Scudo Sports

6.36 kg (Son)

Süper gerçekten.. Ellerinize sağlık..

Scudo
Gerçekten çok güzel ve sade fixie olmuş. Bu arada ne zaman fixie görsem aklıma şu video geliyor :)
(link)
video kısaca yol bisikletçilerinin saplantıları ile dalga geçiyor. :D

@Güney Tuncer

6.1 kg olur ama 5.9'a ineceğini sanmıyorum. Kullandığım arka göbekten daha hafifi var, American Classic göbekler ama onlar da siyah ve çok modern, bu bisiklette kullanmak istemedim, ayrıca aynı fiyatlarda olmasına rağmen Dura-Ace ile boy ölçüşemeyecek derecede düşük kalitede.

İyi bir çelik kadroyla da gayet hafif bir bisiklet toplanabileceğini görmüş oldum. Yol bisikleti olsa pist arka göbeği ve dişlisi yerine aynı ağırlıkta yol göbeği ve kaset de kullanılabilir.

Benim kadromdan daha hafif ve daha da sağlam kadro boruları çıktı, Reynolds 953 mesela, 1450 gram 54cm yol kadrosu yapılabiliyor ve karbon kadro kadar esnemez krank göbeğinin yanında çeliğin konforunu sunan, paslanmaz çelik, nefis bir malzeme. İyi kalite karbon kadrolarla aynı fiyata denk geliyor.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@Miura

Bana sorarsan flat bar ( daha çok horn bar) çok çok güzel olmuş.

Bu kadronun rekorları (lugs) Cinelli mi?

@Mustafa İçdağ

Bottom bracket Cinelli, rakorlar da Cinelli aftermarket sanırım. Bullhorn'un tipine alışmam zor oldu, pist barlarını daha güzel buluyorum ama bendeki Soma'yı değil. Nitto B123 güzel. Fakat yol için müthiş rahatsızlar.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
Çok güzel olmuş, bence sarının tonu çok güzel, ağırlık güzelliğinin yanında ikinci planda ayrıca :)

bence çok zarif duruyor herkesin koklamaktan zevk alacağı enfes bir yaban çiçeği gibi elinize sağlık zevkinizi de gerçekten takdir ediyorum

merhaba,
bisikleti yerçekimsiz ortamda mı tartınız ve merak ettiğim diğer konu bu bisiklete biniliyor mu
teşekkürler paylaşım için

@MURAT ERFINDIK

Merhaba,

Evet bisiklete biniliyor fakat 10 vitesli ince zinciri fixed kullanacaksanız sakin gitmekte fayda var, kalın BMX zincirleri bile kopabiliyor. Pist zinciri kullanmakta fayda var. Bisikleti gidon hariç eski haline çevirdim, şimdi zincir derdi olmadan binebiliyorum :)

Parçaların bir kısmını yeni aldığım yol kadrosunda kullanacağım. Eksik parçaları tamamlayıp bir toplayabilsem...

Önce de yorum yazmışım ama bugün tekrar gördüm, sarı çok güzel ya, "Totally Awesome" :)

Pist gidonu bence de yolda biraz rahatsız, ama sürerken daha fazla tatmin oluyorum pist gidonlu :)

Geri