Scudo Sports

6-7 Haziran Çevre Haftasında Beyşehir Gölünün etrafını dolaştık

m.varolfb

Forum Bağımlısı
Tepki
1.011
Benim yolculuğum Derebucaktan başladı c.tesi sabahı ve ilk fotografım Beyşehir Gölüne ulaşınca
(link)

Beyşehirden çıkıyorum Şarkikaraağaca doğru
(link)

yollarda yalnız değiliz
(link)

Fele Kasabası
(link)

çok foto çekemeden Ş.karaağaca geliyorum ve ilköğretimden arkadaşımın kasabasına doğru yöneliyorum
(link)

ve Çiçekpınar kasabasındayım geceyi arkadaşımın yanında geçireceğim ve sabırsızlıkla ertesi günü bekleyeceğim çünkü bana bisiklet sevdasını aşılayan Bahri hocamla buluşacağım
(link)

Fakılar Köyünü geçtikten sonra Armutlu köyünde Bahri abiyle buluşacağım
(link)

(link)

(link)

Bahri abi de Beyşehirden yola çıkıp buluşma noktamıza doğru geliyor
(link)

lastikleri de yenileyince Bahri abinin bisiklet harika olmuş, aman nazar değmesin
(link)

haşhaş tarlaları
(link)

(link)

ve Bahri abiyle buluşuyoruz
(link)

(link)
(link)

(link)

Gedikli Köyü
(link)

(link)

(link)

(link)

kız böceği
(link)

memleketim olan Gölyaka Kasabasına yaklaşıyoruz, Dayımın yaptığı tulumba
(link)

(link)

(link)

yengemin börekleri
(link)

zamanında bizim turda kat ettiğimiz güzergahı zamanın bisikletiyle kat eden dayım Kadir Usta
(link)

(link)

iki hafta öncesinde Eğirdir Doğa Sporları Kulübünün faaliyetine katılarak 3000 m zirveye tırmandığımız Dedegöl dağınının görüntüsü
(link)

(link)

Beyşehir Gölünden manzaralar
(link)

(link)

(link)

Pazar akşamı Bahri abiyle tatlı yorgunluklarımızla evlerimize doğru yol alıyoruz, tüm bisiklet sevdalılarına selamlar....
(link)

Scudo
sevgili mustafa kardeşim teşekkürler.doğa-bisiklet tutkunlarının gözde güzergahlarından olan beyşehir gölü çevresini (yaklaşık160 km) seninle beraber turlamak,özellikle yılın bu aylarında, oldukça keyifliydi.baharın bütün cömertliğini gözler önüne serdiği; tüm renklerin harika bir ahenkle doyumsuz bir görsel şölene sahne olduğu beyşehir gölü doğal tabiat alanını gezmek ve elde ettiğimiz nacizane fotografları bisiklet forum dostları ile paylaşmak gerçekten keyiflerin en güzeliydi.doğa-bisiklet tutkunlarına en içten sevgilerimizle.

Güzel bir tur olmuş arkadaşlar, bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.

Çok güzel bir tur olmuş. Fotoğraflar da çok güzel.

Ayrıca corratec de çok güzel görünüyor :)

Teşekkürler.

five

@baho

Bahri abicim aynı duyguları paylaşıyorum. Seninle tura çıkmak en çok zevk aldığım faaliyetlerden... güzel turlarda tekrar buluşmak dileğiyle...

• Beğen
Tepkiler: karatascaner
@ugurcuum

teşekkürler güzel yorumunuz için,
ben malesef bir yıllığına Şanlıurfadayım askerlik için (askeröğretmen) seneye Derebucak'ta olacağım ve ilk fırsatta birlikte pedallamak için size ulaşacağım...

• Beğen
Tepkiler: karatascaner
Merhaba arkadaşlar

Buralar bana çok tanıdık geldi.:D

Önce aa bizim gezimi bu acaba dedim, sonra dikkatlice inceleyince tarihi gördüm ama çok hoşuma gitti. :eek:

Sizlerden çok sonra aynı güzergahı bizde yapmıştık. Çok güzel yerler, birde insan daha önce geçtiği yerleri yeniden görünce duygulanıyor.

Ayaklarınıza sağlık. :)

Sevgi ve selamlarımla.

Bu arada hayırlı tezkereler diyeyim şimdiden.

Sevgili Mustafa,
Bir göl kenarı insanı olarak :) gölleri bazen denizlerden de çok sevdiğimi anlıyorum.
Ayaklarınıza sağlık.:in:

Memleketim Denizli de Acıpayam olarak bilinen bir kasaba vardır. Aslında orası Garbikaraağaç tır. Şarki ve Garbi karaağaç . Bana Denizliyi hatırlattı.
Teşekkürler, tebrikler.:in:
Selamlar

@Ender Alıcıoğlu

çok teşekkür ediyorum Ender Bey, sizin turunuzu incelerken ben de aynı duyguları yaşamıştım. Sevgi ve saygılarımı iletiyorum...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
@Soner Sarihan

gölleri denizden çok sevme durumu bende de aynen sizinki gibi,
karaağaçların da benzerliği güzelmiş, bu arada memleketiniz konusunda da çok şanslısınız doğanın cömert davrandığı yerdesiniz....
selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
süper geziler bende konya-beyşehir-kurucuova -yenişar bademli-yassıbel-beyşehir toplamda 266 km lik bir gezim omuştu 15 saate ama o gezimi hiç unutamayacağım bu özel geziler içn özel teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
@UĞUR VURAL.

güzel yorumun için ben teşekkür ederim Uğur abicim, umarım o güzergahta birlikte de pedallarız...

Geri