Dediklerinize katılıyorum. Hatta ben adamın onu Türk bayrağı olduğunun farkında bile olmadığını düşünmüştüm ama verdiği röportajda Türk bayrağı olduğunun bilincinde olduğu çok açıktı.
Eğer ki o bayrağı yere fırlatmamış olsaydı Türkiye'de kahraman ilan edilirdi. Ölene kadar bunun ekmeğini yerdi ama naparsın işte toyluk
Adamların bayrak anlayışı ile bizimki farklı dolayısıyla yere atmakta bir beis görmemiş olabilir. Fakat sonra birileri uyardı herhalde ki jest yapma mecburiyeti duydu. En azından birşeyler öğrendi.
Bayrağı yere atmasında kasıt olduğunu düşünmüyorum. O an ki sevinçle yapmış, ayrıca bizim milletdeki gibi bayrağa o kadar anlam yüklemiyorlar. Zaten sonrasında bayrakla podyuma çıkması yeni bir şeyler öğrendiğinin kanıtı.
@bsklt07
Sonradan aklını başına getirmişler ki, podyuma giderken ve podyuma çıktıktan sonra sürekli sallayıp durdu bayrağı.
Özür dilemiş oldu işte, uzatmayın. Uzatsan da zararı sana zaten, keskin sirke küpüne zarar
Bugünkü 3.Etapta Türk Milli Takımından Mustafa SAYAR'ın strava verileri
Bu eforda bu nabız dikkatimi çekti paylaşmak istedim. Ortalama nabız 130 nedir biri açıklayabilir mi?
Ben 190 nabızları görüyorum problem yaratır mı acaba?
@Emre7055
açıklanacak birşey yok aslında. pro sporcuların nabzı hep düşük oluyor. bol bol zone 2 çalışmak lazım. aynı zamanda peleton içinde gittikleri için çok fazla da enerji sarf etmiyorlar. 174 olan nabız sprint sırasında çıkılan nabız. nabzının 190lara çıkması normal. hepimiz zaman zaman çıkıyoruz. doğru antremanlarla anaerobik seviyede daha uzun sürmek de mümkün. ama genel olarak red zone da fazla kalmamaya dikkat etmek lazım. ben kaçış grubundan birinin nabzına bakmıştım oda 145di mesela.
burda watt değerlerine bakmak lazım ki bence burada yazan watt değerinde bir hata var.
@vetohan
Peleton içindeyken 416 watt ortalama cok mümkün değil. Muhtemelen powermetre kullanmiyor. Stravanin oluşturduğu veriler bunlar.
Ayrica nabzin peleton icinde düşük olmasi da cok normal. Kendimden orneklemek gerekirse 4 kişilik bir grup halinde giderken makara yaptığımızda 45 civari bir hizla grubu çektigimde nabzim 160-165 iken. Arkaya gectigimde ayni hizlarda 120 ye düşüyor.