınız için teşekkürler

• Beğen
Hüseyin merhaba... Gerçekten harika bir tur olmuş... İmrenmemek elde değil... Buna benzer bir Doğu Karadeniz turunu biz de arkadaşlarımla 2006 yılının Ağustos ayında gerçekleştirmiş 2660 metrelere çıkmıştık... Şimdi resimlere baktım da sen de bizim gibi Gümüşhane yolu üzerinden Torul'dan geçerek eski Zigana yolunu kullanmışsın... Resimlerde yok ama, Zigana Köyü'nden ve eski Zigana Geçidi'nden geçerek Maçka'ya inmiş olman gerekir... Valla şimdi ben de o günleri hatırladım ve oralara yeniden gitme hissine kapıldım diyebilirim... Yalnız ne yedin, ne içtin, nerde konakladın… Bagajın olmadığını görüyorum… Çünkü biz çadır, yiyecek gibi ihtiyaçlarımız için herbirimiz abartısız en az 30-35 kilo yük taşımış, bu yüklerle günde en fazla yine 30-35 km tırmanabilmiştik… Hüseyin o günleri hatırlattığın için gerçekten çok teşekkür ederim...

• Beğen
muhteşem fotoğraflar ya, inanın bu fotoğrafları görünce "mtb em olsa da salsam kendimi doğaya" dedim kendime.paylaştığınız için çok teşekkürler!

• Beğen
çok güzel bir gezi ,kendimi yaylada hissetim. paylaştıgın için sağ ol .

• Beğen
karadeniz dağlarında 6 yılım geçti.çok özledim oraları rüyalarıma giriyor.inşallah bir gün oraları tekrar görürüm.teşekkür ederim çok duygulandım...

• Beğen
off offf offf... öncelikle bu inanılmaz fotoları bizlerle daha yenii paylaştığınız için size biraz sitemim var :) urfanın çorak topraklarından turunuzu bir solukta izledim HARİKA başka da bir sıfat bulamıyorum, içimden bir ses hemen kalk karadenize gidiyoruz dedi gerçekten..... ellerinize, ayaklarınıza sağlık, güzel paylaşımınız için teşekkürler...

• Beğen
Geri