m.varolfb
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.011
Benim yolculuğum Derebucaktan başladı c.tesi sabahı ve ilk fotografım Beyşehir Gölüne ulaşınca
(link)
Beyşehirden çıkıyorum Şarkikaraağaca doğru
(link)
yollarda yalnız değiliz
(link)
Fele Kasabası
(link)
çok foto çekemeden Ş.karaağaca geliyorum ve ilköğretimden arkadaşımın kasabasına doğru yöneliyorum
(link)
ve Çiçekpınar kasabasındayım geceyi arkadaşımın yanında geçireceğim ve sabırsızlıkla ertesi günü bekleyeceğim çünkü bana bisiklet sevdasını aşılayan Bahri hocamla buluşacağım
(link)
Fakılar Köyünü geçtikten sonra Armutlu köyünde Bahri abiyle buluşacağım
(link)
(link)
(link)
Bahri abi de Beyşehirden yola çıkıp buluşma noktamıza doğru geliyor
(link)
lastikleri de yenileyince Bahri abinin bisiklet harika olmuş, aman nazar değmesin
(link)
haşhaş tarlaları
(link)
(link)
ve Bahri abiyle buluşuyoruz
(link)
(link)
(link)
(link)
Gedikli Köyü
(link)
(link)
(link)
(link)
kız böceği
(link)
memleketim olan Gölyaka Kasabasına yaklaşıyoruz, Dayımın yaptığı tulumba
(link)
(link)
(link)
yengemin börekleri
(link)
zamanında bizim turda kat ettiğimiz güzergahı zamanın bisikletiyle kat eden dayım Kadir Usta
(link)
(link)
iki hafta öncesinde Eğirdir Doğa Sporları Kulübünün faaliyetine katılarak 3000 m zirveye tırmandığımız Dedegöl dağınının görüntüsü
(link)
(link)
Beyşehir Gölünden manzaralar
(link)
(link)
(link)
Pazar akşamı Bahri abiyle tatlı yorgunluklarımızla evlerimize doğru yol alıyoruz, tüm bisiklet sevdalılarına selamlar....
(link)
(link)
Beyşehirden çıkıyorum Şarkikaraağaca doğru
(link)
yollarda yalnız değiliz
(link)
Fele Kasabası
(link)
çok foto çekemeden Ş.karaağaca geliyorum ve ilköğretimden arkadaşımın kasabasına doğru yöneliyorum
(link)
ve Çiçekpınar kasabasındayım geceyi arkadaşımın yanında geçireceğim ve sabırsızlıkla ertesi günü bekleyeceğim çünkü bana bisiklet sevdasını aşılayan Bahri hocamla buluşacağım
(link)
Fakılar Köyünü geçtikten sonra Armutlu köyünde Bahri abiyle buluşacağım
(link)
(link)
(link)
Bahri abi de Beyşehirden yola çıkıp buluşma noktamıza doğru geliyor
(link)
lastikleri de yenileyince Bahri abinin bisiklet harika olmuş, aman nazar değmesin
(link)
haşhaş tarlaları
(link)
(link)
ve Bahri abiyle buluşuyoruz
(link)
(link)
(link)
(link)
Gedikli Köyü
(link)
(link)
(link)
(link)
kız böceği
(link)
memleketim olan Gölyaka Kasabasına yaklaşıyoruz, Dayımın yaptığı tulumba
(link)
(link)
(link)
yengemin börekleri
(link)
zamanında bizim turda kat ettiğimiz güzergahı zamanın bisikletiyle kat eden dayım Kadir Usta
(link)
(link)
iki hafta öncesinde Eğirdir Doğa Sporları Kulübünün faaliyetine katılarak 3000 m zirveye tırmandığımız Dedegöl dağınının görüntüsü
(link)
(link)
Beyşehir Gölünden manzaralar
(link)
(link)
(link)
Pazar akşamı Bahri abiyle tatlı yorgunluklarımızla evlerimize doğru yol alıyoruz, tüm bisiklet sevdalılarına selamlar....
(link)