Scudo Sports

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2021) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Cocuk gibi bisiklete biniyor koca koca adamlar!
Yollari kapatiyorlar yaris var diye trafik mrafik rezalet!
Sirf 3-5 kisi bisiklet ile yarisip kendini gosterecek diye bir suru iş, masraf, organizasyon...
Neymis bisiklet yarisi organizasyonu ile ulke tanitimi da yapiliyormus!?!? Sacmalik...
Yaw bırah! Bıhtıh arkadasim bıhtıh...

Surada eski futbol maclarinin ozetini yorumunu izlemek varken bisiklet yarisi istiyorlar birde kanallarda 🙂 Deli bunlar deli!

Scudo
Eurosport 1-2'de yok. Trt Spor 1-2'de yok. Sadece web'den yayın var. Bugünkü etapta turistik mekan olmadığı için mi yayın yok nedir olay?

Olurmu şimdi trt nasıl yayınlasın bisiklet yarışını,katarlı beinsport futbol yayıncı kuruluşu takımlara,federasyona ve en önemlisi devlete milyonlarca dolar para ödüyor,şimdi bisiklet yarışını yayınlayıp insanların kafasını karıştırmaya ne gerek var,futbol demek para demek,para lazım devlete para!

İyi yer tutanlar işi götürdü

Bu bisiklet federasyonu ne iş yapar ya :) bu yarışın açılış etabını bir kamu kurumu olarak devlet kanalından yayınlatamayacaksanız siz ne iş yapıyorsunuz?

Bisiklet federasyonu kendi yarışına sahip çıkmıyor. Müthiş! 🤬

Şu anda ilk günün özeti Eurosport 1 de ...

TRT Spor'da Ümraniyespor - Bursaspor maçı vardı yarış sırasında, 3 milyar izleyici o maça kilitlenmişken ne gerek var bisiklete falan...

Bu bisiklet federasyonu ne iş yapar ya :) bu yarışın açılış etabını bir kamu kurumu olarak devlet kanalından yayınlatamayacaksanız siz ne iş yapıyorsunuz?

Bisiklet federasyonu kendi yarışına sahip çıkmıyor. Müthiş! 🤬
Velodrom temel atma toreninde konustu, yarış yerine onu canli yayinladi TRT.

Fatih abi yüklemiș video, bu arada Ahmet Örken ne kadar değerli bir sporcu kișilik. 🙃

BEN SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM'.
-MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.

imkanınız varsa Eurosport kanalından takip edin yarışları yada tekrarı, en azından yorumcuların farkı ile bir nebze kalite artar diye düşünüyorum.

D Smart olmadığı için TRT2 vermiyordu.
İnternetten (TRT internet sayfası) izledim, sonra eurosportta sırf yorumları dinlemek için izledim (arkadaşlara katılıyorum ).
Asıl benim takıldığım konu foto finish in yayında verilmemesi, 1 2 saat sonra instagramda gördüm.
Eksiklerde olsa ülkemizde uluslar arası yarışların yapılması çok güzel bakınca uluslar arası sayfalarda paylaşımlar var hoş oluyor

• Beğen
Tepkiler: benben
Turun organizasyonu, bir yarışın olmazsa olmazı olan hassas ve doğru zaman bilgisi ile beraber sitesi de tam bir rezilik...
Şu saatte sonuç olarak sadece ilk 5 verilmiş, diğerleri yok. Üstelik birincinin ancak fotofiniş ile belirlendiği iki kişilik sprintte iki yarışcı arasındaki farkı 4 saniye yazmışlar.
Tam bir uluslararası fiyasko ve kepazelik.
Bu şartlar altında bile eurosport yarışı yayınlayabiliyor ya, hayret ve takdir ediyorum.

TofT.jpg

Geri