Scudo Sports

6 Eylül 2009 İzmir Kemalpaşa üzerinden Spil dağını aşmaca

Scudo
Ama tabi bir de şu var.. Ölümüz yeter Nail'im :) Neyse hele bir haftasonu gelsin de duruma göre bakarız. Komutandan da izin almak lazım malum :D

@aydin

Haklısın, haklısın.:D

Ya arkadaşlar, yolun tamamı asfalt mı? yanş yol bisikletiyle gelinesi mi?

@deenna

Teşekkür ederim Sy. deenna hoş bulduk, kısmetse sipilde görüşür ve tanışırız. Şerif bey beni kırmaz gelir diyemiyeceğim, ama Şerif bey bir Manisalı olarak vede o mükemmel performansı ile hele birde o hızlı bisikleti ile bize katlacaktır diyebilirim.

Eğer rota bu haliyle kalırsa dediğim gibi çıta yükselmemiş olacak ve ben de acaip gelmek isterim. Spil'i de aşmak hem de nispeten kolay yoldan süper olur. Ancak şöyle bir durum var ki hafta sonu misafirlerimiz var ve benim durumum biraz karışık :( Açıkçası gelip gelemeyeceğim son anda belli olacak gibi gözüküyor. :eek:

@deenna

Eğer tura katılabilirsem sizi de alırım, Küçükyalı veya Konakta buluşuruz. Ama gelemezsem de Alsancak stadının ordan Çınarlı tarafına geçip eski yoldan Kampüse çok rahat ulaşırsınız. Geçen hafta bana havlayan bile olmadı. Kaldı ki korkmayın yahu bu zavallı köpeklerden o kadar. Onlar bizden daha çok korkuyor emin olun.

@aydin

Var :) Ben turun göbekli ve tüttürücü üyesiyim :ci: Arkadan yavaş yavaş çıkarız merak etmeyin. Hem bizi beklerken dinlenmek arkadaşların da işine geliyor :) Bence hiç sorun yaşamazsınız ama diyorum ya yeter ki ben gelebileyim. :eek:

@Tolga Egemen Ertolga

Ege ; Sütçüler'den Atalanı'na çıkıp oradan Manisa'ya inebilirsin normal yoldan.

Diğer rota mtb ister.

@Ercüment Özyurt

Yapma be Ercüment.. sat gitsin misafirleri..
misafir bu! biri gelir, biri gider :) :)

Ayrıca tespit güzel
"Arkadaşlar haydi Ercüment'i bekleyelim" iyi bahaneydi... Napçaz sensiz :p :p

@daniska

Gel gel... gel de bir boyunun ölçüsünü alalım

Şaka bir yana, Ercüment'in de dediği gibi o toprak yolu bulamazsak asfalttan Spil, çayda çıra! gibi bişiy.. :D

Anladığım kadarıyla bu hafta da aşırı dozda rampadan bağıramayacağım :mad:
( sakın beni bağırtmak için sıraya girilmesin :p :p )

Ayrıca Murat'çım o komponentlerin hakkını vermek lazım değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Ercüment Özyurt
Allahım bu nasıl bir gazlamadır. 100 km düz yolu dili bir karış dışarıda anca tamamlayabilen ben, böyle bir rotayı rüyasında görse tırsacak olan yine ben, ama insanlar böyle yazınca, " Acaba denesem mi? " diyen yine ben. Mantığımı gören oldu mu. Kaybettim, hükümsüzdür.

Tüm gücümle kenarda, kıyıda kalmış "les partikülarüs de la Logic" ile yanıtlarım şöyle;
-Sencer'cim , çorum'un yanından bile geçmemişim, atalarım da ona keza, amma serde var bir sahtekarlık menşe-i bilinmeyen. O öylesine söylenmiş bir sözdü yahu.

-Rami bey'cim, sizin Maşşalahınız ve dinanizmiminiz aşırır sizi Spil'den, eminim. Ama hakikaten benim düldülle o yollar kahır olur. Bir de ben üstüne üstlük üstündeyken. O hızlı(!) bisiklet dediğiniz aletle o yollara hiç çıkılmaz.

Hadi beni affedin. Bir Şerif yeter bir kasabaya ... şey aman gruba.

@Şerif Çetindağ

Şu kadar diyorum;
Kar suyu kaçtı bir kere kulağa Şerif Ağabeyciğim.. uğurlar olsuuun

Ksk İSKELE 07.00
Bornova Kampüs 07.40 :p

@Aybars Öge Sürücü

Yav sen de..
Sanki öyle bir kopuyorum, öyle bir kopuyorum ki..Şerif'i bile geçiyorum, hatta balığımı, gözlememi yiyor eve dönüyorum da evden sizi arayıp
" varabildiniz mi? Balık çiftliğine " diye soruyormuşum gibi bir etki yok ki ortada..

Ortak payda birliktelik.. kollektif diğerkamlık..

Bana ne bana ne ben toprak yol istiyorum.. :p
Bulucam bir deli.. :D :D

tamam ben de geliyorum. ekleyin, Murat the akademic :)

yalnız söyleyin diz lastikler mi kalsın dişlileri mi takayım?

tamam ben de geliyorum. ekleyin, Murat the academic :) (Sencer'in lafıyla)

yalnız söyleyin diz lastikler mi kalsın dişlileri mi takayım?

• Beğen
Tepkiler: Sencer Kan
@Aybars Öge Sürücü

dostlar, 1300 m'ye çıkacağız o kadar da az görmeyin. Ayrıca, duruma göre bakarız, Atalanından zirve yolu açık. 1500 m opsiyonumuz var yani.

• Beğen
slm Arkadaşlar. banada uyar bu pazar ki aktiviteniz.2 arkadaşım daha var iletişim kurayım okı oluyrsa bızde geliriz. seda bisikletten nail ve kuaför oktay. görüşmek üzere. ali 0539 323 82 29

• Beğen
Tepkiler: Nail USANMAZ
@nafizuybat

Kaşınma... Sen Belkahve'yi çık in önce. Herşeyin bir sınırı var bilader :)

Ha bu arada 3. şahıslar için açıklama; Nafiz'le kardeş gibiyizdir. Laubaliliğimize dahil olmayınız :)

• Beğen
Geri