Scudo Sports

6 Ay ve İnce Lastikten Sonra Astro 270 SV

@Buğra Kaan

ben de aynı şekilde ıslakta arkayı kaydırdım, ama ayağı yere dayayıp toparladım :D gidonu sıkı tutmasam altımdan gidecekti bisiklet, çektim geri çevirip diktim...
sanki o virajı bilerek öyle almışım gibi oldu ama, bozuntuya vermeyince havalı bile oldu :p ama az kalsın yatıyordum ıslak asfalta :D

fiyatı tuzlu olsa bile öneririm bu lastikleri, ilk izlenimlerim çok olumlu yönde :)
iç lastikleri de xx-light 95gr schwalbe alıp lastiklerin kendi hafifliğine 100gr daha katkı sağlayınca mükemmel oldu diyebilirim.
ince iç lastik belki biraz daha dayanıksızdır, ama dış lastik patlak korumalı schwalbe olunca sorun çıkaracağını sanmam :) race kingleri bile 6 ayda patlatamadıysam :D

• Beğen
Tepkiler: bkagan
Scudo
lastikleri nereden kaça aldınız?

2.2 ler bisikleti mercedes gibi yapıyor 1.50 takınca çok kotu gözüktü gözüme bisiklet 1.75 altına inmemek en iyisi :)

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
@Mehmet Harman

mercedes zaten çok yakar :D burada benzin yerine bacak kullanılınca nasıl göründüğünden çok nasıl gittiği önemli :)
1,75 katlanır yoktu zaten bu modelde... tamamen farklı bir hamur kullanan; yol tutuşu da, kullanım ömrü de, hızı da, patlak koruması da daha düşük olan telli marathon racer vardı sadece 1,75 olarak.
teki 575gr telli 1,75'in, şimdikiler 390gr. dönüş direncini büyük ölçüde azaltıyor.
ayrıca ince ve hafif 95gr iç lastik kullanıyorum ki normallere göre biraz daha dayanıksızlar, ne kadar ince lastik, o kadar az gerilme, o kadar az incelme demek... haliyle iç lastiklerin de dış lastiklerin de daha dayanıklı olmasıyla patlama ihtimalini azaltmış oluyorum.
zaten normal bir 1,50 lastikten çok daha iyi yol tutuşuna sahip.

@Ozan Dönmez

iç lastikler
dış lastikler
kargo
gümrük vergisi

toplam 325tl tuttu yaklaşık olarak.
almanya'dan bir bisikletçiden aldım.

en iyi lastiklerinden biri schwalbe'ın herhalde. benim bütçe o kadar yok. o nedenle ya rubena flash anti puncture olandan alacam ya da chainreaction'dan schwalbe road cruiser ya da silento. hayırlı olsun bol pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
@Ozan Dönmez

26" asfalt lastiklerinin en iyisi :)
28'lerde tubular Ultremo TT filan var ama 22c yol lastiğiyle de bu kıyaslanmaz :D

@Mert C.

yarı parayı sadece lastiklere yatırmıssın :D
daha neler yapmayı planlıyorsun :)

@FURKAN DASDEMIR

sırada maşa var parası toplanınca :) kesin değil ama 90% ihtimalle "2010 Fox F100" düşünüyorum.
maşa hariç tüm parçaları sıfır alacağım, v-fren uyumu yüzünden maşada mecburi ikinci el olunca epicon düşünürken az bir bütçe eklemesiyle fox'a karar verdim.
kısaca özetlersem şöyle birşey yapma hedefindeyim ama 1 yılı bulabilir toplanması
vazgeçmezsem tabi bisikletten :)
maşa: fox f100
ön/arka vitesler ve kolları: deore xt
ruble, zincir ve aynakol: deore xt
fren bacakları: deore xt
fren kolları: deore xt ya da deore
gidon/gidon boğazı - sele/sele borusu: ritchey wcs
elcik: ritchey pro grid
jant çemberleri ve telleri: dt-swiss
jant göbekleri: deore xt

tüm bunlar için ne kadar bir bütçe öngörüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
@Ozan Dönmez
1300-1400€ arası tutar sanırım, öğrenci olunca bisiklete para ayırmak zor :D tek seferde alamayacağım için var olana parça parça değişim yapacağım 1 yıl gibi bir süreye yayarak.

bisiklet ayırdığım bütçe konusunda da zaman konusunda da 2. planda olan spor zaten şuan. yoksa geçen 6 ayda çoktan toplamış olurdum büyük bölümünü :D

simdiden hayırlı olsun :) tez zamanda toparlarsın ıns parayı :D
benım suan tek derdım uzun yol dusuncelerım ıcın lastıkler ve arkaya tasıyıcı :) bı sure bu halde ıdare eder sanırım :)

Geri