Scudo Sports

55. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2019) Presidential Cycling Tour Of Turkey

Oo @Dagenkolb üstad hoş geldin yav, nerelerdesin? En son Onur Balkan ile fotoğraf çekiliyordun gidiş o gidiş :D

• Beğen
Tepkiler: Dagenkolb
Scudo
ndhakara
valla ben son 2km ye kadar takım halinde geldiğini gördüm,zaten sonrası sprinterlere ait

@seko35.50
Bora kalitesinde bir takım artık o kadarını da yapsın :)

@Dagenkolb
iyiyim şükür yaramazlık yok :) ara ara girip kontrol edip çıkıyorum herşey yolunda mı diye :D sprintleri aralarında paylaşırlar da dananın kuyruğu kategori dışı olan şu son tırmanışta kopar astana lılar iyi tırmanıyorlar tam olarak inanın kim nedir bilmiyorum ama 5. etap en meraklandığım yer :D
Tour of Antalya da yine kraliçe etabı çok epik finish oldu baya keyifliydi biz takipçiler için.
Şöyle bir de 10 takım civarı world tour team çekebilsek. Ama maddi mi manevi mi gelmiyorlar bilmiyorum. Siyaset heryerde bulaşmamış yer yok. Uci içi de çok karışık duyumlarım o yönde :D
stage5-alti_slp.JPG
Asla şehircilik yapmıyorum ama etaplar finishler daha dolu olmalı. Geçen sene Konya'ya demediğini bırakmayanlar neredeler? Yine ellerde telefonlar vardı. Hay konya kadar demiştim iyi hatırlıyorum. İstanbul bile boştu sultan ahmet meydanı. Hafta içi demeden gitmiştik. Bu iş lafla değil aşkla oluyor.
inşallah etapları özellikle kartepeyi doldururuz. Abi arkadaş kardeş kim varsa götürün. ??

Son düzenleme:
@Abdülkadir Ergin
İş güç devam Abdülkadir rutin hayat ve benim için olmassa olmaz tüm dünya yol bisikleti yarışları :) Türkiye başlayınca yine foruma bir bakayım dedim bıraktığımız yerden tam hız devam ediyorsunuz gördüğüm kadarı ile. Senin düşüncelerin neler özellikle genel klasman için (kartepe için)

@isosel
Hakikaten dediklerinin büyük böllümüne katılıyorum. Bu bisiklette siyaset olmamalı. Yani çok iyi çok yeni bisikletçilerimiz var onlları göremiyoruz ve bu beni çok üzüyor. Kafamızı değiştirmemiz lazım Kartepe için ise 2 ismi ön planda gördüm genel bir bakışla. Merhavi Kudus ( Astana ) Ben o Connor ( Dimension ). Kadroları detaylı bu akşam inceleyeceğim bu ikinin dışına çıkarmı diye.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@Dagenkolb

Abi itiraf ediyorum ben bu konularda pek bir zayıfım :D Yakinen takip edemiyorum yarışları/şahısları açıkçası. @hamlet2006 hocam sıkı bir yarış takipçisidir, eminim sağlam bilgi ve tecrübesi vardır bu konuda. Ona soralım. Evet @hamlet2006 hocam mikrofon sizde: Genel klasman favori(leri)niz kimdir? Kartepe fatihi kim olacaktır?

@gezgin gezer
Ne kadar kalabalık o kadar görsel show demek. Yanınızda ne kadar eş dost varsa götürmeye çalışın. Bu organizasyonları biz sevenler dahada yukarıya taşıyacağız. Bilinçli seyirci sayısı her geçen gün artıyor. Buda kalite oranını günden güne yükseltecektir.

@Abdülkadir Ergin
Evet hamlet üstadı iyi hatırlıyorum. Oda benim gibi yarışları zevkle takip eden bir üstaddı

@Abdülkadir Ergin
Abdülkadir Hocam, ben de bu sene dağınık bir şekilde yarış takip ediyorum.İtiraf etmeliyim ki kendi turumuzu hiç takip edemedim.Kağıt üzerinde görebildiğim genel klasmanda iddialı olabilecek Merhawi Kudus, Ben O’Connor , Felix Grossschartner, Jan Polanc Remco Evenepoel,Raul Alarcon gibi isimler var.
Sprinterler ise yine herkesin takip ettiği Sam Bennett,Fabio Jakobsen,Caleb Ewan,Mark Cavendish,Alvaro Hodeg,Ryan Gibbons,Juan Malono,Max Richeze.

@Dagenkolb Değerli hemşehrim hoşgeldiniz.Keşke biraz daha önceden foruma girseydiniz ''bahar klasikleri'' ile ilgili muhabbetlerimize değerli katkılarda bulunurdunuz.

Remco zor tecrübesi az astanadan Kudüs e dikkat

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
türk takımları neden bu kadar rezalet ya

@Mustafa42
Uzun hikaye burada anlatmakla olacak iş değil

Strava amatör bisikletçi platformu gibi birşey. Ayrıca peletonun verdiği avantaj göz ardı edilmemeli. Bizi de o peletona katsalar arkalara düşene kadar o ortalamalarla 20-30 km deviririz herhalde. ???Onun için çokta şey yapmamak lazım.

@Abdülkadir Ergin

kayıt varsa paylaşır mısın bakalım?

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Geri