Scudo Sports

6 Eylül EskişehiR

Scudo
Arkadaşlar 6 EyLüL 2008
Kalkış:13:00
Yer:Adalar Migros
Gezilecek yerler:Kafamız nereye eserse.
İsimlerinizi bu şekilde alta yazarsanız sevinirim.Zaten oruçlu olacağız.Şehir dışı falan yapmaya gerek yok.Saat uymaz derseniz değiştirebiliriz.Herkes birinden önderlik bekliyor.Fakat yapan yok.Neyse saat bana farketmez.Ancak kesin gelecekler dediğim şekilde konunun altına yazarsa sevinirim.
Gelecekler:
1-Ben(Onur)
2-....

Gelmek istiyordum fakat dün akşam bisikletim çalındı malesef gelemiyorum :boese157:

@omer_26

bıktım bu şerefsizlerden bıkmadıklar insanları üzmekten:(.bugün bisikletimi 9 saat boyunca bulunduğum yerden 100 metre uzakta dersanler sokağına bağlamak zorunda kaldım ama geldiğimde zarar yoktu ,çok şükür.bir daha spor dışında daire kapısına kadar götüremiyeceğim bir yere gideceğimde ulaşım için kullanmayacağım.Akşamlarıda evin içine alıyorum.bağlarkende arka jant ile kadro bir alıp bağlıyrum jant-lastik-rubleyi söküpte götürmesinler diye. tedbirli omak lazım.
geçmiş olsun.

@toprakec
Ozamanda QR leri söküp götürüyolar adamlar illa zarar verecek çünkü zarar vermek için yer arıyorlar

Onur dershanem 13.20'de bitiyor saat 2de olursa dersahane çıkışı gelebilirim.

Gecen festival dede vardı bir kac tane bizede yanştılar ama biz hemen kactık yrısmacıların esyası calınan olmustur

ozaman 2 de buluşalım mı ne dersiniz dersaneleri olan içinde gelme şansı olur zaten bidaha bu sezonun son turu olur

Arkadaşlar 6 EyLüL 2008
Kalkış:14:00
Yer:Adalar Migros
Gezilecek yerler:Kafamız nereye eserse.
İsimlerinizi bu şekilde alta yazarsanız sevinirim.
Gelecekler:
1-Ben(Onur)____MTB-BiKE
2-Semih_____Semih26
3-Tolga Can______Tolga Can Sabah
4-Serdar______kir-pi
5-.....
Ömer bu arada geçmiş olsun kardeşim inşallah bulursun.
Not:Gelecek arkadaşların kaskları var ise kaskla gelmeleri önemle rica olunur.!

2 de olması iyi oldu benim salcanocu arkadaşlarımda gelirler iftara kadar gezeriz :)

ya sınavdan yada antremandan cıkmıs olucam gecerken bi bakarım bakam toplanmısınız mı ?

Ben gelemiyorum malesef :(

Neden se Bana Klasik bir cevap gibi geldiiii.....

Dersahanedeki grup değişince saatte değiştiği için gelemiorum Selçuk abicim:D

Geri