@Yakup548
yakup dostum konu burada sapar sen forum kafede bi konu aç ve orada durumunu bence anlat yaşın genç ,şimdi sana bi kitap önereceğim bunu muhakkak oku ,ağır spor yapanların 100 km üstü örnek, hafta içi beslenme periyodu ile ilgili ahmet aydın doçent doktor kendisi, kitabın adı taş devri diyeti,ayrıca yaşın daha çok genç şimdiden kendini hazırla sistem şart ct günleri antreman yapabilirsin çünki pazar derslerine çalışacaksın ,ct en erken saatte kalkacan saat 06.00 ve önce 50 km düz yol çalış orada pedal kesmeden gidebiliyormusun bi dene ,başaramaz isen mola yap yorulunca tabi ,hızlı başlanmaz ısınma olacak baştan ben ilk 30 dakika yavaş sürerim sonra hıza geçerim ama bu 50 km lik non stop pedal çalışmalarında olmuştur ,
ayrıca 200 km lik etapları bi günde bitirmişimdir ama burada sistem kısa mola anlayışı ve tempolu sürüştür işin zoru budur ,ultra anlayışa girmiyorum yani bi günde 400 km çok çalışma gerektirir bi anda olmaz bu iş hazırlık safası en az 10 ay
bi de insan bi günde niye 400 km gitsin hobi amaçlımı diyeceksin valla yapan var bunu ,ama sürekli kılmıyorlar ,
@alperK
alper bey ,çantaları atar iseniz ve ağırlıklar gider ise hız gelecek ve daha az yorulacaksınız ayrıca düz yolda sarfettiğiniz enerji ile rampalı etaplarda sarfettiğiniz kalori arasında fark vardır yani üst üste gelen eğimler ile durmadan ayakta ve spd pedal ile çıkmak oldukça meşakketli bi iştir ,,sahilde pek rampa yok tabi,