Scudo Sports

56. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2021) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Scudo
Anladığım kadarıyla 1 ve 2. etap Konya'da yapılacak değil mi? Yani 2. etap hala Konya'da. Konya'da da mevsim şartları pek iç açıcı değil. Çok fazla rüzgar var ve hava çok soğuk.

Hangi kanalda, hangi saatte yayın olacak bilgisi olan var mı ?

Bizim tur için spor basını yer verir ve organizasyon başarılı olursa ne mutlu bize..
(link)

Yav arkadaş kaç senedir bu yarışı bekliyoruz,düşünün o derece fakiriz:koptum: ama yayın akışına bakıyorum hiç bir şey yok. Kafayı yiyecez zaten evde oturmaktan, bari şu yarışı izleyelim.

Trt Sporda maç özetleri var başkada birsey yok komedi yaa vallahi komedi ülke adına önemli bir organizasyon yapıyorsun ve bunu ulusal kanallarda vermiyorsun.

14.30 da başlamıyor mu arkadaşlar ben mi yanlış biliyorum?

Benim Tv'de bilgilendirme kısmında başladı ama yayında haltere devam. En azından futbol özeti değil.IMG_20210411_141756.jpg

• Hahaha
Tepkiler: suat akman
@IslakElliAsker evet hocam biz de öyle biliyoruz ama TRT'nin hiç bir yayın akışında yarış gözükmüyor. Sabahtan beri insanlar sosyal medyada turun sosyal medya hesaplarına yayınla ilgili soru soruyor cevap yok. Sonradan TRT web yayını dediler, açıkçası nedir fikrim yok, link varsa atabilirsiniz. Ben yarış saatini Ahmet Örken'in hesabından öğrendim, organizatörlerden daha önce haber verdi. Konuşmayalım her şeyi elestirmeyelim diyoruz ama nereden bakarsak bakalım komedi.

• Beğen
Tepkiler: SametUYNDRN
Trt spor web sayfası üzerinden yayın var. Çok gecikme yok ise şuan başlamak üzere. (Trt spor 2 de)

• Beğen
Tepkiler: tahrefa
550 bin nüfuslu Lüksemburg,17,5 milyonluk Hollanda ve 11 milyonluk Belçika'dan bu kadar başarılı bir çok takım ve sporcu çıkarken 83 milyonluk Türkiyeden bir tane bile uluslararası başarılı bisikletçi çıkmamasının nedenini bir kez daha görüyoruz.
Bu kafayla devam !

Geri