Scudo Sports

6/02/2011 Sefaköy' e I. pilav sefası seferi

Merhaba arkadaşlar. Araba satınalacağım için gezimizin fotolarına bakmamadım. Şimdi fırsatım oldu. Çok beğendim hepsi birbirinden güzel kareler. Fatih abime tekrar teşekkürler. Ekibimizin diğer üyelerine de katılım için teşekkürler. Sigara içmeyiz ama böreğine hayır demeyiz dimiii

Yeni gezilerimizde tekrar beraber olmak ümidiyle. Bu gün Konya'da muhteşem bir hava var. Kar çok güzel. 2. Bisiklet kayağı yapardık Meram Dere de ama ben gelemem.

Scudo
dede vallahi bravo size gençlerin sizi ve sizin gibi genç delikanlıları örnek almasını dilerim....

@adem canseven

Adem Bey,
Sporun faydalarını yaşayarak test ettiğimden, elimden geldiği kadar genç arkadaşlar ile birlikte pedallamaya çalışıyorum. ilgi ve alakanıza teşekkürler.
DEDE

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Benim de aklım karıştı nüfustan... O nasıl birşeydir... 3'le 23 arsında gezindi durdu... :D Çok güzel olmuş turunuz, hava da güzel olunca fotoğraflarınız konuşmuş... Zira kötü havada da konuşturmayı biliyorsunuz siz onları... :in: Sağolun Fatih bey, ellerinize sağlık paylaşımınız ve güzel anlatımınız için... :)

• Beğen
harikulade fotoğraflar paylaşım için teşekkürler

• Beğen
Geri